• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

Merhaba Arkadaşlar,
9 gün önce tüm vücut diode lazere gittim. Ama hiç dökülme olmadı. Bende mi bir gariplik var anlamadım. Forumdaki arkadaşlar hemen dökülmelerden bahsetmiş. Fikirlerinize ihtiyacım var. Sağlıklı günler dilerim.

Diode da dökülmeler genellikle 15-20 gün arası oluyor, bazı bünyelerde daha uzunda sürebiliyor meraklanmayın. Benim 12. günde başladı.

Rahat ol bence benım 2.ci haftam oldu sımdı koltukaltlarım bayagı bı dokulmeye basladı bakalım hayırlısı suan gıdımdakılerın hepsi dokuldu hıc yokmus gıbı

Ra
Merhaba Arkadaşlar,
9 gün önce tüm vücut diode lazere gittim. Ama hiç dökülme olmadı. Bende mi bir gariplik var anlamadım. Forumdaki arkadaşlar hemen dökülmelerden bahsetmiş. Fikirlerinize ihtiyacım var. Sağlıklı günler dilerim.
hat ol arkadasım benım 2.ci haftam oldu bayagı bı dokulme olmaya basladı

Umarım dediğiniz gibi olur. Mersin de gittim. Hiçte memnun kalmadım işin doğrusu. Başlık pismi temiz mi, başkasına uygulanan başlıkla bana da mı uygulandı, steril etseler bile vucudumuzun heryanında gezdi o başlık. Devam etmekte dahi kararsız kaldım. Görünüş itibarıyle hijyenik gibi idi ama iş uygulamaya gelince pekte hoşuma gitmedi. Birazda insanları kırmamak için ses çıkarmadım, soramadım bu temiz mi diye. Hoş temiz deseler inanırmıydım :) Bilmiyorum

Benim de bu hafta 2. seansım olacak. İlk seansımda çok acımıştı. Uyuşturucu kremler varmış. Kullanan var mı acaba? Önerebilir misiniz?

Ben kullanmadım ayrıca hiç acımadı sadece ısıyı hissettim. 40 Jull a kadar çıktım gördün mü bak acımıyor dedi Uzman kişi. Sanki çok anlarımda jull dan kıll desen hadi neyse var çokça :)

Merhaba kızlar,10 gün önce yüzümde ki ayva tüyleri için lazere gittim fakat doktor çok ince ve açık renkli lazer görmez uyuyanları uyandırırız yapmayalım dedi,bende peki deyip sadece bıyığıma yaptırdım,ama ben bu yüzümü çok takıyorum bariz belli aynaya her baktığımda ağlayasım geliyor,kuzenim de aynı sekil de gitmiş ona da aynısı söylemişler ama o yinede aldırmış ve çok rahatım iyi ki yaptırdım dedi karar veremiyorum,çenem ve boynuma doğruda çok açık renkli tüyler var ama yüzüm kötü duruyor lütfen bana yardımcı olun :( gidip diode ile aldırsam mı ?:KK17:

İstanbul'da bir merkeze gidiyorum, merkez bildirmem yanlış olur, yüz için başladım şuan bacak ve koltuk altınıda yaptırıyoruz. ablam ve iş arkadaşlarımda oraya başladı.
Sonuçlar için tek kelime söyleyebilirim mükemmel, uygulama esnasında birşey hissetmiyorum, acaba dökülmeyecek mi diye düşünüyorum, 10-15 gün sonra, tv seyrederken tırnaklarımla kontrol ediyorum çekiyorum birbir geliyor. 2 yıl boyunca alexe gidip binlerce tl vara verip üstünede bir dünya acı hissedince bu alet gerçekten müthiş, size tavsiyem yaptırmadan önce demo isteyin demonun sonucunu bekleyin ona göre yaptırın :)

kaçıncı seansınız bitti mi tüyleriniz...

