• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileklerimiz için 1001 İhlas Süresi

Kizlar ben telden giriyorum simdi disardayim rica etsem biriniz listeyi duzenleyebilir mi acaba sira @calisanbayan. Arkadasimizda

annesi hasta olan birisi rica etmişti onun için okundu duası olan kişiden izin alınarak şimdi devam ediyoruz çalışanbayanda sıra.
Onu biliyorum annesi icin okundu en sonuncuyu kendisi almsdi 200 sonrada kalan 0 yazdi bitdi onun duasi.sonra biz yeni arkadasa okuyoruz diye yazildi okumaya basladik yeni arkadasda calisan bayan oluyor onceyi sayfaya dikkatle bakarmisin canim lutfen. En son 500 e inmsdik simdi basa donduk anlamadim orasini

Son düzenleme:
Kizlar ben eliif92 eliif92 . Arkadasimiz rahatsiz oldugu icin giremez belki diye listeyi duzenlermisiniz yazmistim ama Allah razi olsun gelmis ve listeyi duzenlemis duzenledigi sekilde devam ediyoruz. Karisiklik olmasin kimsenin hakkina girmeyelim diye de yeniden baslamis.

Yalnis anlamayim arkadaslar tabiiki o yuzden demedim.fazla duanin ne zarari sadece karisik lik olmasin diye aciklamada olmadigi icin sordum.Bitmis olsada 100 tane annesi icin okudum bayanin gec gordugum icin.ben dua okumakdan sikayetci degilim yalnis anlasilmasin kendim anlamadim kime okudum ne kaldi o yuzden sordum.nerden istiyorsaniz ordan devam edelim.basta aciklasaydi duzenledigi zaman anlardim C ChillOutt

DUAM = herşeyin maddi manevi herşeyin yoluna girmesini istiyorum okuyanlardan ALLAH razı olsun :)

201 aldım
kalan 800

Back