- Konu Sahibi EstetikEditor
-
siz nasl kurtuldunuz biraz anlatır mısınız bi umut geldi banaBence lazer olacak arkadaşlar kesinlikle dıyot yaptırımlar en etkili çözüm
siz nasl kurtuldunuz biraz anlatır mısınız bi umut geldi bana
merhabalar ben iki seanstır komple bacak diode ütülemeye gittim dökülmedi ancak son gittiğimde cihazda sorun çıkmıştı başlıkta yani ondan bu seferlik ipl yapalım dediler normalde kabul etmem ama bi denemek istiyordum ondan ses çıkarmadım. diodeda 2 dir hiççç dökülmedi çünkü üzülüyordum. ama sanırım süreç istiyor bu cihaz. uzun vadede iyi olur diye düşünüyorum. cihazı sordum bana da israil malı dediler demekki orijinal yani inşallaahbakalım bi hafta olacak yarın ıpl için. sonra yne diode olur. ama bu dökülüp tekrar çıkması 2 ayı bulur belki ondan 3haftaya diode yapacak kıvama gelmez tabi dökülürse.. ben göğüs ucu göğüs arası göbek bel ve kol da istiyorum bunun için önce şu 6 seans paketim bitsin memnun kalırsam diode ütülemeden o zamamn onları da o yöntemle halletmek için kampanya arastırırım.
Merhaba arkadaslar. Bende araniza yeni katiliyorum. Malum tuy sorunum oldugu icin buraya size biseyler danismaya geldim :)
Ben genital icin 6 seans alex yaptirdm. Tuylermde hic bir azalma olmadi. Sdce bikini bolgem inceldi gozle gorulmuyo. Ama bu durum icin bazi epilasyon merkezleri daha kotu diyor. Cunku simdi tekrar epilasyon yaptirmak istesem aletler gormezmis. Neyse. Yeni bi yer buldum netten. Mecidiyekoydeymis yeri. Kullandiklari cihaz diode. Henuz gitmedim ama telefonda olabildigince bilgi almaya calistim. Bu hafta sonu gidip denemeyi dusunuyorum. Tum vucut icin 1300 lira nakit fiyat veriyolar. Tum vucut derken vucudunuzda tuy cikan her yeri kastediolarmis. Yuz de dahil. Yani parmaklarimi al desem alacaklar :) ama seans icin 12 dediler. 12 seans 1300 lira kapmanya. Ne kadar dogru? Seanslar gercekten bu kdr uzun mu suruyor bu aletle? Gitsem mi gitmesem mi guvenemiyorum. Ne dersiniz?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım benm de öyle olmuştu bi hafta sonra çıkmıştı ve sağlam öle dökülücek gibi değildi ama 15. gün döküldüler hemen stres yapma bekle biLütfen biri de bana yardım etsin!
1hafta önce diod lazer yaptırdım.kılları jiletleyip gidiyoruz ya...
Şu an kıllarım bayağı uzadı.yani rahatlıkla cımbız ya da ağdayla alınacak durumda.
Biliyorum bir hafta az bir süre ama kıllar bu kadar uzadıysa kopup dökülmesi gerekmezmiydi.üstelik elimle
bakıyorum kıl köküne bayağı sağlam tutunmuş halde.
Yaptırdığım yeri aradım.15 günü bekleyin dökülecek diyorlar ama bu kadar uzun kılın böyle güçlü bir köke sahipken 15 gün sonra
dökülmesini beklemek ....Siz ne dersiniz arkadaşlar....
Deneyimli arkadaşlardan acil yardım bekliyorum...Lütfennnnnnnn..
canım benm de öyle olmuştu bi hafta sonra çıkmıştı ve sağlam öle dökülücek gibi değildi ama 15. gün döküldüler hemen stres yapma bekle bi
Offff içime su döktün Fairy .... Vallahi seni yakalasam öpücüklere boğardım herhalde.
Çok teşekkür ederim.Bekleyeyim bakayım.Sonucu çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?