Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım biz senin için okuruz ha sıra sende b
Olur canımKizlar ozaman soyle yapalim hepimizin ayri ayri hayat telasi , kosturmacasi var buna ragmen ben diger sayfalarda da elimden geldigi kadar arkadaslarin hakkini yememek icin okuma yapmaya calisiyorum ama butun gunumu dua ederek geciremem ben de insanim :)
eliif92 .Arkadasimiz uzun bir suredir rahatsizliklarla ugrasti siz bilmezsiniz ama ben biliyorum buna ragmen gelip okumalara katildi.
K Khvekokusu20 . Canim islerini halledince devam edersin o zaman liste bitince seni liste disi birakiriz geldiginde tekrar ekleriz olur mu canim.
Devam edemeyecek arkadaslar musait olmayanlar bildirirse sevinirim.
Ayrica ozelden bana tanimadigim arkadaslar yaziyor ben haci hoca degilim arkadaslar alanim da ilahiyat degil. Ben de herkes gibi siradan bir insanim cocuklugumdan beri dua ederim ve dualarin gucune cok inanirim hepsi bu. Uzman degilim bu konuda sadece cok okur cok arastiririm. Bu sayfalari da eliif92 . Arkadaslarimizla actik ki dualarimizi aksatmayalim cunku insaniz hayat telasi, kosturmacasi derken insan zaman zaman ara veriyor dualara aksatiyor burda olunca da unutsak bile bildirim geliyor bir sekilde hep beraber dua etmis oluyoruz.