• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

Uşak ta bir özel hastanenin güzellik merkezinde başladım. Ten rengim açık kıl rengim koyu olduğundan alex ile başladılar. Tüyler inceldi seans aralıkları 2 aya çıktı fln derken beni hastaneye yönlendireceklerini artık alex ile sonuç alamayacağımı söylediler. 2 ay önce hastanede diode e başladım. Hiç bir uyuşturucu krem kullanmadılar. Canım yandı ama dayanılmayacak bir acı değildi. Şimdi ikinci seansa gidicem. Ama sanki koltuk altım normal tüylenmeye başladı gibi hissediyorum. Benim gibi önce alex sonrasında diode yaptıran var mı kızlar?
Merhaba. ben de uşakta tıp merkezinde başladım alex ile. 17 ay gittim. ama bir çözüm bulamadım. yüzüm daha da fena oldu. diğer bölgelerse hala duruyor. şimdi diodla bir yerde başlamayı düşünüyorum. ama çok kararsızım. bazıları daha acılı ve geçmiyor diyor. ne yapmalıyım bilemedim ben de

bende 5 seans gidebildim gebeliğimden dolayı kalan 7 seansı dogumdan sonra gidecegim insallah.ben tüm vücuda yaptırıyodum yüzüm sert sert cıkmaya basladı daha beter oldu,bacaklarım iyi oldu ve koltuk altım.ama yüzümle genitalime fayda etmedi.yüzüm arttı iyce.bi yakınım aleksandıra gidiyo o yüzünden memnundu dökülmüştü benimki suan sert sert cıkıyo bilseydim yaptırtmazdım

Ben daha önce de yazmıştım İzmir'de Çankaya Tıp Merkezi'ne gidiyordum. 14 seans gittim. Hiçbir faydasını göremediğim gibi bir de bacağımda ikinci derece yanık oluştu. Yanığa müdahale bile etmediler. Sağlık Bakanlığına şikayet ettim. Onların yönlendirmesiyle bir hastaneden yanık raporu aldım. İz kalacak dedi doktor. Kendi doktorları da iz kalacağını söyledi zaten. Tıp merkezi diye güvenmeyin. Çok amatörler, kaç kez kadro değiştirdiler yine olmadı. Çevremdeki hiçkimse memnun değil. Üstelik çok da çirkefler. Bitme garantiliydi, şimdi param da yandı. Çok üzgünüm :KK43:

haziranda başladım diod a bir seans gittim genital ve bacaklar için ama bacaklarımı dayanamayıp aldım 2 hafta sonra genitale dokunmadım, 20 gün sonra dökülmeler başladı genitalde ama çok dökülmedi muhtemelen ilk seans diye öyle olmuştur.
şimdi yaz bitti tekrar başladım 2.seansa gittim ama bacaklarıma jilet uygulamadım makineyle aldım :( işe yarama büyük ihtimalle illa jiletle mi almam gerekiyor ya genitali jiletle alıyorum ama bacaklara bir türlü cesaret edemiyorum :(

Kizlar Spa shr acisiz diot lazer yaptiran var mi? Nasil bir cihaz ben paket olarak almayi dusunuyorum da yaptiran varsa bi yardimci olabilir mi kac seansa biter?

Merhaba bende geçtiğimiz hafta diode lazer ile ilk seansıma başladım.
Komple bacak, genital ve koltukaltına gidiyorum. Bugün tam 1 hafta oldu ve koltuk altı ve kasık bölgesinde oldukça fazla dökülme var. Bacakta hiç bi gelişme yok.. :(
10 gün sonra kontrol seansım var kalanlarda orada gidecekmiş sanırım.
Şimdilik memnunum yanık sorunu yaşamadım, sadece ayağımda tırnak kadar bi yanık oldu.
Gelişmeleri bildiririm :)

