• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

Kızlar benim 3 hafta olacak ama hala kıllarım çıkmadı. Rabdevularım ayda 1 ne yapayım sizce?

Son düzenleme:
Ben
ya arkadaşlar ben 8 seansdır diod lazer yaptırıyorum.Tabii ki fark çok ama % 70 azaldı.yani tamamen bitmedi.Uzun sürdü gibi geliyor.Görevliye söyledim genelde bitiyor sizin tüyler biraz inatçıymış dedi! bu konuda bir fikri olan var mı?
Ha bu arada acısına dayanamıyorum :KK43:
Bnde 5inci seansa gircem yarın yüz bölgesi için gidiyorum, ortalama altı seansta flan bittiğini söylediler %60 bi azalma oldu çok rahatlattı beni ama tamamen bitmedi yani nedir bu durum başta kesin konuşuyorlar daha sonra beklenildiği gibi olmuyo

Arkadaslar merhaba,
yazısmalar uzundu hepsine bakamadım. benim paketim bitti. %70 gibi bir sonuc aldım gential bolgede. diger yerler 80 e yakın. bacak ustleri yalnız ince oldugu icin dokulmedi pek. simdi tekrar yeni ilave paket alıcam ancak merak ettigim tamam bu paketide bitirdik diyelim, tabiki hepsi tumden gitmeyek. yada yeni paketi hemen alamadım diyelim. ben bundan sonra bu cıkan kıllarla nasıl mucadele edicem. jilet besliyo, agda besliyo, kes kılları diyorlar her kılı nası kesicem isin icinden cıkamadım. bir akıl verin lutfen :(

Ben de sormuştum aynı şeyi, bana da incelen tüyler için iğneli epilasyon yaptırısın dediler. Hem böylece tamamen kurtulmuş oluruz. :)

bugün kadıköy şifa ataşehir şubesi ile görüştüm, diode cihazının alexandrite tan daha acısız bir yöntem olduğunu söylediler. 6 seans paketin ilk 2 seansını diode ile başlayıp alexandrite devam edicez dediler. bilgi verir misiniz?

edit: bu arada beyaz tenliyim ve siyah kıl yapısına sahibim

ben de diode lazer yaptırıyorum 5. seans bitti kolaltı bikini bölgesi ve alt bacak. alt bacakda hala baya kıl var ama bikini bölgesi ve kolaltımda tektük çıkıyor artık anlaşmam 10seans bakalım inş biter hepsi

bizim burda bir özel hastanede yaptırıyorsun 5-10 seans arası biter dedi galiba bu yöntem olsa gerek. her saens başı 350 tl gibi dedi . şokkk :)

ya kızlar valla bıktım kıllardan sürekli ağdadan çok çabuk çıkıyor nerdeyse 2 haftada çıkıyor canıma tajk etti yalmnız bir sırum olacak çok can yakıyormu ağda gibiyse dayanırım :(