Diode lazer yüz için harika. Favori, kaş ortası, bıyık gidiyorum. Favoriye yeni başladım ama bıyık ve kaş ortası artık çıkmıyor bile doğru düzgün yuppii :) :KK49:

kadına makinenin markasını sordum bana alba dedi alba marka diil sanırım şirktin adı. aldıkları firmanın adı yani. iyi mi kötü mü nasıl anlıcam diod deDİ AMA... ÖDEme YABMAK İSTEmiyorum. tkrar sorsam manyak mı bu dicklr. indirim vardı da... hoşdere CAD.DE bi yeR.. FIRSAT VARDI. O FIRSAT FİYATINDAN ALABİLİR MİYİM SONRADAN DEdim tamam deDİLR. ON SEans üç büyük bölge İKİYÜZKÜSÜR LİRA ÇOK UCUZ...

kadına makinenin markasını sordum bana alba dedi alba marka diil sanırım şirktin adı. aldıkları firmanın adı yani. iyi mi kötü mü nasıl anlıcam diod deDİ AMA... ÖDEme YABMAK İSTEmiyorum. tkrar sorsam manyak mı bu dicklr. indirim vardı da... hoşdere CAD.DE bi yeR.. FIRSAT VARDI. O FIRSAT FİYATINDAN ALABİLİR MİYİM SONRADAN DEdim tamam deDİLR. ON SEans üç büyük bölge İKİYÜZKÜSÜR LİRA ÇOK UCUZ...
Merhaba secoscuk bence rakam çok çok uygun.Fırsat olmasından kaynaklanıyor sanırım. Kaçırmamanız gerektiğinizi düşünüyorum. Sağlıklı günler dilerim.

Canım bence telefonla arayıp detay sorabilirsin nerden anlıycaklar kim olduğunu.

Diode lazer yüz için harika. Favori, kaş ortası, bıyık gidiyorum. Favoriye yeni başladım ama bıyık ve kaş ortası artık çıkmıyor bile doğru düzgün yuppii :) :KK49:
Yüz için yapıldığında da traş ediliyormu ?yüzüme yaptırmaya çok korkuyorum ya kötü birşey olursa diye 6 sene önce bacak ve koltuk altıma yaptırmıştım diod lazer,tam bitmedi ama epey azaldı tüyler.

Yüz için yapıldığında da traş ediliyormu ?yüzüme yaptırmaya çok korkuyorum ya kötü birşey olursa diye 6 sene önce bacak ve koltuk altıma yaptırmıştım diod lazer,tam bitmedi ama epey azaldı tüyler.
Evet, yüzde lazer uygulanacak bölgenizi jiletliyorlar malesef :( Ben de çok tereddüt ederek başladım, umarım pişman olmam. 2. seansımı yaptırdım. Jiletlenen tüyler daha sert ve kalın çıkıyor şu an ama dökülenler, kaybolanlar da var. Net bir şey söylemek için 4. seansı falan görmek lazım herhalde.

Ben

Bnde 5inci seansa gircem yarın yüz bölgesi için gidiyorum, ortalama altı seansta flan bittiğini söylediler %60 bi azalma oldu çok rahatlattı beni ama tamamen bitmedi yani nedir bu durum başta kesin konuşuyorlar daha sonra beklenildiği gibi olmuyo

Yüz bölgenizde bir çoğalma oldu mu?
Diode yüzü çoğaltıyor mu arkadaşlar, yaptıranlar cevap verebilir mi?

ben de 8 seans olarak anlaştım ama %95 bitmezse ücretsiz olarak devam edeceklerini söylediler sonuç olarak herkesin kıl yapısı aynı olmuyor kimininki 4 te biter kimininki 8 de.. ama genel olarak başarılı olduğunu söyleyebilirim

ben de 8 seans olarak anlaştım ama %95 bitmezse ücretsiz olarak devam edeceklerini söylediler sonuç olarak herkesin kıl yapısı aynı olmuyor kimininki 4 te biter kimininki 8 de.. ama genel olarak başarılı olduğunu söyleyebilirim
Ne kadar ödedin canım 8 seans için?

Back