Arkadaşlar ben üst kollarım için iğneliye gidiyorum ama çok yoğun olduğu ve uzun sürdüğü için epilasyoncu seni diode a geçirtelim diyo. Ona da 3 mılyar para istiyo. Ben zaten alexandrite a 2 milyar vermiştim. Ne diyorsunuz sizce hangisi daha mantikli? Fiyat ve çabuk bitirme açısından... :( beni en çok kollarımdakiler rahatsız ediyo şu anda. En azindan diğerleriyle idare edebiliyorum ama bunlar yüzünden kısa kollu bişey giyemiyorum şu havada :(

Arkadaşlar ben üst kollarım için iğneliye gidiyorum ama çok yoğun olduğu ve uzun sürdüğü için epilasyoncu seni diode a geçirtelim diyo. Ona da 3 mılyar para istiyo. Ben zaten alexandrite a 2 milyar vermiştim. Ne diyorsunuz sizce hangisi daha mantikli? Fiyat ve çabuk bitirme açısından... :KK43: beni en çok kollarımdakiler rahatsız ediyo şu anda. En azindan diğerleriyle idare edebiliyorum ama bunlar yüzünden kısa kollu bişey giyemiyorum şu havada :KK43:

Söylediğiniz miktarlar çok çok fazla yazık günah ya.. Ben diode lazere Komple bacak, koltukaltı, genital 900e gidiyordum. Bu seansta göbek, kol ve göğüs ucunuda eklettim 1.400e anlaştım. Üstelik 8 seans + 8 seans kontrol seansı var. Gittiğiniz merkez çok pahalı bence..

Söylediğiniz miktarlar çok çok fazla yazık günah ya.. Ben diode lazere Komple bacak, koltukaltı, genital 900e gidiyordum. Bu seansta göbek, kol ve göğüs ucunuda eklettim 1.400e anlaştım. Üstelik 8 seans + 8 seans kontrol seansı var. Gittiğiniz merkez çok pahalı bence..
sanırım istanbulda değilsiniz... istanbulda fiyatlar böyle... istanbuldaysanız da karşıda falan mısınız? yani anadolu yakasında?? bu fiyatlar beni diode tan vazgeçtiriyor şahsen. ne pahasına olursa olsun iğneliye gideceğim, çünkü ona seans seans veriyorsun lazere ise taksitli...

bide iğneli, diğer hepsinden farklı bi yöntem ve ne hormonlar yüzünden etkisinin kaybolacağı, ne hamilelik veya menapoz dönemlerinde tüylerin geri döneceği, ne de bronzlaşmanın zarar vereceği kabul edilmiş değil. ben bu noktada alexle diode un bi farkını göremiyorum açıkçası. tek farkları farklı kıl tiplerine etki etmeleri. alex > diode > iğneli sıralamasını takip etmek çok cep yakar bunun yerine direk alex > iğneli yapmak daha mantıklı benimki gibi...

hem zaten ben alexi denemiş ve memnun kalmamış birisiyim diode a geçince yine benden 3 milyarı almasını bilicekler ama 8 seans sonra bitmeyince "senin hormonların bilmem ne" diye ötücekler ben bunu biliyorum. biraz kendi kendimi vazgeçirmiş gibi duruyorum ama yi,ne de önerilerinizi bekliyorum.

sanırım istanbulda değilsiniz... istanbulda fiyatlar böyle... istanbuldaysanız da karşıda falan mısınız? yani anadolu yakasında?? bu fiyatlar beni diode tan vazgeçtiriyor şahsen. ne pahasına olursa olsun iğneliye gideceğim, çünkü ona seans seans veriyorsun lazere ise taksitli...

bide iğneli, diğer hepsinden farklı bi yöntem ve ne hormonlar yüzünden etkisinin kaybolacağı, ne hamilelik veya menapoz dönemlerinde tüylerin geri döneceği, ne de bronzlaşmanın zarar vereceği kabul edilmiş değil. ben bu noktada alexle diode un bi farkını göremiyorum açıkçası. tek farkları farklı kıl tiplerine etki etmeleri. alex > diode > iğneli sıralamasını takip etmek çok cep yakar bunun yerine direk alex > iğneli yapmak daha mantıklı benimki gibi...

hem zaten ben alexi denemiş ve memnun kalmamış birisiyim diode a geçince yine benden 3 milyarı almasını bilicekler ama 8 seans sonra bitmeyince "senin hormonların bilmem ne" diye ötücekler ben bunu biliyorum. biraz kendi kendimi vazgeçirmiş gibi duruyorum ama yi,ne de önerilerinizi bekliyorum.

