• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

ben 2012 nisan ayında başladım hala genitalim bitmedi daha önce sadece koltuk altı için alexandrate gitmiştim 4 seansta koltuk altımı cok azaltmıştı neredeyse bitirmişti 5.seansa gidecektım ki tayınım cıktı memleketime.memlekette alex. olmadıgı için diode lazer-ütüleme- e başlamıştım ve hala da devam ediyorum neyse ki bitene kadar diye anlaşmıştım 1500tl vermiştim o yuzden bitene kadar gideceğim ama pek memnun değilim açıkcası tek iyi yanı acı olmaması.alex. cok acıyodu her atışta iğne gibi ışını hissediyordum koltuk altında bile cok acıyodu genital için zor dayanırsınız.

kısaca ikisini de kullanmış biri olarak söylüyorum ki acıya dayanırım derseniz alexsandrate ama dayanamam uzun uzun giderim derseniz idiod lazere gidin. 2 yıl oldu hala kıllar cıkıyo ama cılızlaştı yogunluk olarak aynı.

ben 2012 nisan ayında başladım hala genitalim bitmedi daha önce sadece koltuk altı için alexandrate gitmiştim 4 seansta koltuk altımı cok azaltmıştı neredeyse bitirmişti 5.seansa gidecektım ki tayınım cıktı memleketime.memlekette alex. olmadıgı için diode lazer-ütüleme- e başlamıştım ve hala da devam ediyorum neyse ki bitene kadar diye anlaşmıştım 1500tl vermiştim o yuzden bitene kadar gideceğim ama pek memnun değilim açıkcası tek iyi yanı acı olmaması.alex. cok acıyodu her atışta iğne gibi ışını hissediyordum koltuk altında bile cok acıyodu genital için zor dayanırsınız.

kısaca ikisini de kullanmış biri olarak söylüyorum ki acıya dayanırım derseniz alexsandrate ama dayanamam uzun uzun giderim derseniz idiod lazere gidin. 2 yıl oldu hala kıllar cıkıyo ama cılızlaştı yogunluk olarak aynı.

diode kaç seanstır gidiyorsun cnm yani memnun değil gibisin ya ben de yeni başladım ondan merak ettim ilk seans dökülmüş müydü bi de?:18:

Aurora/Elos lazeri duyan ya da yaptıran var mı kızlar diode lazer tipi yazıyor bazı yerlerde ve İstanbul'da da bir hastene bu lazer yöntemini kullanıyormuş acaba etkili bir yöntem midir bilgisi olan var mı?

merhaba ben başakşehir de diode lazere gidiyorum. ilk seansım olmasına rağmen çok iyi sonuç aldım ki benim tüğlerim ince açıkçası.
ismi Ladies Güzellik yeni açılan bir yer. gitmek isteyen arkadaş olursa irtibat nolarını verebilirim.

Öncelikle bayanlar hepinize çok teşekkür ederim. Saçtan, tırnağa, medikal sorunlardan, uygulamak isteyip çekindiğim bütün konular hakkında değerlendirmelerinizi ve tecrübelerinizi okuyarak bugüne kadar pek çok şeye cesaret edebildim. Bunlardan biri de komple lazer epilasyon.

Bacak, genital bölge, koltuk altı, göbek, bel ve göğüs olmak üzere gerçekten komple lazer epilasyona geçen ay başladım. İzmir Girne'de eski Lunapark'ın karşısında bir güzellik merkezinde Leda EPİ diode lazer uygulamasına başladım (inşallah reklama girmez) Henüz ilk seansımın üzerinden 13 gün geçmesine rağmen koltuk altım ve genital bölgemde tüy dökülmeleri başladı ama bacaklarım ve kalan yerler aynen duruyor. Benim sizlere sorum

