• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

Bayanlar bende lazer epilasyon yaptırmak istiyorum tüm vücut olarak yaptırmayı plalıyorum bu aylarda yaptırsam bır sakıncası olurmu sizce yada bu aylarda yaptıranlar varmı benımle paylasırsanız sevinirim

Bayanlar bende lazer epilasyon yaptırmak istiyorum tüm vücut olarak yaptırmayı plalıyorum bu aylarda yaptırsam bır sakıncası olurmu sizce yada bu aylarda yaptıranlar varmı benımle paylasırsanız sevinirim

ben yaptırıyorum tam zamanı aksine. yazın yaptrmak sakıncalı eğer güneşlenceksen. bacaklarım bıyıklarım ve kollarımdakiler bitmedi.koltukaltı ve genital hemen bitiyo. bitene kadar güneşlenmem valla gerekrsee :59:

bu sitede tüm lazer makinalarını tanımış oldum.ve bugün ilk seansıma gidiyorum.çengelköyde özel bir hastane.diode makinasıymış ancak bu 1.5 sene önce yeni diode makinası olduğunu söledi.soprano xl e mi giriyo bugün öğrenicem.yakınım yaptırdı ve ondan cesaret alarak gidiyorum.bıyık koltukaltı ve genital.ağrı acı oluomu habr veririm.

bende 5 aydır dioda bıyık için gidiyorum
geçen seansta bi seferlik olmak üzere alex yaptılar o baya rahatlattı
ama diode diğer bölgelerde bıyık kadar etkili değil maalesef

nerede gidiyorsunuz acaba lazere? bir de hangi bölgelere yaptırıyorsunuz, azalma durumu nasıl? :1:

İstanbul'da bir merkeze gidiyorum, merkez bildirmem yanlış olur, yüz için başladım şuan bacak ve koltuk altınıda yaptırıyoruz. ablam ve iş arkadaşlarımda oraya başladı.
Sonuçlar için tek kelime söyleyebilirim mükemmel, uygulama esnasında birşey hissetmiyorum, acaba dökülmeyecek mi diye düşünüyorum, 10-15 gün sonra, tv seyrederken tırnaklarımla kontrol ediyorum çekiyorum birbir geliyor. 2 yıl boyunca alexe gidip binlerce tl vara verip üstünede bir dünya acı hissedince bu alet gerçekten müthiş, size tavsiyem yaptırmadan önce demo isteyin demonun sonucunu bekleyin ona göre yaptırın :)

Son gittiğimde yazında epilasyon yaptırabilirmiyim diye sorduğumda (alexe gittiğimde yapmıyorlardı) poliklinikdeki hocanın tam cümlesini söylüyorum, ''siz bırakın bronz ten olmayı bu cihaz zenciye bile epilasyon yapıyor''. Tabiki yapıp yapmadığını yazın göreceğiz bu konuda değerlendirmemi yeniden yapacağım :3:

merhaba arkadaslar ben ütüleme teknigini bugun duydum
acaba diyorum bu diode lazer epilasyon ütüleme tabir edilen yöntemin gercek adı mı?
yardim ederseniz sevinirim :3:
zira yarın demo icin bi merkeze gidecegim :18:

arkadaslar ben de bacaklarimin alt kismina 6 seans yaptirdim. daha once agdayla , sir agdayla ya da jiletle bile alsam batiklarin , deri icinde giden tuylerin oldugu bacaklarim vardi :47: lazerden sonra hepsinden kurtuldum. %95 bitti, kalanlarda o kadar inceki elinizle bile hissedemiyorsunuz.son seansi bir ay once yaptirmistim ,3-4 ay beklemeyi dusunuyorum belki kalanlar icin bolgesel atis yaptirabilirim:52: benim gibi sorunlari olan arkadaslarda umarim kurtulurlar. :46: cihazin adi " diode light sheer "

Merhaba bende maske uygulaması yaptırmaya gittim bakırköyde bir polikliniğe ben başka yerde alex.. a gittim sonuç güzel ama bitermi bilmem bu gittiğim yerde lazerden bahsettiler hepsinden var vücuda önce alex.. 2-3 senastan sonra senin bahsettiğin diod tan uyguluyormuş çok başarılı dediler ozman bende oraya mı devam etsen nasılsa hepsi var peki direkt ona mı başlayım sonramı devam edeyim diod a yardımcı olurmusun

İstanbul'da bir merkeze gidiyorum, merkez bildirmem yanlış olur, yüz için başladım şuan bacak ve koltuk altınıda yaptırıyoruz. ablam ve iş arkadaşlarımda oraya başladı.
Sonuçlar için tek kelime söyleyebilirim mükemmel, uygulama esnasında birşey hissetmiyorum, acaba dökülmeyecek mi diye düşünüyorum, 10-15 gün sonra, tv seyrederken tırnaklarımla kontrol ediyorum çekiyorum birbir geliyor. 2 yıl boyunca alexe gidip binlerce tl vara verip üstünede bir dünya acı hissedince bu alet gerçekten müthiş, size tavsiyem yaptırmadan önce demo isteyin demonun sonucunu bekleyin ona göre yaptırın :)

