Öncelikle ciddi problemler yaşadığımı söylemek isterim.Kayseri de yaşıyorum ve 2 yıldır yüz bölgesi için lazer yaptırıyorum.Gerçekten bu konuda yaşadıklarım maddi ve manevi anlamda yıprattı beni.Dr Fatma menteşin kliniğinde başladım lazere.Uzmanlarla görüşmelerimde bana gayet ikna edici konuşmalar yaptılar.Yüz bölgesi için Nd:YAG kullandıklarını söylediler.En etkili çözümün bu cihazdan alındığını esmer tenler için gayet uyumlu olduğundan bahsettiler.Sorunum sadece favori bölgesindeydi.İnce olmasına rağmen beni rahatsız ediyordu bu durum ve nitekim başlamaya karar werdim.ilk başlarda gayet memnundum. ilk yaptırdığım seanstan itibaren tertemiz bir görünüm elde ediyordum ve öncesinde jilet vs tarzı uygulamalarla kısaltma işlemi yapmadıkları için de mutluydum .Çünkü araştırmalarımda özellikle bayanlarda asla yüz bölgesinde jiletleme yapılmaması gerektiğiydi.1. yılını bulduğunda seanslarımın tüylerin yüz bölgemde yayıldığını farketmeye başladım.ben bu sıkıntılarımdan bahsettiğimde de her seansımda gayet ikna edici konuşmalar yapılıp gönderiliyordum we iyi niyetle inanıyordum.Artık sorunlarım daha da büyüdü.Yayılan bölgelere atış yapıldıkça lazer yapılan alan her defasında daha da genişliyordu.süre gittikçe uzadı we ben artık aynaya bakıp uzayan tüyler gördükçe etkileniyordum we ciddi anlam da isyan etmeye başladım.Bu geçen süreden sonra seansımın birinden sonra ciddi anlamda acı çekmiştim acı resmen içimdn geliyodu we yüzüm alew alew yanıyordu sanki.Çıkmadan buz uygulaması falan yaptılar ama ertesi gün dahi hala acıyı hissediyordum.Netice favori bölgeme yakın yerde elmacık kemiğimin alt tarafında renk koyulaşması.Bildiğiniz yandım !!! Bu durumu Sayın Fatma Menteşle görüştüm. Tek kelime dahi etmeden bana fraksiyonel lazer başladı.Çünkü kendi hatalarıydı we bu durumda bile büyük tepkiler werip olaylar çıkarmadım.Bunun müspet bir sonuç olacağını düşünüp,saf saf lazerde başa gelebilecek durum olarak değerlendirdim...Gel gelelim olayın diğer boyutuna... YİNE LAZERE GİTTİM.LAZER UYGULAMASI SONRASI,UYGULAMAYI YAPAN BAYANA FATMA HANIMLA GÖRÜŞMEK İSTEDİĞİMİ SÖYLEYİP,FRAKSİYONEL LAZER UYGULAMASIYLA İLGİLİ HATIRLATMAMI YAPTIKTAN SONRA ALDIĞIM CEWAP ;FATMA HANIM BURAYI DEWRETTİ .YENİ SAHİPLERİYLE BİRLİKTE KURUMSAL BİR FİRMA.BU FATMA HANIMLA İLGİLİ BİR DURUMDU YAPABİLECEĞİMİZ BİR ŞEY YOK BU DURUMUM İÇİN UYGULAMALARINIZI FARKLI BİR MERKEZDE YAPTIRMALISINIZ.