1) Daha önce bahsettiğim yere gidip memnun kalmayan veya sonuç alamayan var mı?
2) Leda EPİ daha önce denemiş olan var mı?
3) Kalan bölgelerdeki tüyler 20 güne yaklaşırken dökülür mü?
4) Herkes jiletten bahsetmiş ama tüy dökücü krem kullanabiliyor muyuz? (teoride aynı olması lazım ama herkes ısrarla jilet diyor)

Varsa tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Sizler kadar konuya vakıf olmasam da bu sayfaları okuyan bir çok kadın var, anneme de buradan selamlar. :9:

Leda EPİ hakkında soru soran biri vardı geçmiş sayfalarda tek tek geriye gidip alıntı yapmaya üşendim. Leda EPİ benim bildiğim dalga boyu en fazla olan ve en teknik olan diode lazer türü, soğutucusu insanı donduracak kadar iyi ancak atışlarda maalesef canınız acıyor. Hatta öyle ki tüy olduğunu düşünmediğiniz yerlerde tüy olduğunu farkediyorsunuz. 12 seans daha yolum var. Sonuç gözlemledikçe bu başlığı güncelleyeceğim. :21:

Son düzenleme:
kızlar merhaba ben ikinci kez aynı soruyu sorucam lütfeen bana bir cevapp bulun!!! :( :( :18::43::43: 26 sında ilk kez diode lazer deneyeceğim alt bacağımda. ancak bacağımda bir kaç tane ben var. daha önce doktora gösterdiğimde güneşten koru çok benin var demişti diye o konuda hassasım. bu benleri beyaz kalemle kapatıyorlarmış. o kalemi nereden bulabilirim nasıl bir şey acaba?!?1 bilen duyan lütfeen cevap versiinnnn :(

kızlar merhaba ben ikinci kez aynı soruyu sorucam lütfeen bana bir cevapp bulun!!! :( :( :18::43::43: 26 sında ilk kez diode lazer deneyeceğim alt bacağımda. ancak bacağımda bir kaç tane ben var. daha önce doktora gösterdiğimde güneşten koru çok benin var demişti diye o konuda hassasım. bu benleri beyaz kalemle kapatıyorlarmış. o kalemi nereden bulabilirim nasıl bir şey acaba?!?1 bilen duyan lütfeen cevap versiinnnn :(

Diode lazerde benlerin olup olmaması sıkıntı yaratmıyor, benim de bacağımda büyük bir ben var böyle bir uygulama yapılmadı. Yine de lazeri yapan yer işinin ehli ise sor, benlerine bakıp inceliyorlar gerekli uyarıyı yapıyorlar. Beyaz kalem kısmına gelince diode lazer zencilere bile uygulanabilen bir yöntem bu yüzden benin olduğu yerdeki tüylere de etki ediyor, bu yüzden boyamaya gerek yok.

diode kaç seanstır gidiyorsun cnm yani memnun değil gibisin ya ben de yeni başladım ondan merak ettim ilk seans dökülmüş müydü bi de?:18:

evet ilk seansta muazzam dökülmüştü hep dökülüyor aslında ama biraz geciktirdiğinde görüyorsun ki azalan bile yok sadece cılızlaşmış kıllar var.ben memnunıyetsizliğimi belli edince dedım kaç seans oldu geliyorum bişey olsun artık dıye de 8. seans dediler ama ben 2 yıldır gidiyorum eder 24 ay max 2 ayda gidiyorum 8 seans falan değil yani 10-15 arası bişeydir hadi çünkü yazın yapmıyorlar aksamalar falan bayaaa bi oldu yani

evet ilk seansta muazzam dökülmüştü hep dökülüyor aslında ama biraz geciktirdiğinde görüyorsun ki azalan bile yok sadece cılızlaşmış kıllar var.ben memnunıyetsizliğimi belli edince dedım kaç seans oldu geliyorum bişey olsun artık dıye de 8. seans dediler ama ben 2 yıldır gidiyorum eder 24 ay max 2 ayda gidiyorum 8 seans falan değil yani 10-15 arası bişeydir hadi çünkü yazın yapmıyorlar aksamalar falan bayaaa bi oldu yani

