sanırım istanbulda değilsiniz... istanbulda fiyatlar böyle... istanbuldaysanız da karşıda falan mısınız? yani anadolu yakasında?? bu fiyatlar beni diode tan vazgeçtiriyor şahsen. ne pahasına olursa olsun iğneliye gideceğim, çünkü ona seans seans veriyorsun lazere ise taksitli...
bide iğneli, diğer hepsinden farklı bi yöntem ve ne hormonlar yüzünden etkisinin kaybolacağı, ne hamilelik veya menapoz dönemlerinde tüylerin geri döneceği, ne de bronzlaşmanın zarar vereceği kabul edilmiş değil. ben bu noktada alexle diode un bi farkını göremiyorum açıkçası. tek farkları farklı kıl tiplerine etki etmeleri. alex > diode > iğneli sıralamasını takip etmek çok cep yakar bunun yerine direk alex > iğneli yapmak daha mantıklı benimki gibi...
hem zaten ben alexi denemiş ve memnun kalmamış birisiyim diode a geçince yine benden 3 milyarı almasını bilicekler ama 8 seans sonra bitmeyince "senin hormonların bilmem ne" diye ötücekler ben bunu biliyorum. biraz kendi kendimi vazgeçirmiş gibi duruyorum ama yi,ne de önerilerinizi bekliyorum.