- Konu Sahibi EstetikEditor
ben 2012 nisan ayında başladım hala genitalim bitmedi daha önce sadece koltuk altı için alexandrate gitmiştim 4 seansta koltuk altımı cok azaltmıştı neredeyse bitirmişti 5.seansa gidecektım ki tayınım cıktı memleketime.memlekette alex. olmadıgı için diode lazer-ütüleme- e başlamıştım ve hala da devam ediyorum neyse ki bitene kadar diye anlaşmıştım 1500tl vermiştim o yuzden bitene kadar gideceğim ama pek memnun değilim açıkcası tek iyi yanı acı olmaması.alex. cok acıyodu her atışta iğne gibi ışını hissediyordum koltuk altında bile cok acıyodu genital için zor dayanırsınız.
kısaca ikisini de kullanmış biri olarak söylüyorum ki acıya dayanırım derseniz alexsandrate ama dayanamam uzun uzun giderim derseniz idiod lazere gidin. 2 yıl oldu hala kıllar cıkıyo ama cılızlaştı yogunluk olarak aynı.
kısaca ikisini de kullanmış biri olarak söylüyorum ki acıya dayanırım derseniz alexsandrate ama dayanamam uzun uzun giderim derseniz idiod lazere gidin. 2 yıl oldu hala kıllar cıkıyo ama cılızlaştı yogunluk olarak aynı.