bugn ikinci seansa gittim azıcık çok çok azıcık kemikli olan yerlerde ara sıra acıma hissettim onun dışında acı yoktu . ikincide dökülür mü dedim döküleBİLİR dedi . diose genelde cılız kıllar içinmiş açık renk filan bunları da döker ama onları daha iyi görür dedi... pff bu arada sordum cihazı soprano ütüleme imiş israilden getirtmişler. bu çakma mı demek kızlar yaaa:43: yardımm

arkadaşlar koltukaltıma 7 seans diode lazer gittim.Fakat tamamen bitmedi hemde çok yüksek çalışmalarını istememe rağmen evet çok azaldı.Ama %70 60 çıkmıo kalan tüyler var gözle görülür onlar için ne yapmalıyım?

merhaba kızlar ben de bugün ilk seansıma gittim. cihaz mor renkteydi ve üzerinde ALMA LASERS SOPRANO yazıyodu. bu gerçek soprano mudur ki? bilemedim :26::17: neyse koltuk altı ve alt bacak için anlaşmıştık. eğer faydasını görürsem diğer bölgeler için de başlıycam bakalım. koltukaltım inanılmaz acıdı. yani zor dayandım gerçekten. zaten ağrı eşiğim düşük ve cildim çok hassastır. daha önce alexandritte de denemiştim tabi ki o bundan çok çok daha fazla acıtıyodu ama diodenin de koltuk altında maşallahı var :53: bacak kısmım çok acımadı. bi de 10 joule le yapıyolardı kızlar sizce bu çok mu düşük? bi dahakinde biraz yükselttirsem mi???:122::106::107:

merhaba arkadaşlar... bende 2013 subat ayından beri yaptırıyorum... bikini, koltkaltı, çene bıyık, komple bacak, ayak parmakları, popo, göbek... 9 seasn oldu.. hastanede yaptırıyorum ve çok memnunum..

ilk 4 seasımı jel sürerek yaptılar sbra dökülmüyordu hep aynı gbiydi.. neyse snra diodenin bi üst modeli geldi ucu buzlu vee son derece süper atış yapıyor ancak acısı da kaçınılmaz... parol içip öle giriorm seansa brz rahatlıyorum..

ve son uyguladığı bu buzlu diod makinayla gerçekten tüylerim btti dieblrm sadece bikini bıyık çene de brz çıkıyor amaa komple vüct bitene kadr gidiyorum.. hastanede 1700 e yaptırıyorum bu da kampanyalıydı.. gayet memnunum batıklarım gitti.. hele ki benm tyler btmez diodm gerçekten insan kendine şöyle bir baktığın da mutlu oluo...

ve htta sordum da acaba hamilelkte doğmdan snra çıkar mı diee çıkmaz dediler :2:

denemeyen varsa denesin hakikaten çok iii =))
Cnm benim gercekten memnunmusun bole kararli tavsiyelere ihtiyacim var ben 2008 yilindan beri alex yaptiriyorum ama tek guzel netice vaxaklarimdan aldim gerisi fasa fiso benim en buyyk sıkintim göbek ve sirt siyah gorunumlu ayva tuyleri diode soprani xl yapicam ama guvenilir biyer olsun istiyorum sen makinenin markasindan eminmisin bide fda onayi varmi sozlesme yaptinmi ince tuylerde fazdasini nederece gordun bana solermisin lutfen cok ihtiyacim var

cnm ben 2 seaans alexe gttım memnundum aslında ama bazı durumlrdan dıodda gectım 2 seans gttım daha dedgın gbı jel surup yapıyolar ya ama hıc dokulme falan olmuyo senınkısı sonradan buzlu olmus bnm hep bole devam etcek acaba faydası olmaz mı kı ya tum vucuda gıdıyorum bende kac seansta bıter dersın bıde sen her gttgınde tuylerı jılettle alıp mı gıdıyodun.deniyoruz inş. faydasını görürüz :44:

Son düzenleme:
Cnm benim gercekten memnunmusun bole kararli tavsiyelere ihtiyacim var ben 2008 yilindan beri alex yaptiriyorum ama tek guzel netice vaxaklarimdan aldim gerisi fasa fiso benim en buyyk sıkintim göbek ve sirt siyah gorunumlu ayva tuyleri diode soprani xl yapicam ama guvenilir biyer olsun istiyorum sen makinenin markasindan eminmisin bide fda onayi varmi sozlesme yaptinmi ince tuylerde fazdasini nederece gordun bana solermisin lutfen cok ihtiyacim var

ewet markasından eminim canım. zaten hastanede yaptırdığım için güwendiğim bi yer... 1 senedir hasla dewam ediyorum.. alex ince tüyleri almadığı için ben diodeyi kullanıyorum... rahatlıkla kullanabilirsin canım yalnız güzellik merkezlerine ben pek güwenemiyorum... hastanede bulabilirsen bence dha iyi olur çünkü ufak bi sorunda doktor yardımcı oluyor..

cnm ben 2 seaans alexe gttım memnundum aslında ama bazı durumlrdan dıodda gectım 2 seans gttım daha dedgın gbı jel surup yapıyolar ya ama hıc dokulme falan olmuyo senınkısı sonradan buzlu olmus bnm hep bole devam etcek acaba faydası olmaz mı kı ya tum vucuda gıdıyorum bende kac seansta bıter dersın bıde sen her gttgınde tuylerı jılettle alıp mı gıdıyodun.deniyoruz inş. faydasını görürüz :44:

ilk zamanlarda dökülmüyor senastan 2 hasta sonra kese yapıyordum ilk zamanlar dökülsün diye ama her gittiğimde de söylüyordum dökülmediğimi o yüzden dozu arttıyorlardı.. 1 sene oldu ve bayaa farketti canım batıklarım gtti tüylerim döküldü, dökülmeyenler baya ince belli bile olmuyor. zaten ben bitene kadar diye anlaştım... bu arada ewet her gittiğimde jiletliyorum... inşş sende faydasını görürsün... geç bitiyor ama daha etkili...

merhaba arkadaşlar... bende 2013 subat ayından beri yaptırıyorum... bikini, koltkaltı, çene bıyık, komple bacak, ayak parmakları, popo, göbek... 9 seasn oldu.. hastanede yaptırıyorum ve çok memnunum..

ilk 4 seasımı jel sürerek yaptılar sbra dökülmüyordu hep aynı gbiydi.. neyse snra diodenin bi üst modeli geldi ucu buzlu vee son derece süper atış yapıyor ancak acısı da kaçınılmaz... parol içip öle giriorm seansa brz rahatlıyorum..

ve son uyguladığı bu buzlu diod makinayla gerçekten tüylerim btti dieblrm sadece bikini bıyık çene de brz çıkıyor amaa komple vüct bitene kadr gidiyorum.. hastanede 1700 e yaptırıyorum bu da kampanyalıydı.. gayet memnunum batıklarım gitti.. hele ki benm tyler btmez diodm gerçekten insan kendine şöyle bir baktığın da mutlu oluo...

ve htta sordum da acaba hamilelkte doğmdan snra çıkar mı diee çıkmaz dediler :2:

sabiserdar senden hastane ismi almam mümkünmü özelden msj atamıyorum henüz mümkünse sen bana atabilirmisin msj çok ihtiyacım var sonuç alınan biyere yardımcı olusan dualarımdan eksik etmicem seni:42:

ya etiketinden hamile olduğun anlaşılıyor. hamileyken devam edebiliyor musun? ben de hamilelik düşünüyorum ama lazer yaptırdığım için erteledim.

Öncelikle bayanlar hepinize çok teşekkür ederim. Saçtan, tırnağa, medikal sorunlardan, uygulamak isteyip çekindiğim bütün konular hakkında değerlendirmelerinizi ve tecrübelerinizi okuyarak bugüne kadar pek çok şeye cesaret edebildim. Bunlardan biri de komple lazer epilasyon.

