Vicdan meselesi doğru söylüyorsun canım yazdım bazı arkadaşlar mesela 5 alıp bir daha hiç okumuyor diğer arkadaşta da aynısını yapıyor böyle devam ederse teşvik için isimlerini etiketlemeyi düşünüyorum :)Baskıyla alakası olur mu canım. Hepbirlikte bi işe başladık şartlarını bile bile. Şimdi sen okuyorsan ötekininde okuması gerekiyor . Bu mesajımı görüpte okumayanlardan alınan olacağını sanmıyorum. Söz ağızdan bir kere çıkar. Nasıl başladıysak öyle devam etmesi gerek. Herkesin Eşit okuyamasa bile eşit derece de katılım göstermesi gerek . Bu zorlama değil gereği dir zorunlu tutmuyoruz vicdan meselesi.
Amin canım allah razı olsun Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallahYeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz Rabbim zahmetinizi zayi etmesin. Dunyevi uhrevi tüm ihtiyaçlarınızı görsün kucağınız boş kalmasın inşAllah
Kalan 50 mi canim50 tane okudum allah kabul etsin
Olabilir canım ama yine de kızlar takip ettiği topigi gözden geçirseler yine görürler hemen yazayımCanım bu topiğin bildirimleri bazen bana gelmiyor belki kızlarada bildirim gitmiyor olabilir sen mazeretsiz olanları ayırarak bi etiketlesene bildirim gitsin. @glmserser
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?