dilek ile selma ankara'da :)

demircool

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
4.244
22
cok güzel bir gündü.cok iyi oldu bizim için.bebişlerimizle hasret giderdik opuyorumnanaktan
dilekle berruşum

emir bebekle ben

emir bebek ile berru bebek samimi olurken :kedi:

turkbayragiturkbayragiturkbayragi

Son düzenleme:
uyhhhhh şekerciklerrrr gezin gezin tabiii Allah muhabbetinizi artırsınnnn
kıskandırınn bakim biziii
bebişlerde pek uyumlu maşalahhhh
çok gezdiniz mi bakimmm

süpersiniz valla hepinize maaşallah güzel bebişler güzel annişler. çok güzel vakit geçirmişsinizdir eminim.

berru mercedesin ne güzelmiş kıııı bizide gezdirirmisin.

oyy maşallah size
utanın istanbulurlar bakın nerelerden gelip buluşuyolar.
çok tatlısınız yaa bızdıklarla

aman da aman emirle berru çok tatlısınız annelerinede diycek laf yok hani süpersiniz kızlar allah muhabbetinizi arttırsın kıskanmadım da değil yani selmananiknanik
berrunun mersedesi:roflol:

´aboooooooooooooooooooooo heme oglumu uyandiriyim ben
su olay fotograflari bi gösteriyim
nasil kiydim ogluma berru uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

kiz selma naptin seeeeeen kötükedihüso
benim oglumu üzmekmi istiyonusssssssssss kötükedihüso
hani bize vericektin kiziniiiii noldu simdiii ?

Son düzenleyen: Moderatör:
süper cikmissiniz wallaaaa kizlar kocaman bi massallah hep böyle dost kalin ama akraba olmayin berruyu ben gelin alicam oglusumaaaaalmaz:

Bakıyorum bu Ankaralı Dilek değil diyorum allah allah Emir bebek ismide yabancı değil :sinifsinif:fisfisfisama bu kadar erken kalkınca algılayamadım sonra Hülya nın mesajından anladım anammmm Dilekyazar diye bravo valla size tebrik ederim alkisalkisalkis

çok tatlısınız kızlar bebişerede maaşallah

ay canlarım ne tatlı ya iki bebek yanyana gelince birbirlerine olan bakışları beni hasta ediyor sanki anlıyorlar yaşıt olduklarını seviniyorlarkaydirigubbakcemile3 sizde dilkele çok güzel çıkmışsınız selmacım.darısı bizim başımıza....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…