Bacak, genital bölge, koltuk altı, göbek, bel ve göğüs olmak üzere gerçekten komple lazer epilasyona geçen ay başladım. İzmir Girne'de eski Lunapark'ın karşısında bir güzellik merkezinde Leda EPİ diode lazer uygulamasına başladım (inşallah reklama girmez) Henüz ilk seansımın üzerinden 13 gün geçmesine rağmen koltuk altım ve genital bölgemde tüy dökülmeleri başladı ama bacaklarım ve kalan yerler aynen duruyor. Benim sizlere sorum

1) Daha önce bahsettiğim yere gidip memnun kalmayan veya sonuç alamayan var mı?
2) Leda EPİ daha önce denemiş olan var mı?
3) Kalan bölgelerdeki tüyler 20 güne yaklaşırken dökülür mü?
4) Herkes jiletten bahsetmiş ama tüy dökücü krem kullanabiliyor muyuz? (teoride aynı olması lazım ama herkes ısrarla jilet diyor)

Varsa tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Sizler kadar konuya vakıf olmasam da bu sayfaları okuyan bir çok kadın var, anneme de buradan selamlar. :9:

Leda EPİ hakkında soru soran biri vardı geçmiş sayfalarda tek tek geriye gidip alıntı yapmaya üşendim. Leda EPİ benim bildiğim dalga boyu en fazla olan ve en teknik olan diode lazer türü, soğutucusu insanı donduracak kadar iyi ancak atışlarda maalesef canınız acıyor. Hatta öyle ki tüy olduğunu düşünmediğiniz yerlerde tüy olduğunu farkediyorsunuz. 12 seans daha yolum var. Sonuç gözlemledikçe bu başlığı güncelleyeceğim. :21:

1---
2-denedi. zaten Tr de yeni bir cihazmış. sonuç alan bile daha olmamıştır belki de.
3- 15-20 güne dökülmesi gerekiyor.
4-ben epilatörümün jilet başlığını kullanıyorum. ama GS dakiler tüy kısaltıcı öneriyor.

mrb benimde makine LEDA EPİ. 2012 Aralık ayından beridir gidiyorum 8. seansa girdim. ilk 2 seansta makine pek acı vermiyordu etkili de değildi-o iki seansa boşa girmişim gibi geliyor-- neyse sonra güzellik merkezi yeni bir makine aldı son 6 seanstır Zimmet Epi808 QUANTEL DERMA adında bir makine kullanılıyor.. çok acı çekiyorum. dayanılması güç gerçekten de.
memnun muyum bilmiyorum, gerçekten tüylerde azalma, incelme oldu, batıklarım çok oluyordu şimdi hemen hemen sıfırlandı batıklarım. bu açıdan iyi. ama çok uzadı gibime geliyor. 2 seans ne olduğunu bilmediğim bir makine 6 seans da LEDA EPİ ile taradılar ama hala 4-5 seans daha sürer dediler son gittiğimde.yaza kadar 2 seans gidebileceğim sonra 3 ay ara Ekimden sonra 2 seans daha gitmem 2014 Aralık'ı bulacak. 2 sene yapıyor. bu kadar süreceğini hiç tahmin etmemiştim. bu açıdan hayal kırıklığı oldu. bi de lazer için başka ile gidiyorum. her gidiş gelişim en az 50 ty ye patlıyo.

Merhaba, hangi şehirdesiniz acaba gittiğiniz hastaneyi bana msj atabilirmisiniz ? :43:

Merhaba ben yaklaşık. Bir sene dıyot lazerle epilasyon yaptırdım memnun kaldım neredeyse bütün tuglerımde kurtuldum sadece genital bölgede ayva tugu gibi açık renk az tugum kaldı onlarda yok gibi göze. Batmıyor

Back