Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

merhabalar ben iki seanstır komple bacak diode ütülemeye gittim dökülmedi ancak son gittiğimde cihazda sorun çıkmıştı başlıkta yani ondan bu seferlik ipl yapalım dediler normalde kabul etmem ama bi denemek istiyordum ondan ses çıkarmadım. diodeda 2 dir hiççç dökülmedi çünkü üzülüyordum. ama sanırım süreç istiyor bu cihaz. uzun vadede iyi olur diye düşünüyorum. cihazı sordum bana da israil malı dediler demekki orijinal yani inşallaah bakalım bi hafta olacak yarın ıpl için. sonra yne diode olur. ama bu dökülüp tekrar çıkması 2 ayı bulur belki ondan 3haftaya diode yapacak kıvama gelmez tabi dökülürse.. ben göğüs ucu göğüs arası göbek bel ve kol da istiyorum bunun için önce şu 6 seans paketim bitsin memnun kalırsam diode ütülemeden o zamamn onları da o yöntemle halletmek için kampanya arastırırım.

siz nasl kurtuldunuz biraz anlatır mısınız bi umut geldi bana

Anlatayım arkadaşım
Benim arkadaşım lazer epilasyona gidiyordu daha önce merak etmemiştim ayda bir ağdaya gidiyordum sonra vaktim olmadığı bigün bende lazer yaptırayım tamaemen kurtulayım dedim onun gittiği merkeze gittm onlar şuan ıpl yapıyoruz bir dahaki ay diode lazer gelecek isterseniz bekleyin dediler netten araştırdım en etkilisi diodetmiş neyse ben 1 ay sonra diode lazere başladım ilk seanstan itibaren tüğlerim dökülmeye başladı yaklaşık 15 ay falan gittim son 5 seansım kalan tüğler içindi burda okudum çeşitleri varmış bilmiyordumşuan 4 ay oldu biteli iyiki yaptırmışım çok büyük rahatlık tüm bacak,koltukaltı,genital bölge hiçbir yerimde kıl yok dediğim gibi çok ince ayva tüğleri var oda bacakda değil genital bölgede
umarım yardımcı olmusumdur

Geçen hafta leda epi ile ikinci seansa girdim ve acı eşiği yüksek bir insan olmama rağmen konu genital bölgeye gelince istemsizce bağırdım, sonuç acıyor. Öyle buzlu, jelli filan değil.

İkincisi bu zamana kadar hayatımda teri ve koltukaltı kokmamış bendeniz lazerden sonra net bir hafta kokuyorum ve ciddi derecede bundan rahatsızım, henüz alışabilmiş değilim ve bu durumu yaşayan başka biri var mı merak ediyorum.

Bepanthol'ün hamile anneler için olan meme ucu tahrişini engelleyici süpersonik kremini kullanmama rağmen (etkinliği diğerlerine göre daha fazla) kaşınıyorum. Yani ciddi derecede kaşınıyorum. Jiletleme mevzusuna tenim bu konuda da henüz alışamadı sanırım.

10 seans daha yolum var, Allah kurtarsın bacım diye teselli edecek varsa çekinmeden yazsın.

İki seans diod yaptırıp da dökülme olmaması bence tuhaf. Bence ya gittigin yeri ya aleti degistirmelisin.ama bir seans ipl yaptirip tekrar dioda dönmek cok mantıklı gelmedi bana.cunku benim konustugum hastane seans aralarında jiletlemeye bile cok karsi.bir kez jiletlemen bizi bir seans geriye götürür verim alamayız demisti.zaten ipl için modern agda diyorlar.kokleri oldurmuyor bildigim kadariyla

kızlar ben ankaradayım, sürekli gittiğim kuaförümün eşi güzellik uzmanıydı bunu biliyorudm ama daha öncede bahsetmiştim ben başka bi yerde alexsandrite gittim 3 seans. evet seyreldi tüyler ama %30 oranında. Birde gittiğim yerden memnun kalmamıştım vaadler tutulmamış, sözler yalandı.. her neyse dün o güzellik uzmanıyla görüştüm anlaştık bugün başlıyorum. Diode lazere. en yeni aletiymiş. kendisi söyledi zaten tamamen bitme diye bi beklentiye girme ama %85-90 azalacak kalanlarıda istersen iğneliyle devam ederiz dedi. Ve fiyatı önceki gittiğim yere oranla çok uygun. Memnun kalırsam sizlerede tavsiye edicem. Ben bacak genital ve koltuk altı için gidiyorum

Ben de bugün diode lazerin ilk seansa gittim.benim kafamı karıştıran cihaz güvenirliliği.

Cihazın üstünde apicare plus + yazıyordu?Menşeini sorduğumda yapan kız bir şey söyleyemedi.
Garibime gitti tabii.
Netten baktım ama birşey bulamadım.Bu cihaz hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba ?

arkadaşlar, diode lazer ayva tüylerde iyi sonuç veriyor, kalın tüylerde hiç bir sonuç alamazsınız. Ben hemen hemen bütün cihazları denedim. Tüyleriniz zaten kalınsa diode daha da çoğaltıyor, çünkü uygulamadan önce jilet vuruyorlar. İnce ve sarı tüyler için diode çok iyi ama kalın tüyler için alexandrite ve nd yag dışında sonuç vereni yok.

alexanderda iğneliyide denedim yaklaşık 4 seneden beri yaptırıyorum çok düzenli değildi açıkcası ama yüz için en ideali diode. alexander kesinlikle dahada tüylendirdi. diode azalttı hala var ama ilk baştaki gibi değil

tüm kol için gitcem ama jilet yapıp gelmem söylendi ya sonuç başarısız olursa hafif olan tüyleride azdırısam sonrası için endişeliyim

Merhaba bayanlar biliyorsunuz ben diode, Leda EPİ'ye devam ediyorum. 2 seans oldu ve umut verici, güzel şeyler yazmak istiyorum size.