ÇÜNKÜ FATMA HANIM MAKİNASINI DA GÖTÜRDÜ CEWABINI ALDIM WE TABİRİ CAİZSE RESMEN O AN BAŞIMDAN AŞŞAĞI KAYNAR SULAR DÖKÜLDÜ.GİDİŞİMDE DE TÜM ÇALIŞANLAR AYNI OLDUĞU İÇİN WE AYNI BAYAN UYGULAMAMI YAPTIĞI İÇİN DE FARKLI BİR İSİMLE ÇALIŞILMAYA BAŞLANDIĞINI FARKETMEDİM DAHİ.RESMEN ŞOK OLDUM WE ÖDEMEMİ YAPIP ÇIKTIM GİTTİM.BU DURUM DÜŞÜNDÜKÇE BENİM İÇİN CAN SIKICI BİR HAL ALMAYA BAŞLADI WE SIKINTILARIMI FARKLI BİR MERKEZDE GİDERMEYİ DÜŞÜNÜP ARAŞTIRMALARA BAŞLAMAMLA BİRLİKTE İKİNCİ ŞOKUMU DA YAŞADIM !!! SAYIN FATMA MENTEŞİN KLİNİĞİN DE UZUN ZAMANDIR YAPILAN WE BENİM ND:YAG CİHAZIYLA UYGULANDIĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM SEANSLARIM MEĞERSE BAŞLADIĞI ANDAN İTİBAREN ALEXANDRİTE CİHAZIYLA UYGULANIYORMUŞ.TÜM BU ÇOĞALMALARIN WE SIÇRAMALARIN KAYNAĞI BUYMUŞ !!! BU DURUMU BİR ARKADAŞIMA BAHSETTİĞİM DE İSE ALDIĞIM CEWAP; HİÇ Mİ ARAŞTIRMADIN FATMA MENTEŞLE AYNI SORUNU YAŞADIM WE BANA UYGULAMA YAPAN KIZI TANIYORDUM.KLİNİK DIŞINDAKİ Bİ GÖRÜŞMEMİZDE SIKINTILARIMDAN BAHSETTİĞİMDE ASLINDA ALEXANDRİTE KULLANDIKLARINI SÖYLEDİLER DEDİĞİ ANDAN İTİBAREN ARTIKKK BU KLİNİĞE KARŞI BAKIŞ AÇIMM TAMAMEN DEĞİŞTİ.YÜZÜMÜN LEKE KALMASINA MI ÜZÜLEYİM?BUNCA ZAMAN HARCADIĞIM PARALARA WE GEÇEN ZAMANA MI ÜZÜLEYİM? NE YAPAYIM BİLEMEDİM. GÜN GEÇTİKÇE DE ÖĞRENİYORUMKİ BENİMLE AYNI MAĞDURİYETİ YAŞAYIP ŞU AN PARALARINI ÖDEDİKLERİ HALDE SEANSLARI YAPILMAYAN İNSANLAR WAR.ONLARDA GİTTİKLERİNDE BENİMLE AYNI CEWABI ALIYORLAR.FATMA HANIM BURAYI DEWRETTİ WE YAPABİLECEĞİMİZ HİÇ BİR ŞEY YOK !!! İNSAF,WİCDAN...DAHA DA DİYECEK BİR ŞEY BULAMIYORUM!!! FATMA HANIM İSTANBULA YERLEŞMİŞ.BEN BUNUN ALTINDA İYİ NİYET ARAMAM !!! BURADAKİ İNSANLARIN MAĞDURİYETLERİ ZERRE KADAR DÜŞÜNÜLMEDEN YAPILIYORSA BU DEWİR TESLİM WE SÖYLENEN YALANLAR BİR BİR ÖĞRENİLİYORSA BU DURUM ARTIK HUKUKİ BOYUTA TAŞINMALI !!! İLK ÖĞRENDİĞİMDE AVUKAT OLAN ENİŞTEMDEN BU TEKLİFİ ALDIĞIMDA BİLE ALLAHA HAWALE EDİYORUM DİYİP GEÇİŞTİRMİŞTİM.AMA ÖĞRENDİĞİM ŞEYLER KARŞISINDA GALİBA YAPILMASI GEREKENİ YAPMAK ZORUNDAYIM .SİZ DE BENİMLE AYNI MAĞDURİYETİ NEREDE OLURSA OLSUN YAŞAMAK İSTEMİYORSANIZ.BAŞLAMADAN ÖNCE ARAŞTIRMALARINIZI İYİ YAPIN,ALETİ GÖRMEYİ İSMİNİ OKUMAYI,UYGULANAN DALGA BOYUNU ÖĞRENMEYİ WE GEREKİRSE CİZAHI FOTOĞRAFLAYIP ARAŞTIRMA YAPMAYI DAHİ TEKLİF EDİN.KENDİSİNDEN WE MERKEZİNDEN EMİN OLAN BİRİMLER ASLA İTİRAZ ETMEYECEKLERDİR EMİN OLUN.