- 7 Mayıs 2017
- 2.052
- 2.588
- 133
o zaman benım 100 duam eksık okundu :)Yalnis anlamayim arkadaslar tabiiki o yuzden demedim.fazla duanin ne zarari sadece karisik lik olmasin diye aciklamada olmadigi icin sordum.Bitmis olsada 100 tane annesi icin okudum bayanin gec gordugum icin.ben dua okumakdan sikayetci degilim yalnis anlasilmasin kendim anlamadim kime okudum ne kaldi o yuzden sordum.nerden istiyorsaniz ordan devam edelim.basta aciklasaydi duzenledigi zaman anlardim C ChillOutt
o zaman benım 100 duam eksık okundu :)
100 aldım ıslerım hafıfleyınce okucam ama , bılgınız olsun ,DUAM = herşeyin maddi manevi herşeyin yoluna girmesini istiyorum okuyanlardan ALLAH razı olsun :)
201 aldım
kalan 800
501 mi ?Canim 501 de ben okuycam sana olur mu :)
501 mi ?
tesekkurederım Allah razı olsun okuyanlardan , ınanın boş kaldıgım zamanlarda elımde tesbihle gezıyorum esım guluyor bana :)
bende katılabilirmiyim
Amin cok sagol Allah razi olsunEvet canim 500eliif92 . Aldi 501 de ben okuycam ayrica 1001 okunmus olacak. Rabbim duani kabul etsin insAllah.
lişte yeni başladı sanırım benide eklerse arkadaşımız hemen dahil olayımTabiki okumaya baslayabilirsiniz yeni listeye gectigimizdeeliif92 . Ekler sizi de.
Hayir canim eksik falan yok.ben o bayan icin okudugumu buraya yazmadim bitmsdi okuma zaten niye yazayimki?) Senin icinde okudugum ayrio zaman benım 100 duam eksık okundu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?