Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

selam kızlar bıyık bölgeme diode lazer yaptırdım 6 gün önce. jilet vurdular bu şart mı birinci sorum ve altı gün oldu tüylerim uzuyor dökülmedi ee ne zaman dökülecek ki bu da ikinci sorum (bilen varsa acil cevap verebilir miiii

Diode(Light Sheer cihazi) ile koltukaltima 3 seans gittim.
Canim fena halde aciyor ama dayandim.. 2 seansim daha kaldi ve bu seansda 3 ay sonra gelmemis solediler tuyler iyice azaldigi icin..

Ilk 3 seansi 2 ay araliklarla gitmistim.. Bana gore de hem uzama suresinde hem de tuy yogunlugunda belirgin bir fark var.
Diode ile koltukaltina epilasyon yapan arkadaslar seanslari bitiren var mi? Ne durumda? "Tamamen bitmez ama kalanlar da ayva tuyu dediklerimizden kalir" demislerdi basta gercekten oyle mi??

cnm diode cok gec dokuyo. biyiklarini bence al. zaten hemen gelir agdaya.

diod da ince tüyleri görmüo ama değil mi. benim de bıyıklarıma bir kere uyguladılar bi iki tane siyah vardı bir dk bile sürmedi bi de 25 verdim. ortadaki ince tüyleri görmez dediler e onlar öle mi kalıcak görünüo sonuçta
bıyıkların başka çözümü yoksa boşuna para vermeyim bari. iple alırım.
bıyıklardan sonç alan varsa yazarsa sevnirim :2:

bu arad benim de koltukaltı 8. seansı yaptırdım dün bakalım hala çıkıcak mı. koku bende de oluyor ara ara daha önce olmazdı. umarım lazer bittikten sonra her şey normale döner umarım kanser riski yoktur koltukaltında

bu arada benim de koltukaltı 8. seansı yaptırdım dün bakalım hala çıkıcak mı. koku bende de oluyor ara ara daha önce olmazdı. umarım lazer bittikten sonra her şey normale döner umarım kanser riski yoktur koltukaltında

ben de yüz bölgesine diode lazer yaptırdım. gittiğim merkezde lazer uygulaması öncesi jilet yaptılar. benim sorunum çenemdeki ve favorilerimdeki birkaç koyu renkli tüydü. ancak "tüm bölgeyi tarayalım" diye bütün yüzüme jilet yaptılar. 6 seans oldu. evet koyu renkli tüylerim artık yok. ancak cılız ve açık renkli tüylerim koyulaştılar. bunu söylediğimde kem küm ediyorlar.

başka şansınız varsa ben diode yaptırmayın derim..

diode lazere nerede gittiniz acaba?

Tarchin, merhaba ben yurtdisin da yasiyorum, burada yaptirdim. bu cihazdan Turkiyede de var, daha once bazi arkadaslar yazmisti.gecen hafta son seansima gittim ,sadece cikan bazi bolgeleri yapti.uzman, killarin %100 bitmeyecegini ,kalanlarin da cok cok incelecegini soylemisti, su anda bacaklarim yumusacik, daha onceki hali ile alakasi yok yillarca ne cekmistim bu bacaklarimdan . simdi coook mutluyum.. umarim sen de kurtulursun bu killardan..

Bu işe yıllarını ve binlerce TL sını veren biri olarak şunu söyleyebiliririm. Alex tam bir para tuzağı 2 yıl boyunca gittim, bırakın yüzümdeki kılların yok olmasını daha da fazlalaştı. Şu anda diode giriyorum 4. seansdayım ve çok mutluyum.

nerede gidiyorsunuz acaba lazere? bir de hangi bölgelere yaptırıyorsunuz, azalma durumu nasıl?

evet diode super yalniz gobek gibi ayva tuylerini de goruyo mu bilgisi olan?

ben yaptırıyorum hem güçlü,kalın tüyleri hem de ince ayva tüylerini görüyo valla. ama sanırım bu cihazı kullanan daha önemliymiş. diğerleri gibi değilmiş. yaptıracaksan iyice araştır ne kadar zamandır o cihazla çalışıyorlarmış onu öğren bence. istanbulda oturuyorsan gideceğin hastane konusunda yardımcı olabilirim

bıyıklar biraz daha geç sonuç veriyo en baştan demişlerdi zaten.benim koltukaltımdaki tüyler 2 seansta bitti.bıyıklarıma devam ediyorum. ince tüylerde dökülüyor.sonuç alırsın bence

selam,
ben de diod lazer yaptırmaya başladım, ilk seansıma girdim 2gün önce.. yüzüm ve ellerim çok ciddi acıdı, zor dayandım, hatta kısa kesmek zorunda kaldı uygulayan kişi bu sebeple..diğer yerlerin acısı hafifti.. herkesin yüzü bukadar acıyor mu acaba, acı azaltmak için emla krem kullanıldıgını duydum, kullanan ya da bilgisi olan var mı? yüz için kullanımı sakıncalı olurmu merak ediyorum..kremi sürüp bekledikten sonra yıkayıp öylemi giriliyor lazere yoksa yıkamadan mı, yıkamadan olursa cildi yakar mı??

bilgisi olanlar lütfen yardımmm

gelişmeleri, tüylerin dökülüp dökülmediigi gibi bilgileri aldıgım sonuçlara göre paylaşacagım sizlerle..

bıyıklar biraz daha geç sonuç veriyo en baştan demişlerdi zaten.benim koltukaltımdaki tüyler 2 seansta bitti.bıyıklarıma devam ediyorum. ince tüylerde dökülüyor.sonuç alırsın bence

selammm
bıyıkların diod lazerde acıyor mu yani nasıl acısı?
bende yaptırmaya başladım diod ile ama yüzüm özelliklede bıyıklarım çok acıdı

selammm
bıyıkların diod lazerde acıyor mu yani nasıl acısı?
bende yaptırmaya başladım diod ile ama yüzüm özelliklede bıyıklarım çok acıdı

güçlü tüylerde evet acıyo.ama o kadar fazla değil.jel sürüyorlar zaten.katlanılmayacak olsa zaten girmem. canım çok tatlıdır :86:

canım belki de yapan kişidendir sorun. bu kadar acı olması normal değil yüksekle mi başladı acaba??devamlı olarak gitmiyorsan ve yeniysen bence değiştirebilirsin gittiğin yeri.. emla krem kullanılıyor doğrudur. fakat kesinlikle o varken atış yaptırtma sakıncası yok. botox önceside kullanılyor. kremi iyice arındır yüzünden sonra gir .:13::13:

Son düzenleme:

çok teşekkür ederimm, bakalım bidahaki sefer umarım daha iyi geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…