Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

Sırf bu konu için üye oldum burada birileri varsa bana dönsün lütfen... Dün şişli'de bir merkeze girdik ikna olup çıktık ben favori ve boyun bölgeme randevu aldım diod cihaz kullanıyorlar. Şuan gerçekten çok moralim bozuldu birileri sonuç aldığını birileri alamadığını söylüyor. Benim çok fazla tüyüm yok olanlarda siyah ve belirginhem favori hemde boynumda. Bunlar için 6seans 400e anlaştık indirim yaptı. Ama ben çoğalmasından çok korkuyorum

Herkese merhaba arkadaşlar,
ben de lazer epilasyon konusu için yeni üye oldum. Okudukça ve merkezlerden de bilgi aldıkça kafam karıştı. Herkes bizdeki cihaz en iyisi diyor. Öncelikle şunu söyleyeyim, ben Ankara'dayım ve sarışınım. Cildim açık, seviye 2 olarak geçiyor. Ancak tüylerim de çok koyu değil. Çok koyu olmadığı için ve batık problemim olduğu için yıllarca jilet yaptım ve özellikle genital bölge çok koyulaştı ve yayıldı. Ağda yapınca ise batık oluyor. Bu nedenle lazer yaptırmayı düşünüyorum. Tüyler çok koyu ya da çok kalın olmadığı için diode lazerin bana daha uygun olacağını anladım. Bu sefer de diode çeşitleri arasında kararıszlık devreye giriyor. Sizden ricam, tecrübeli arkadaşlar, Hibrit lazer (mediostar next gibi), ütüleme lazer (soprano gibi ) tecrübelerini paylaşabilir mi? Her iki teknoloji de biz daha iyiyiz diyor ama gerçek tecrübeleri duymak en doğrusu olacak sanıyorum. Yazan arkadaşlar cilt ve kıl tipini de yazabilirse herkes için daha aydınlatıcı olur. Her iki cihazı da kullanan farklı farklı merkezlerle konustum ve fiyat aldım. Dilerseniz bunları da özelden yazabilirim. Ancak çok kararsızım.Umarım yardımcı olabilirsiniz. Sevgiler.

Canim selam. Ben de ankaradayim ve diod yapan bi merkeze basladim. Daha ilk seansim ama kol altim ve bikini bolgemden cok cok memnun kaldim diyebilirim. Ilk seans cok acili oldu agdadan daha aciydi.. persembe ikinci seansima gidicem. Arkadasimin tavsiyesiyle basladim suan memnunum. Ama tabi 6. Seanstan sonra daha rahat yonlendirme yapabilirim diye dusunuyorum. Ayrica ben de senin gibiyim bembeyazim yani tuylerimde cok az cikiyor beni rahatsiz eden kol altiydi ve suan daha ilk seanstan sonra %70 i bitti diyebilirim. Istersen sana ozelden gittigm yerin adini verebilirm.

Teşekkür ederim cevabın için. Peki hangi makine ve sadece kolaltına mı gidiyorsun? Paket mi aldın, yoksa seanslık mı ödeme yapıyorsun? Özelden yazarsan yerin adını sevinirim.

Teşekkür ederim cevabın için. Peki hangi makine ve sadece kolaltına mı gidiyorsun? Paket mi aldın, yoksa seanslık mı ödeme yapıyorsun? Özelden yazarsan yerin adını sevinirim.
Canim komple aldim hatta ust bacagimda benim yok denecek kadar az. O yuzden 4 5 seans ust bacagima yapip geri kalan seanslari kollarima yapacaklar. 10 seans aldim ve dun ikinci seansima gittim. Gercekten inanilmaz aciyor ama degcek insallah. Sana yerin adini ozelden yaziyorum simdi canim

Merhaba Arkadaşlar,
Lazer için Bakırköy de Dore güzellik salonuna gideniniz var mı? Ben Pazar gününe randevu aldım ama hala tedirginim. Bir de normal seanstan 2-3 gün sonra kontrol atışı yapılıyor diye biliyorum, ama biz yapmıyoruz gerek yok çünkü dediler. Benim tenim beyaz ve tüylerim de koyu renk. Bu tüyler için IPL uygun dedi kız. Kararsızım hala. Sizce bu IPL iyi midir arkadaşlar?

ben de 6 seans gittim bacaklarım ve göbek bölgem iyi durumda ama genital ve koltukaltı hala oldukça aktif ne zaman bitecek bilemiyorum