Söylemesi ayıp doğuştan genetik olarak (herhangi bir hormon bozukluğum filan yok) beyaz ten üstüne kapkara ve sert kıllara sahibim. Makineyle alınca bir gün sonra, ağda yaptırınca iki gün sonra kıllarım çıkmaya başlardı ve kıl köklerim çok belirgin olduğundan belki de yıllar yılı pürüzsüz bir bacak veya vücut bölgesi göremedim. Hani bazı erkekler tıraş olur ama sakallarını kıl köklerini görürsünüz ya, öyle işte. İşte bu yüzden yıllardır jiletten yandım yandım kaçıyordum, yaklaşık iki haftada bir komple vücut ağdaya para vermekten de bıkmıştım.

İki seanstır devam ediyorum ve kıl köklerim hala belirgin olduğu halde uzayan kıllar seyreldi ve inceldi, bu bakımdan umut verici olduğunu söyleyebilirim. Yani eskiye nazaran çok daha iyi bir durum var. Mevsim avantajını da kullanıp seans aralarında jilet yapmaktan kaçınıyorum. Kol altı hariç tabii ki. Ama ince tüylerde ise henüz bir sonuç göremedim, göbek bölgesi vs. Bir arkadaş sert kıllarda başarısız, ince tüylerde başarılı olduğunu yazmış ancak bendeki durum tam tersi.

Yaza kadar en az bir altı seans almış olacağım, umarım bu yaz elbiseler ve eteklerle barışırım.

Kılsız bir dünya, evet! :)))

mrb arkadaslar bende bugun diode ye basladim tum.kol tum bacak genital.bolge gobek koltuk alti ilkkez yaptiriyorum ve hemen sonuc almayi umud ediylrum

Merhaba arkadaslar. Bende araniza yeni katiliyorum. Malum tuy sorunum oldugu icin buraya size biseyler danismaya geldim :)
Ben genital icin 6 seans alex yaptirdm. Tuylermde hic bir azalma olmadi. Sdce bikini bolgem inceldi gozle gorulmuyo. Ama bu durum icin bazi epilasyon merkezleri daha kotu diyor. Cunku simdi tekrar epilasyon yaptirmak istesem aletler gormezmis. Neyse. Yeni bi yer buldum netten. Mecidiyekoydeymis yeri. Kullandiklari cihaz diode. Henuz gitmedim ama telefonda olabildigince bilgi almaya calistim. Bu hafta sonu gidip denemeyi dusunuyorum. Tum vucut icin 1300 lira nakit fiyat veriyolar. Tum vucut derken vucudunuzda tuy cikan her yeri kastediolarmis. Yuz de dahil. Yani parmaklarimi al desem alacaklar :) ama seans icin 12 dediler. 12 seans 1300 lira kapmanya. Ne kadar dogru? Seanslar gercekten bu kdr uzun mu suruyor bu aletle? Gitsem mi gitmesem mi guvenemiyorum. Ne dersiniz?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben tüm vücut (sadece yüz hariç ) ve 8 seans 1300 'e zar zor anlaştım.
Açıkcası sadece bir seans gittim ama bayağı bir güven problemim var.
sana güven veren bir yer ise fiyat iyi bence.12 seansta biter mi bitmez mi
Konusunda ise bu kişiden kişiye değişir sanırım.Ama en azından iyi bir yerse 12.seansın sonunda bu dertten kurtulucan demektir.
Bence bunu dert etme.

Lütfen biri de bana yardım etsin!

1hafta önce diod lazer yaptırdım.kılları jiletleyip gidiyoruz ya...

Şu an kıllarım bayağı uzadı.yani rahatlıkla cımbız ya da ağdayla alınacak durumda.

Biliyorum bir hafta az bir süre ama kıllar bu kadar uzadıysa kopup dökülmesi gerekmezmiydi.üstelik elimle

bakıyorum kıl köküne bayağı sağlam tutunmuş halde.

Yaptırdığım yeri aradım.15 günü bekleyin dökülecek diyorlar ama bu kadar uzun kılın böyle güçlü bir köke sahipken 15 gün sonra

dökülmesini beklemek ....Siz ne dersiniz arkadaşlar....

Deneyimli arkadaşlardan acil yardım bekliyorum...Lütfennnnnnnn..

canım benm de öyle olmuştu bi hafta sonra çıkmıştı ve sağlam öle dökülücek gibi değildi ama 15. gün döküldüler hemen stres yapma bekle bi

canım benm de öyle olmuştu bi hafta sonra çıkmıştı ve sağlam öle dökülücek gibi değildi ama 15. gün döküldüler hemen stres yapma bekle bi

Offff içime su döktün Fairy .... Vallahi seni yakalasam öpücüklere boğardım herhalde.

Çok teşekkür ederim.Bekleyeyim bakayım.Sonucu çok merak ediyorum

Alt bacak icin diode cihazla epilasyona basladim, daha once de 5 seans diode yaptirmistim incelmisti biraz ama cok sonuc almamistim acikcasi. Simdi basladigim yerdeki cihaz diode exem, 6 seansta cok belirgin sonuc alacagimi soylediler bu mumkun mu sizce? Exem cihazi hakkinda bilgisi olan var mi? Cok acısız bir cihaz, sadece sicaklik hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…