• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileklerimiz için 1001 İhlas Süresi

Olur oyle kuzum hepimiz insaniz dolayisi ile hicbirimiz 4/4 luk degiliz olamayiz da cunku insaniz! Bende bazen atarli olabiliyorum huyum kurusun :))))
Ihlas suresini bana sevdiren de bu konulardaki ortagim da :)))) eliif92 eliif92 . Oldugu icin aslinda hepimiz onun sayesinde dua ediyoruz Allah razi olsun kendisinden.
şimdi adet oldum ya daha bi duygusalım hep birlite sarılıp ağlaşalım burda hahaha ALLAH senden de sizdende razı olsun bacımmm benimm adaşım :KK37:

şimdi adet oldum ya daha bi duygusalım hep birlite sarılıp ağlaşalım burda hahaha ALLAH senden de sizdende razı olsun bacımmm benimm adaşım :KK37:

Heheh bende bu gun cok duygusalim adet olmadim daha ondan mi:))) aslinda bu yuzden de gerginim biraz o da Matchteacher Matchteacher patladi emme :)))
Toplasin kizlar aglayalim heheh :)))

Son düzenleme:
Ayy olur mu kızlar ya valla iyi ki kızmışsın bana eliffff adını da öğrendim bu sayede :KK200:cunkü burayı bırakınca ben az okuyordum sayenizde ihlas fatiha ayetel kürsi cookk iyi oluyor :KK68: inşallah hepimizin hayatı yoluna girer çok mutlu oluruz kızlar iyi ki tanımışım sizi:KK200:

Kızlar ya bir sorum var baş acık yada abdestsiz de okunabilir mi? Edrikni,Salâtı tefriciye,sureler vs.?

Kızlar ya bir sorum var baş acık yada abdestsiz de okunabilir mi? Edrikni,Salâtı tefriciye,sureler vs.?
Bütün dua sureler tabik abdestli ve başın kapalı okunduğunda daha anlamlı ki öylede olmalı evet ama bazen zikir niyetiyle okursan ezberden abdest almana basını örtmenede gerek kalmıyo , calısırken falan ben ezberden okurdum basım acık olur herzamanda abdest alamazdım ama yinede okurdum zikrederek evdeysem rahatsam işimde yoksa kafamı kapatırım abdestimi alırım :) sonucta duan niyetin öenmli ben hep buna bakarım

Bütün dua sureler tabik abdestli ve başın kapalı okunduğunda daha anlamlı ki öylede olmalı evet ama bazen zikir niyetiyle okursan ezberden abdest almana basını örtmenede gerek kalmıyo , calısırken falan ben ezberden okurdum basım acık olur herzamanda abdest alamazdım ama yinede okurdum zikrederek evdeysem rahatsam işimde yoksa kafamı kapatırım abdestimi alırım :) sonucta duan niyetin öenmli ben hep buna bakarım

Aynen. Abdestli yapilan her sey elbette ki daha sevaptir. Abdestsiz Kuran'a dokunulmaz, okunmaz, namaz kilinmaz. Ezberden bazi sureler dua niyetine okunabilir. Ben simdi calismadigim icin evdeyim onun icin de abdestimi alirim ama isteyken mumkun olmuyor ve zikir dua niyetine ben de hep okurdum. Basi acik kapali mevzusu da niyet onemlidir bence ama Kuran okurken ve namaz kilarken elbette ki basin acik olmaz.
Matchteacher Matchteacher .

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim kızlar :KK200: zaten ezberden de olsa imkan olunca insanın gönlü el vermiyor abdestsiz okumaya

Kızlar günaydın kusura bakmayın liste gecikti ama listeye beklemek zorunda değilsiniz sıradaki arkadaşımızı etiketleyip başlayabilirsiniz yani :)

DUA SIRASI : M Maviiiii000
DUASI : İçinde bulunduğum sıkıntıdan kurtulmak hayırlısıyla huzurlu ve mutlu olamak.

1. eliif92 eliif92 ( maddi manevi her şeyin değişmesini istiyorum. Dua eden arkadaşlarımında duası kabul olur inş.)
2. C ChillOutt (Maddi manevi sıkıntılarımızdan feraha kavuşmak. Benimle dua eden arkadaşlarımın da dualarının kabul olması)
3. M Maviiiii000 (İçinde bulunduğum sıkıntıdan kurtulmak hayırlısıyla huzurlu ve mutlu olmak.)
4. @Hanimefendimelek (Hayırlısı ile bir ev alıp eşimle çocuklarımla sağlıklı,huzurlu,imanlı uzuuun bir ömür geçirmek.)
5. Matchteacher Matchteacher (Nişanlısının işi ve hayırlısı ile yuva kurabilmek)

NOT: 2 gün mazeretsiz bildirim yapmayan listeden çıkartılır.

Arkadaşlar düzenli bildirim yapalım lütfen.
Kendi duamız nasıl ki hemen bitsin istiyoruz okumada da aynı özeni gösterelim.

KALAN : 1001

Back