- 6 Eylül 2012
- 63
- 5
- 96
- 36
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Merhaba. ben de uşakta tıp merkezinde başladım alex ile. 17 ay gittim. ama bir çözüm bulamadım. yüzüm daha da fena oldu. diğer bölgelerse hala duruyor. şimdi diodla bir yerde başlamayı düşünüyorum. ama çok kararsızım. bazıları daha acılı ve geçmiyor diyor. ne yapmalıyım bilemedim ben deUşak ta bir özel hastanenin güzellik merkezinde başladım. Ten rengim açık kıl rengim koyu olduğundan alex ile başladılar. Tüyler inceldi seans aralıkları 2 aya çıktı fln derken beni hastaneye yönlendireceklerini artık alex ile sonuç alamayacağımı söylediler. 2 ay önce hastanede diode e başladım. Hiç bir uyuşturucu krem kullanmadılar. Canım yandı ama dayanılmayacak bir acı değildi. Şimdi ikinci seansa gidicem. Ama sanki koltuk altım normal tüylenmeye başladı gibi hissediyorum. Benim gibi önce alex sonrasında diode yaptıran var mı kızlar?
Ben 4 seans yaptırdım.Çok memnun kaldım..1-2 seans sonra daha iyi olur diye düşünüyorum.Yuzune diode lazer yaptirip basarili sonuc alip kurtulan varmi acaba? Varsa kac seans surdu??
Arkadaşlar ben üst kollarım için iğneliye gidiyorum ama çok yoğun olduğu ve uzun sürdüğü için epilasyoncu seni diode a geçirtelim diyo. Ona da 3 mılyar para istiyo. Ben zaten alexandrite a 2 milyar vermiştim. Ne diyorsunuz sizce hangisi daha mantikli? Fiyat ve çabuk bitirme açısından...beni en çok kollarımdakiler rahatsız ediyo şu anda. En azindan diğerleriyle idare edebiliyorum ama bunlar yüzünden kısa kollu bişey giyemiyorum şu havada
sanırım istanbulda değilsiniz... istanbulda fiyatlar böyle... istanbuldaysanız da karşıda falan mısınız? yani anadolu yakasında?? bu fiyatlar beni diode tan vazgeçtiriyor şahsen. ne pahasına olursa olsun iğneliye gideceğim, çünkü ona seans seans veriyorsun lazere ise taksitli...Söylediğiniz miktarlar çok çok fazla yazık günah ya.. Ben diode lazere Komple bacak, koltukaltı, genital 900e gidiyordum. Bu seansta göbek, kol ve göğüs ucunuda eklettim 1.400e anlaştım. Üstelik 8 seans + 8 seans kontrol seansı var. Gittiğiniz merkez çok pahalı bence..
sanırım istanbulda değilsiniz... istanbulda fiyatlar böyle... istanbuldaysanız da karşıda falan mısınız? yani anadolu yakasında?? bu fiyatlar beni diode tan vazgeçtiriyor şahsen. ne pahasına olursa olsun iğneliye gideceğim, çünkü ona seans seans veriyorsun lazere ise taksitli...
bide iğneli, diğer hepsinden farklı bi yöntem ve ne hormonlar yüzünden etkisinin kaybolacağı, ne hamilelik veya menapoz dönemlerinde tüylerin geri döneceği, ne de bronzlaşmanın zarar vereceği kabul edilmiş değil. ben bu noktada alexle diode un bi farkını göremiyorum açıkçası. tek farkları farklı kıl tiplerine etki etmeleri. alex > diode > iğneli sıralamasını takip etmek çok cep yakar bunun yerine direk alex > iğneli yapmak daha mantıklı benimki gibi...
hem zaten ben alexi denemiş ve memnun kalmamış birisiyim diode a geçince yine benden 3 milyarı almasını bilicekler ama 8 seans sonra bitmeyince "senin hormonların bilmem ne" diye ötücekler ben bunu biliyorum. biraz kendi kendimi vazgeçirmiş gibi duruyorum ama yi,ne de önerilerinizi bekliyorum.
cnm nerde orasıSöylediğiniz miktarlar çok çok fazla yazık günah ya.. Ben diode lazere Komple bacak, koltukaltı, genital 900e gidiyordum. Bu seansta göbek, kol ve göğüs ucunuda eklettim 1.400e anlaştım. Üstelik 8 seans + 8 seans kontrol seansı var. Gittiğiniz merkez çok pahalı bence..
Leke?İstanbul'dayım ve avrupa yakasındayım. Beylikdüzünde bir merkeze gidiyorum.
İğneli epilasyonu hiç denemedim ama alexi ve diodeu denemiş birisi olarak şunu söyleyebilirim alex den hiç memnun kalmamıştım. Esmere dönük buğday tenliyim ve alex bende tamamen yanıklara sebep olmuştu.
Diode için uzun vadede düşüncem ne olur bilmiyorum ama şuan 2. seansım bitti ve çok memnunum. İlk seansımda dökülen tüylerim hala çıkmadı. Büyük dökülmeler ve boşluklar var. Ama şunuda belirteyim herhangi bir hormon problemim yok. Tüylerim yıllardır sürekli jilet yaptığımdan sakal gibi kopkoyu ve kalın. iyi sonuç almamda bununda etkisi olabilir.
İğneli hakkında tek bildiğim sonuçların çok uzun zamanda görüldüğü ve leke bırakma tehlikesi.
Yinede karar sizin tabiki ama başka bir merkezde diode>kalan minik tüyler içinde iğneli sıralaması bence en mantıklısı.
Je
Leke?enfeksiyon kapmadgggniz sürece neden leke yapsın ki benim bi tanıdığım var bütün vücudunu iğneli yaptırmış. Her neyse siz beylikdüzünde nereye gidiyorsunuz ve diode için kısaltma işlemi yapıyor musunuz? Benim iğneliyi tercih etmemin bir diğer nedeni de tüyün uzunluğuna bakılmaksızın uygulanabilmesi. O kadar korkuyorum lazer türevlerinden ki üst kollarımi kısaltıp da diode a para vermek büyük cesaret benim açımdan. Alex'ten zarar görenlerin korkusu bu. Bak memnun kalmayanjar demiyorum zarar görenler. Sende de yanıklar olmuş ama bide bizim gibileri düşünsene ayva tüylerimiz sakal gibi çıkıyo artık!!! Kesin sonuç olan iğneliye güvenmeyelim de napalım?
Çok teşekkürler cevap için... Ben daha önce almamış değilim, tamamen kaza kurbanıyim. Bana hiç sormadan dank diye tuttu lazeri üst kollarıma şimdi de sürekli lazere gitmek zorundayım bağımlı oldum nerdeyse... Yeter ki azalsin o sakal görünümü ortadan kalksın...Canım kuzenimin çenesinde minik minik iğne lekeleri kalmıştı. Yüz bölgesi olduğu için olabilir ama..
Sende haklısın eğer kollarını daha önce hiç almadıysan iğneli en mantıklısı senin için.
Ben seansa gitmeden önce tüm tüylerimi kısaltıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?