özelden mesaj yazabilirmisiniz adresi ... yada mail. xxxxxxxxxxxxx teşekürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Neylim merhaba , bence de 2-3 seans Alex ile yaptir sonra da Diode ile yaptirirsin.burada okudugum bircok kisi bu sekilde yaptirmis. benim gittigim yerde sadece bu cihaz var yani secme sansim yok :59: Alex ile biyiklarima 7 yil once yaptirmistim ,Nd yag ile de bacaklarimin ust kisimlarina 4 yil once yaptirmistim . karsilastirma yaparsam Diode yi daha cok begendim .. umarim sen de memnun kalirsin :46:

merhaba arkadaslar ben ütüleme teknigini bugun duydum
acaba diyorum bu diode lazer epilasyon ütüleme tabir edilen yöntemin gercek adı mı?
yardim ederseniz sevinirim :3:
zira yarın demo icin bi merkeze gidecegim :18:

Cihazın adı ütüleme değil soprano xli, ütüleme sloganları, uygulama alex gibi değil, cilt üzerinde başlığı gezdirerek ütü yapar gibi yaptığı için adını oradan alıyor...

off kıslar yaa kız olmak ne kadar zor ... :44: yok ağdaydı temizlikti bilmemne. lazer sonumuz olur in$allah. benim arkda$ımın kuzeni yaptırıyo ilk seansta tüğler % 70 azalmı$. in$allahh bütün yaptıranların parası ziyan olmaz bizede yarasın $u alet :41:

bacılarım yardım edin, benim de bi arkadaşım 2 hafta önce tüm vücut girdi dioda (genital kolaltı bacak)

tüyler dökülmemiş hala uzuyomuş 2 hafta geçmesine rağmen, normal mi?
bi de 2 tane ayrı makine geçirmiş kolaltı ve genitale, bacağa ise bi tanesinden geçirmiş. bu makinelerden biri acıtmıyo ikincisi acıtıyomuş hem de çokkkkk fena. normal mi bunlar? eğer sizden onay alırsam ben de gidicem de. :26:

Son düzenleme:
Tarchin, merhaba ben yurtdisin da yasiyorum, burada yaptirdim. bu cihazdan Turkiyede de var, daha once bazi arkadaslar yazmisti.gecen hafta son seansima gittim ,sadece cikan bazi bolgeleri yapti.uzman, killarin %100 bitmeyecegini ,kalanlarin da cok cok incelecegini soylemisti, su anda bacaklarim yumusacik, daha onceki hali ile alakasi yok :66:yillarca ne cekmistim bu bacaklarimdan . simdi coook mutluyum..:nazar: umarim sen de kurtulursun bu killardan..

Çok teşekkürler. 'Diode light sheer' olarak hemen aramaya başlıyorum. Uygun bir yer bulabilirsem sanıyorum koltuk altı için denerim.

ben yaptırıyorum hem güçlü,kalın tüyleri hem de ince ayva tüylerini görüyo valla. ama sanırım bu cihazı kullanan daha önemliymiş. diğerleri gibi değilmiş. yaptıracaksan iyice araştır ne kadar zamandır o cihazla çalışıyorlarmış onu öğren bence. istanbulda oturuyorsan gideceğin hastane konusunda yardımcı olabilirim :23:

Hastanenin ismini özelden yazabilir misin acaba? Bir de biliyorsan markanın tam adını yazarsan sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

laaser epilasyon güvenilir ellerde kaliteli şartlarda yapıldığı zaman harika birşey..internet indirim paketi yapan siteler var bilirsiniz onları takip edin derim fiyatları çok uygun geliyor..

bacılarım yardım edin, benim de bi arkadaşım 2 hafta önce tüm vücut girdi dioda (genital kolaltı bacak)

tüyler dökülmemiş hala uzuyomuş 2 hafta geçmesine rağmen, normal mi?
bi de 2 tane ayrı makine geçirmiş kolaltı ve genitale, bacağa ise bi tanesinden geçirmiş. bu makinelerden biri acıtmıyo ikincisi acıtıyomuş hem de çokkkkk fena. normal mi bunlar? eğer sizden onay alırsam ben de gidicem de. :26:

cnm alex azıcık acıtıyo diod fena yakıyo. 2 hfta geçmesine rağmen dökülmedyse cildiyle alakalıdr tüğleri sarıysa geç sonuç veriyo korkulcak bi$ey yok in$allah geç olsunda bidaha hiiç çıkamasın :))

Hastanenin ismini özelden yazabilir misin acaba? Bir de biliyorsan markanın tam adını yazarsan sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

xxxxxxxx devam ediyorum canım şu an ben. 2010 modelini kullanıyolar. adını unuttum ama:25:

Son düzenleyen: Moderatör:
laaser epilasyon güvenilir ellerde kaliteli şartlarda yapıldığı zaman harika birşey..internet indirim paketi yapan siteler var bilirsiniz onları takip edin derim fiyatları çok uygun geliyor..

bende fırsatlardan aldım 5 seans genıtal 49 tl tıp merkezi
alet diode ymiş. cok tereddut edıyorum ama agda derdı ıle ugrasmaktan ıse ağrıya razıyım valla :50:

Back