- 26 Ağustos 2018
- 6.543
- 20.637
- 268
20 Aldım
Kalan 380
liste dışı okumaları saymıyoruz.
KALAN 390
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20 Aldım
Kalan 380
İstemeden sabote ettiğim için özür dilerim.Rabbim dualarınızı kabul etsinliste dışı okumaları saymıyoruz.
KALAN 390
Canim simdiki arkadaştan sonra sira bende duami ve ismimi belirteyim ismim Büşra duam ise saglikli hayirli salih bir erkek evlat sahibi olmak :) nickmin yanina eklersen sevinirim ❤DUA SIRASI : Matchteacher
DUASI : Nişanlısının işi ve hayırlısı ile yuva kurabilmek
1. eliif92 ( maddi manevi her şeyin değişmesini istiyorum. Dua eden arkadaşlarımında duası kabul olur inş.)
2. C ChillOutt (Maddi manevi sıkıntılarımızdan feraha kavuşmak. Benimle dua eden arkadaşlarımın da dualarının kabul olması)
3. M Maviiiii000 (İçinde bulunduğum sıkıntıdan kurtulmak ve hayırlısıyla hayırlı ve mutlu bir evlilik yapmak.)
4. @Hanimefendimelek (Hayırlısı ile bir ev alıp eşimle çocuklarımla sağlıklı,huzurlu,imanlı uzuuun bir ömür geçirmek.)
5. Matchteacher (Nişanlısının işi ve hayırlısı ile yuva kurabilmek)
6. K Khvekokusu20
NOT: 2 gün mazeretsiz bildirim yapmayan listeden çıkartılır.
Arkadaşlar düzenli bildirim yapalım lütfen.
Kendi duamız nasıl ki hemen bitsin istiyoruz okumada da aynı özeni gösterelim.
KALAN : 1001
Canim simdiki arkadaştan sonra sira bende duami ve ismimi belirteyim ismim Büşra duam ise saglikli hayirli salih bir erkek evlat sahibi olmak :) nickmin yanina eklersen sevinirim ❤
Amin ❤❤Cumleyle birlikte Insallah canim❤❤ekledim canım Rabbim kabul etsin inşALLAH gönlüne göre versin
Sayende elifiiiimmmmMatchteacher seni böyle görünce gözlerim doluyor yapma böyle şeylerrrrr
Okuma o zaman elifimm ben okurum senin 200 üMatchteacher beni de gaza getirmişsin hee bir baktım 200 almışım az az sık sık alacaktım oysa karnım da ağrıyor
Okuma o zaman elifimm ben okurum senin 200 ü