- 2 Ekim 2014
- 20
- 1
- 88
- 29
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Canim selam. Ben de ankaradayim ve diod yapan bi merkeze basladim. Daha ilk seansim ama kol altim ve bikini bolgemden cok cok memnun kaldim diyebilirim. Ilk seans cok acili oldu agdadan daha aciydi.. persembe ikinci seansima gidicem. Arkadasimin tavsiyesiyle basladim suan memnunum. Ama tabi 6. Seanstan sonra daha rahat yonlendirme yapabilirim diye dusunuyorum. Ayrica ben de senin gibiyim bembeyazim yani tuylerimde cok az cikiyor beni rahatsiz eden kol altiydi ve suan daha ilk seanstan sonra %70 i bitti diyebilirim. Istersen sana ozelden gittigm yerin adini verebilirm.Herkese merhaba arkadaşlar,
ben de lazer epilasyon konusu için yeni üye oldum. Okudukça ve merkezlerden de bilgi aldıkça kafam karıştı. Herkes bizdeki cihaz en iyisi diyor. Öncelikle şunu söyleyeyim, ben Ankara'dayım ve sarışınım. Cildim açık, seviye 2 olarak geçiyor. Ancak tüylerim de çok koyu değil. Çok koyu olmadığı için ve batık problemim olduğu için yıllarca jilet yaptım ve özellikle genital bölge çok koyulaştı ve yayıldı. Ağda yapınca ise batık oluyor. Bu nedenle lazer yaptırmayı düşünüyorum. Tüyler çok koyu ya da çok kalın olmadığı için diode lazerin bana daha uygun olacağını anladım. Bu sefer de diode çeşitleri arasında kararıszlık devreye giriyor. Sizden ricam, tecrübeli arkadaşlar, Hibrit lazer (mediostar next gibi), ütüleme lazer (soprano gibi ) tecrübelerini paylaşabilir mi? Her iki teknoloji de biz daha iyiyiz diyor ama gerçek tecrübeleri duymak en doğrusu olacak sanıyorum. Yazan arkadaşlar cilt ve kıl tipini de yazabilirse herkes için daha aydınlatıcı olur. Her iki cihazı da kullanan farklı farklı merkezlerle konustum ve fiyat aldım. Dilerseniz bunları da özelden yazabilirim. Ancak çok kararsızım.Umarım yardımcı olabilirsiniz. Sevgiler.
Canim selam. Ben de ankaradayim ve diod yapan bi merkeze basladim. Daha ilk seansim ama kol altim ve bikini bolgemden cok cok memnun kaldim diyebilirim. Ilk seans cok acili oldu agdadan daha aciydi.. persembe ikinci seansima gidicem. Arkadasimin tavsiyesiyle basladim suan memnunum. Ama tabi 6. Seanstan sonra daha rahat yonlendirme yapabilirim diye dusunuyorum. Ayrica ben de senin gibiyim bembeyazim yani tuylerimde cok az cikiyor beni rahatsiz eden kol altiydi ve suan daha ilk seanstan sonra %70 i bitti diyebilirim. Istersen sana ozelden gittigm yerin adini verebilirm.
Canim komple aldim hatta ust bacagimda benim yok denecek kadar az. O yuzden 4 5 seans ust bacagima yapip geri kalan seanslari kollarima yapacaklar. 10 seans aldim ve dun ikinci seansima gittim. Gercekten inanilmaz aciyor ama degcek insallah. Sana yerin adini ozelden yaziyorum simdi canimTeşekkür ederim cevabın için. Peki hangi makine ve sadece kolaltına mı gidiyorsun? Paket mi aldın, yoksa seanslık mı ödeme yapıyorsun? Özelden yazarsan yerin adını sevinirim.
Benim ilk randevum ayda birdi. Simdi 1 ay sonraya kontrolum var ve 15gun sonra randevu vericek. Yani 2. Seans 30 gun 3. Seans 45 gun ve gitgide uzayacakmis sureKızlar randevularınız kaç günde bir, ben 1 ayda bir gidiyorum daha ilk seansıma gittim ama kılların uzama süresi daha uzunmuş oof bir işe yaramayacak yani
Benim ilk randevum ayda birdi. Simdi 1 ay sonraya kontrolum var ve 15gun sonra randevu vericek. Yani 2. Seans 30 gun 3. Seans 45 gun ve gitgide uzayacakmis sure
Anladım canım ben gittiğim yerle konuşayım kıllarım 1 haftada döküldü fakat ayda randevum yani 3 haftada tekrar uzayacaklar mı emin değilim. Bir arkadaşımın randevuları 2ayda bir oluyormuş. Çok sinirlerim bozuldu gerçekten tüm kıllar uzamadan gitmek bir işe yaramayacak
Inan cikiyor benim ikinci 1 ay sonraydi bi kac gun kala tekrar cikti. Olmadi 2 gun once git goster tuylerini ona gore randevuyu ileri atsinlar :)
Bilgili gorunurseniz yapamazlar. Musteri her zaman haklidir :) cikmadan yapilmiyormua daha cikmadi randevuyu erteleyelim diyin :) ya da regl olcam filan diyin :)Ay inşaAllah anlayışlılardır olanları yapalım falan demezler, para için yapıyorlar bizi düşündükleri yokki :)
Aydan aya gelin aksatmayın demişlerdi. Ama adetim düzensiz oldu tekrar adet oldum desem güzel yalan olurda asıl adetim yaklaşırsa birde hiç olmaz hahahBilgili gorunurseniz yapamazlar. Musteri her zaman haklidir :) cikmadan yapilmiyormua daha cikmadi randevuyu erteleyelim diyin :) ya da regl olcam filan diyin :)
Vendice, sen hangi cihazı kullandın?
diode lazer yaptırıyorum bugün 2. seansım bitti ve çok memnun kaldım baya etkili bi lazer türüAurora/Elos lazeri duyan ya da yaptıran var mı kızlar diode lazer tipi yazıyor bazı yerlerde ve İstanbul'da da bir hastene bu lazer yöntemini kullanıyormuş acaba etkili bir yöntem midir bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?