- Konu Sahibi EstetikEditor
Bayanlar bende lazer epilasyon yaptırmak istiyorum tüm vücut olarak yaptırmayı plalıyorum bu aylarda yaptırsam bır sakıncası olurmu sizce yada bu aylarda yaptıranlar varmı benımle paylasırsanız sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayanlar bende lazer epilasyon yaptırmak istiyorum tüm vücut olarak yaptırmayı plalıyorum bu aylarda yaptırsam bır sakıncası olurmu sizce yada bu aylarda yaptıranlar varmı benımle paylasırsanız sevinirim
nerede gidiyorsunuz acaba lazere? bir de hangi bölgelere yaptırıyorsunuz, azalma durumu nasıl?
arkadaslar ben de bacaklarimin alt kismina 6 seans yaptirdim. daha once agdayla , sir agdayla ya da jiletle bile alsam batiklarin , deri icinde giden tuylerin oldugu bacaklarim vardi lazerden sonra hepsinden kurtuldum. %95 bitti, kalanlarda o kadar inceki elinizle bile hissedemiyorsunuz.son seansi bir ay once yaptirmistim ,3-4 ay beklemeyi dusunuyorum belki kalanlar icin bolgesel atis yaptirabilirim benim gibi sorunlari olan arkadaslarda umarim kurtulurlar. cihazin adi " diode light sheer "
İstanbul'da bir merkeze gidiyorum, merkez bildirmem yanlış olur, yüz için başladım şuan bacak ve koltuk altınıda yaptırıyoruz. ablam ve iş arkadaşlarımda oraya başladı.
Sonuçlar için tek kelime söyleyebilirim mükemmel, uygulama esnasında birşey hissetmiyorum, acaba dökülmeyecek mi diye düşünüyorum, 10-15 gün sonra, tv seyrederken tırnaklarımla kontrol ediyorum çekiyorum birbir geliyor. 2 yıl boyunca alexe gidip binlerce tl vara verip üstünede bir dünya acı hissedince bu alet gerçekten müthiş, size tavsiyem yaptırmadan önce demo isteyin demonun sonucunu bekleyin ona göre yaptırın :)
merhaba arkadaslar ben ütüleme teknigini bugun duydum
acaba diyorum bu diode lazer epilasyon ütüleme tabir edilen yöntemin gercek adı mı?
yardim ederseniz sevinirim
zira yarın demo icin bi merkeze gidecegim :18:
Tarchin, merhaba ben yurtdisin da yasiyorum, burada yaptirdim. bu cihazdan Turkiyede de var, daha once bazi arkadaslar yazmisti.gecen hafta son seansima gittim ,sadece cikan bazi bolgeleri yapti.uzman, killarin %100 bitmeyecegini ,kalanlarin da cok cok incelecegini soylemisti, su anda bacaklarim yumusacik, daha onceki hali ile alakasi yok yillarca ne cekmistim bu bacaklarimdan . simdi coook mutluyum.. umarim sen de kurtulursun bu killardan..
ben yaptırıyorum hem güçlü,kalın tüyleri hem de ince ayva tüylerini görüyo valla. ama sanırım bu cihazı kullanan daha önemliymiş. diğerleri gibi değilmiş. yaptıracaksan iyice araştır ne kadar zamandır o cihazla çalışıyorlarmış onu öğren bence. istanbulda oturuyorsan gideceğin hastane konusunda yardımcı olabilirim
bacılarım yardım edin, benim de bi arkadaşım 2 hafta önce tüm vücut girdi dioda (genital kolaltı bacak)
tüyler dökülmemiş hala uzuyomuş 2 hafta geçmesine rağmen, normal mi?
bi de 2 tane ayrı makine geçirmiş kolaltı ve genitale, bacağa ise bi tanesinden geçirmiş. bu makinelerden biri acıtmıyo ikincisi acıtıyomuş hem de çokkkkk fena. normal mi bunlar? eğer sizden onay alırsam ben de gidicem de. :26:
Hastanenin ismini özelden yazabilir misin acaba? Bir de biliyorsan markanın tam adını yazarsan sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
laaser epilasyon güvenilir ellerde kaliteli şartlarda yapıldığı zaman harika birşey..internet indirim paketi yapan siteler var bilirsiniz onları takip edin derim fiyatları çok uygun geliyor..