Herkese merhaba arkadaşlar,
ben de lazer epilasyon konusu için yeni üye oldum. Okudukça ve merkezlerden de bilgi aldıkça kafam karıştı. Herkes bizdeki cihaz en iyisi diyor. Öncelikle şunu söyleyeyim, ben Ankara'dayım ve sarışınım. Cildim açık, seviye 2 olarak geçiyor. Ancak tüylerim de çok koyu değil. Çok koyu olmadığı için ve batık problemim olduğu için yıllarca jilet yaptım ve özellikle genital bölge çok koyulaştı ve yayıldı. Ağda yapınca ise batık oluyor. Bu nedenle lazer yaptırmayı düşünüyorum. Tüyler çok koyu ya da çok kalın olmadığı için diode lazerin bana daha uygun olacağını anladım. Bu sefer de diode çeşitleri arasında kararıszlık devreye giriyor. Sizden ricam, tecrübeli arkadaşlar, Hibrit lazer (mediostar next gibi), ütüleme lazer (soprano gibi ) tecrübelerini paylaşabilir mi? Her iki teknoloji de biz daha iyiyiz diyor ama gerçek tecrübeleri duymak en doğrusu olacak sanıyorum. Yazan arkadaşlar cilt ve kıl tipini de yazabilirse herkes için daha aydınlatıcı olur. Her iki cihazı da kullanan farklı farklı merkezlerle konustum ve fiyat aldım. Dilerseniz bunları da özelden yazabilirim. Ancak çok kararsızım.Umarım yardımcı olabilirsiniz. Sevgiler.