- 2 Ekim 2014
- 20
- 1
- 88
- 29
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Bnde 5inci seansa gircem yarın yüz bölgesi için gidiyorum, ortalama altı seansta flan bittiğini söylediler %60 bi azalma oldu çok rahatlattı beni ama tamamen bitmedi yani nedir bu durum başta kesin konuşuyorlar daha sonra beklenildiği gibi olmuyoya arkadaşlar ben 8 seansdır diod lazer yaptırıyorum.Tabii ki fark çok ama % 70 azaldı.yani tamamen bitmedi.Uzun sürdü gibi geliyor.Görevliye söyledim genelde bitiyor sizin tüyler biraz inatçıymış dedi! bu konuda bir fikri olan var mı?
Ha bu arada acısına dayanamıyorum
Herkese merhaba,
Benimde her kadın gibi tüy ve kıl problemim vardı.Çok önceden gittiğim bir güzellik merkezinde ilk zamanlar ilgi alaka çok iyidi nokta atışı alex denilen sistemle bana lazer yapıldı.Tam 15 seans gittim ama hiç bir sonuç,ilerleme olmamasına rağmen üstüne üstelik tüylerim çoğaldı ve kalınlaştı özellikle yüz bölgem çok kötü.tabi ağrısı acısı ve vücudumda yanık oluşmasıda cabasıbunun üzerine çok araştırma yaptım en son Melltem Şarkışlalı Estetiği buldum.Korkarak en son çözüm diye burada diode ütüleme epilasyon uygulattım ve ilk seansta nerdeyse yarısı azaldı.geçen gün 3.seansımı yaptırdım çok memnunum.4 seansta hiç yok denecek kadar bitiyor.Meltem Şarkışlalı ve ekibi çok güler yüzlü sonuç odaklı ve profesyonel çalışan uzmanlar diğer uygulamlardada çok başarılı sonuçlar gördüm orada bulunduğum süreçler içerisinde.eger güzellikle alakalı bişeyler yapmak ve yaptırmak isterseniz önce Meltem Şarkışlalı Estetik Merkezine uğramanızı tavsiye ederim arkadaşlar
Bittimi seanslarınız simdi nasıl memnunmusunuz acabaarkadaşlar ben beylikdüzünde bir merkezi aradım burası bir tıp merkezi ordaki bayan cihazlarının diod makina oldugunu söyledi.
tüm vücut yüzde dahil taksitli 1800 tl fiyat verildi 8 seans sizce uygunmu aleks ve diod arasında kaldım ancak yüzümede düşündüğüm için diod daha iyi diye düşündüm acı aleksden daha fazla demiş bazı arkadaşlar tereddütte kaldım ama bu kıllardan kurtulmak istiyorum bu arada tenim beyaz kıllarım siyah diod uygunmudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?