Dileklerimiz için 1001 İhlas Süresi

Canim her gun bir kisiye okundugunu biliyordum.Ben o yuzden dun fazla giremedim.Simdi bakiyorum bir kac kisiye okunmus.Allah kabul etsin.Haqqinizi helal edin.Her gun bir kisiye okunsa daha iyi olur cunki cok fazla giremeye biliyoruz bazen.

Canım dün sana cevap yazamadım müsait olamadım pek. Helal olsun canım insanız elbette ki hepimizin her gün giremediği zamanlar olacaktır. Dün bende çok fazla katılamadım mesela okumalara okuyabildiğimiz kadar okuyoruz.

Bu arada hepinizden Allah razı olsun maşallah listemiz öyle güzel ilerliyor ki herkes hesap kitap yapmadan okuyabildiği kadar okuyor. Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.

M Maviiiii000 canım dua sırası sende olduğu için duan bitene kadar okuma yapmayacaksın canım. Bizler senin adına dua etmiş olacağız. Rabbim duanı kabul etsin feraha çıkarsın seni inşallah.

Kızlar nişanlımın işi için okumanızı istiyorum evlenemiyoruz bu sıkıntı yüzünden Rabbim hepinizden razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…