• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileklerimiz için 1001 İhlas Süresi

DUA SIRASI : eliif92 eliif92
DUASI : Maddi manevi her şeyin değişip yoluna girmesi. Dua eden arkadaşlarımın da duasının kabul olması

1. eliif92 eliif92 ( maddi manevi her şeyin değişmesini istiyorum. Dua eden arkadaşlarımında duası kabul olur inş.)
2. C ChillOutt (Maddi manevi sıkıntılarımızdan feraha kavuşmak. Benimle dua eden arkadaşlarımın da dualarının kabul olması)
3. M Maviiiii000 (İçinde bulunduğum sıkıntıdan kurtulmak ve hayırlısıyla hayırlı ve mutlu bir evlilik yapmak.)
4. @Hanimefendimelek (Hayırlısı ile bir ev alıp eşimle çocuklarımla sağlıklı,huzurlu,imanlı uzuuun bir ömür geçirmek.)
5. Matchteacher Matchteacher (Nişanlısının işi ve hayırlısı ile yuva kurabilmek)
6. K Khvekokusu20 (ismim Büşra hayırlı sağlıklı salih bir erkek evlat sahibi olabilmek)
7. lalegul52 lalegul52

NOT: 2 gün mazeretsiz bildirim yapmayan listeden çıkartılır.

Arkadaşlar düzenli bildirim yapalım lütfen.
Kendi duamız nasıl ki hemen bitsin istiyoruz okumada da aynı özeni gösterelim.

KALAN : 1001

@Hanimefendimelek canım diğer listelerde aktifsin ama buraya devam ediyor musun? sahalarda göremiyoruz seni :)
Merhaba canım aslında ben bir haftadır adettim ama okumalara katılmak için arkadaşlara haksızlık olmasın diye bir kaç önceden okuyup stokladım:) ihlâslarım cabuk bitti . Bugün abdestini aldım şükür hemen başlıyorum okumaya . Mevlid kandilimiz mübarek olsun canlar dualarda bulaşalım

Merhaba canım aslında ben bir haftadır adettim ama okumalara katılmak için arkadaşlara haksızlık olmasın diye bir kaç önceden okuyup stokladım:) ihlâslarım cabuk bitti . Bugün abdestini aldım şükür hemen başlıyorum okumaya . Mevlid kandilimiz mübarek olsun canlar dualarda bulaşalım

Kizlar kimse stoklu devam etmesin 2 duanin hesabini yapmiyoruz burda iyi niyetle mazeretimizi bildirdigimiz surece ben o arkadasin yerine de seve seve okur hic de gocunmam sorun etmem. Sabah ben de okumalara katildim ama simdi ben de okuyamiyorum bu gun rahatsizim cunku. Hepimiz insaniz nihayetinde.

Back