Kızlar randevularınız kaç günde bir, ben 1 ayda bir gidiyorum daha ilk seansıma gittim ama kılların uzama süresi daha uzunmuş oof bir işe yaramayacak yani

Kızlar randevularınız kaç günde bir, ben 1 ayda bir gidiyorum daha ilk seansıma gittim ama kılların uzama süresi daha uzunmuş oof bir işe yaramayacak yani
Benim ilk randevum ayda birdi. Simdi 1 ay sonraya kontrolum var ve 15gun sonra randevu vericek. Yani 2. Seans 30 gun 3. Seans 45 gun ve gitgide uzayacakmis sure

Anladım canım ben gittiğim yerle konuşayım kıllarım 1 haftada döküldü fakat ayda randevum yani 3 haftada tekrar uzayacaklar mı emin değilim. Bir arkadaşımın randevuları 2ayda bir oluyormuş. Çok sinirlerim bozuldu gerçekten tüm kıllar uzamadan gitmek bir işe yaramayacak
Benim ilk randevum ayda birdi. Simdi 1 ay sonraya kontrolum var ve 15gun sonra randevu vericek. Yani 2. Seans 30 gun 3. Seans 45 gun ve gitgide uzayacakmis sure

Inan cikiyor benim ikinci 1 ay sonraydi bi kac gun kala tekrar cikti. Olmadi 2 gun once git goster tuylerini ona gore randevuyu ileri atsinlar :)

Ay inşaAllah anlayışlılardır olanları yapalım falan demezler, para için yapıyorlar bizi düşündükleri yokki :)
Inan cikiyor benim ikinci 1 ay sonraydi bi kac gun kala tekrar cikti. Olmadi 2 gun once git goster tuylerini ona gore randevuyu ileri atsinlar :)

Ay inşaAllah anlayışlılardır olanları yapalım falan demezler, para için yapıyorlar bizi düşündükleri yokki :)
Bilgili gorunurseniz yapamazlar. Musteri her zaman haklidir :) cikmadan yapilmiyormua daha cikmadi randevuyu erteleyelim diyin :) ya da regl olcam filan diyin :)

Bilgili gorunurseniz yapamazlar. Musteri her zaman haklidir :) cikmadan yapilmiyormua daha cikmadi randevuyu erteleyelim diyin :) ya da regl olcam filan diyin :)
Aydan aya gelin aksatmayın demişlerdi. Ama adetim düzensiz oldu tekrar adet oldum desem güzel yalan olurda asıl adetim yaklaşırsa birde hiç olmaz hahah yani birde şu var her randevuda aynı yalan olmaz o yüzden oturup konuşmak lazım kıllarım çıkmadan seansa girmek istemiyorum eğer böyle devam edecekse iptal etmek istiyorum dedim

daha önce bu başlığa çok yazmıştım günlük tadında deneyim ve süreci paylaşma adına en son yazışımın üzerinden baya geçti güncelleme şart oldu.

öncelikle ayda 1 randevu olmak üzere ocak sonundan beri gidiyorum, arada bir buçuk aya çıkma durumu da oldu adet dönemi tatil vs. toplamda sekiz seans gitmiş oldum ve erkeksi kıllı görünümden kılsız görünüme geçmeyi başardım ama hala bazı inatçı bölgelerde kılımsı şeyler çıkmaya devam ediyor. toplam anlaşma sürem 12 aydı. alt bacak, üst genital, bel, popo ve kol altında ciddi sonuç verirken üst bacak ve göbek bölgesinde henüz istediğim görünüme kavuşmuş değilim.

bunun yanında daha önce belirttiğim kol altında koku durumu devam etmekle birlikte (daha önce yaşadığım bir durum değildi) epilasyon süreci boyunca çenemde ve dudak altı bölgemde kıllanma baş gösterdi. bazı vücutlarda komple epilasyona vücut bu şekilde reaksiyon gösterebiliyormuş onun da önünü iğneli epilasyonla kestim. adet düzensizliği vb durumlar yaşamadım.

sonuç olarak işe yarıyor mu, kesinlikle.

Aurora/Elos lazeri duyan ya da yaptıran var mı kızlar diode lazer tipi yazıyor bazı yerlerde ve İstanbul'da da bir hastene bu lazer yöntemini kullanıyormuş acaba etkili bir yöntem midir bilgisi olan var mı?
diode lazer yaptırıyorum bugün 2. seansım bitti ve çok memnun kaldım baya etkili bi lazer türü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…