arkadaşlar bende diode lazer epilasyona gittim tüm vücut öyle rahatladım ki okadar rahat ki anlatamam. üstelik ağrısız ve acısız olması bir harika kesinlikle öneriyorum. ben bağdat caddesinde Meltem Şarkışlalıya gittin bence sizde bilgi alın ve gidin çok işe yarıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba,
Benimde her kadın gibi tüy ve kıl problemim vardı.Çok önceden gittiğim bir güzellik merkezinde ilk zamanlar ilgi alaka çok iyidi nokta atışı alex denilen sistemle bana lazer yapıldı.Tam 15 seans gittim ama hiç bir sonuç,ilerleme olmamasına rağmen üstüne üstelik tüylerim çoğaldı ve kalınlaştı özellikle yüz bölgem çok kötü.tabi ağrısı acısı ve vücudumda yanık oluşmasıda cabası :KK43: bunun üzerine çok araştırma yaptım en son Melltem Şarkışlalı Estetiği buldum.Korkarak en son çözüm diye burada diode ütüleme epilasyon uygulattım ve ilk seansta nerdeyse yarısı azaldı.geçen gün 3.seansımı yaptırdım çok memnunum.4 seansta hiç yok denecek kadar bitiyor.Meltem Şarkışlalı ve ekibi çok güler yüzlü sonuç odaklı ve profesyonel çalışan uzmanlar diğer uygulamlardada çok başarılı sonuçlar gördüm orada bulunduğum süreçler içerisinde.eger güzellikle alakalı bişeyler yapmak ve yaptırmak isterseniz önce Meltem Şarkışlalı Estetik Merkezine uğramanızı tavsiye ederim arkadaşlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba,
Benimde her kadın gibi tüy ve kıl problemim vardı.Çok önceden gittiğim bir güzellik merkezinde ilk zamanlar ilgi alaka çok iyidi nokta atışı alex denilen sistemle bana lazer yapıldı.Tam 15 seans gittim ama hiç bir sonuç,ilerleme olmamasına rağmen üstüne üstelik tüylerim çoğaldı ve kalınlaştı özellikle yüz bölgem çok kötü.tabi ağrısı acısı ve vücudumda yanık oluşmasıda cabası :KK43: bunun üzerine çok araştırma yaptım en son Melltem Şarkışlalı Estetiği buldum.Korkarak en son çözüm diye burada diode ütüleme epilasyon uygulattım ve ilk seansta nerdeyse yarısı azaldı.geçen gün 3.seansımı yaptırdım çok memnunum.4 seansta hiç yok denecek kadar bitiyor.Meltem Şarkışlalı ve ekibi çok güler yüzlü sonuç odaklı ve profesyonel çalışan uzmanlar diğer uygulamlardada çok başarılı sonuçlar gördüm orada bulunduğum süreçler içerisinde.eger güzellikle alakalı bişeyler yapmak ve yaptırmak isterseniz önce Meltem Şarkışlalı Estetik Merkezine uğramanızı tavsiye ederim arkadaşlar

Ben gittim kesinlikle önermiyorum. Beyin nakli üzerine çalışmalılar...

arkadaşlar ben beylikdüzünde bir merkezi aradım burası bir tıp merkezi ordaki bayan cihazlarının diod makina oldugunu söyledi.
tüm vücut yüzde dahil taksitli 1800 tl fiyat verildi 8 seans sizce uygunmu aleks ve diod arasında kaldım ancak yüzümede düşündüğüm için diod daha iyi diye düşündüm acı aleksden daha fazla demiş bazı arkadaşlar tereddütte kaldım ama bu kıllardan kurtulmak istiyorum bu arada tenim beyaz kıllarım siyah diod uygunmudur
Bittimi seanslarınız simdi nasıl memnunmusunuz acaba

Mecidiyekoyde bir guzellik merkezine gordik arkadaslarimla tum bacak koltuk ali bikini bolgesi toplam 8 sean 1000 tl ve 10 taksit dedi ama ben yaptirmaya cekimdim dogrusu

ankara da yer tavsiye eder misiniz kızlar msjda atabilirsiniz cevaplarsanız cok sevinirimm

Benim paket 1800 sınorsız bölge kampanyası avcılarda siorşnomu ne adını hep unutuyorum bınaya gırınce hatırlıyorum ama cok ılgılı vr suan ıcın ıyı bır ızlenım ıcındeyım..

Daha önce epidermb.köy de yaptırdım sadece aleksanderet var cok acılılı sonuc ıtı ama cok pahalı paket falan yok saglık merkezı sadece lazer yapıyor sonuc cok ıyı ama zayıftuyler kalıyo ve desıgım gıbı butcemı astı bıde hamılelık esnasında aldıgım ılaclardan dolayı cene altım eskısı gıbı cıktı

Her ay ızlenımlerımı ve sonucları sızlerle paylasıcam kızlar cunku cok cektım bu ııllardan tuylerden kurtulmak ıstıyorum artık arısı hepımızın basına bal kaymak olalım artık
;)

Merhaba Arkadaşlar,
9 gün önce tüm vücut diode lazere gittim. Ama hiç dökülme olmadı. Bende mi bir gariplik var anlamadım. Forumdaki arkadaşlar hemen dökülmelerden bahsetmiş. Fikirlerinize ihtiyacım var. Sağlıklı günler dilerim.

Back