İstanbul'dayım ve avrupa yakasındayım. Beylikdüzünde bir merkeze gidiyorum.
İğneli epilasyonu hiç denemedim ama alexi ve diodeu denemiş birisi olarak şunu söyleyebilirim alex den hiç memnun kalmamıştım. Esmere dönük buğday tenliyim ve alex bende tamamen yanıklara sebep olmuştu.
Diode için uzun vadede düşüncem ne olur bilmiyorum ama şuan 2. seansım bitti ve çok memnunum. İlk seansımda dökülen tüylerim hala çıkmadı. Büyük dökülmeler ve boşluklar var. Ama şunuda belirteyim herhangi bir hormon problemim yok. Tüylerim yıllardır sürekli jilet yaptığımdan sakal gibi kopkoyu ve kalın. iyi sonuç almamda bununda etkisi olabilir.
İğneli hakkında tek bildiğim sonuçların çok uzun zamanda görüldüğü ve leke bırakma tehlikesi.
Yinede karar sizin tabiki ama başka bir merkezde diode>kalan minik tüyler içinde iğneli sıralaması bence en mantıklısı.

valla kızlar ilk defa bu konuyu okudum çok soğuktum lazere emziriyorum ama emzirmeden sonra gidiceğim kesin valla bıktım tüylerden tüy değil hatta kılll

istanbula yakın otoruyorum yani yalovada yeni kapıya ve pendiğe feribot var orlara yakın bir yer biliyormuzn

cnm nerde orası

Je
İstanbul'dayım ve avrupa yakasındayım. Beylikdüzünde bir merkeze gidiyorum.
İğneli epilasyonu hiç denemedim ama alexi ve diodeu denemiş birisi olarak şunu söyleyebilirim alex den hiç memnun kalmamıştım. Esmere dönük buğday tenliyim ve alex bende tamamen yanıklara sebep olmuştu.
Diode için uzun vadede düşüncem ne olur bilmiyorum ama şuan 2. seansım bitti ve çok memnunum. İlk seansımda dökülen tüylerim hala çıkmadı. Büyük dökülmeler ve boşluklar var. Ama şunuda belirteyim herhangi bir hormon problemim yok. Tüylerim yıllardır sürekli jilet yaptığımdan sakal gibi kopkoyu ve kalın. iyi sonuç almamda bununda etkisi olabilir.
İğneli hakkında tek bildiğim sonuçların çok uzun zamanda görüldüğü ve leke bırakma tehlikesi.
Yinede karar sizin tabiki ama başka bir merkezde diode>kalan minik tüyler içinde iğneli sıralaması bence en mantıklısı.
Leke? :( enfeksiyon kapmadgggniz sürece neden leke yapsın ki :( benim bi tanıdığım var bütün vücudunu iğneli yaptırmış. Her neyse siz beylikdüzünde nereye gidiyorsunuz ve diode için kısaltma işlemi yapıyor musunuz? Benim iğneliyi tercih etmemin bir diğer nedeni de tüyün uzunluğuna bakılmaksızın uygulanabilmesi. O kadar korkuyorum lazer türevlerinden ki üst kollarımi kısaltıp da diode a para vermek büyük cesaret benim açımdan. Alex'ten zarar görenlerin korkusu bu. Bak memnun kalmayanjar demiyorum zarar görenler. Sende de yanıklar olmuş ama bide bizim gibileri düşünsene ayva tüylerimiz sakal gibi çıkıyo artık!!! Kesin sonuç olan iğneliye güvenmeyelim de napalım?

Je

Leke? :KK43: enfeksiyon kapmadgggniz sürece neden leke yapsın ki :KK43: benim bi tanıdığım var bütün vücudunu iğneli yaptırmış. Her neyse siz beylikdüzünde nereye gidiyorsunuz ve diode için kısaltma işlemi yapıyor musunuz? Benim iğneliyi tercih etmemin bir diğer nedeni de tüyün uzunluğuna bakılmaksızın uygulanabilmesi. O kadar korkuyorum lazer türevlerinden ki üst kollarımi kısaltıp da diode a para vermek büyük cesaret benim açımdan. Alex'ten zarar görenlerin korkusu bu. Bak memnun kalmayanjar demiyorum zarar görenler. Sende de yanıklar olmuş ama bide bizim gibileri düşünsene ayva tüylerimiz sakal gibi çıkıyo artık!!! Kesin sonuç olan iğneliye güvenmeyelim de napalım?

Canım kuzenimin çenesinde minik minik iğne lekeleri kalmıştı. Yüz bölgesi olduğu için olabilir ama..
Sende haklısın eğer kollarını daha önce hiç almadıysan iğneli en mantıklısı senin için.
Ben seansa gitmeden önce tüm tüylerimi kısaltıyorum.

Canım kuzenimin çenesinde minik minik iğne lekeleri kalmıştı. Yüz bölgesi olduğu için olabilir ama..
Sende haklısın eğer kollarını daha önce hiç almadıysan iğneli en mantıklısı senin için.
Ben seansa gitmeden önce tüm tüylerimi kısaltıyorum.
Çok teşekkürler cevap için... Ben daha önce almamış değilim, tamamen kaza kurbanıyim. Bana hiç sormadan dank diye tuttu lazeri üst kollarıma şimdi de sürekli lazere gitmek zorundayım bağımlı oldum nerdeyse... Yeter ki azalsin o sakal görünümü ortadan kalksın...

Üst kollarım şu anda en utanç duyduğum ve açık giyinmemi engelleyen yerler. Yüzümden daha beterler. Kurtulmayı gerçekten çok istiyorum. Onlar beni bu sekilde mağdur ettiği için dava bile açmak istiyorum ama annem kazanamazsin boşuna uğraşma diyo. Ama diğer bölgelerimi anlayabilirim onlar eskiden de vardı neticede ama kollarım ayva tüyüydu...

Neyse bir kere iğneli yaptırdım şimdi yumuşadılar. Yani gözlemlediğim kadariyla yoğun ama sert değiller. Yüzümse daha iyi sakal gibi çıkmıyor, sanırım daha çabuk bitecek inşallah... Ama dediğm gibi kol daha büyük bi sorun benim için çünkü herkeste ayva tüyü bende ise sakal gibi... Yüz sir ağda ile alınabilir ama kol...

Kolda iz kalmaması için dua ediyorum. Senin de başını ağrıttim bu kadar uzun yazarak kusura bakma . Ama bunu okuyan benim gibi mağdurlar varsa iletişime geçsin lütfen bu durumdan gerçekten kurtulmak istiyorum...

merhaba arkadaşlar, size sorularım olacak yardım edin lütfen :(

bende genetik olarak tüylenme var ve vücudumun her yerinde var. göbeğimde sırtımda göğüs bölgemde falan. artık kurtulmak istiyorum tamamen.

bacaklarım ve kollarımdakiler siyah ve kalın, orası için alexandrite yaptırmak istiyorum, beyaz tenliyim de uygun olur diye düşündüm, ancak göğüs bölgem sırtım falan çok ince ama siyah renk, faydası olur mu bilmiyorum. özel hastaneye gittim görüştüm, ince kalın fark etmez en iyisi diode yapalım sana dediler, ikisini de görür dediler. ben emin olamadığım için kabul etmedim sonuçta koyu tüylere en iyisi alexandrite diye biliyorum.hastanedeki kadının bahsettiği cihaz "diode soprano accord ütüleme sistemi" diye bir sey. yaptıran memnun kalan var mı? bu cihaz hem ince hem kalını görür mü?

bilginiz arsa lütfen paylaşın, çok mutlu olurum :)

Back