Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebek kakasi aslinda benden sorulur Ben size yetisemedim tabi
bilsem.. herkes bana saldırmak için zamanını kolluyormuş meğer[/QUOTE][QUOTnedenE="Kakao ve Ben, post: 44271911, member: 593854"]oky senin her girdiğin yerde kavga çıkıyor beyaaa...
Cete toplandi yine :)Niye beni begenmiyor musun. Eski nickimle mi vuracaksin beni. Evde kalmisligimla mi, 24 saat girmemle mi.
Off n'olur ya. Bir yerden vur beni.
bilsem.. herkes bana saldırmak için zamanını kolluyormuş meğer[/QUOTE][QUOTnedenE="Kakao ve Ben, post: 44271911, member: 593854"]oky senin her girdiğin yerde kavga çıkıyor beyaaa...
Üçüncüyu yapin siz bana yetisin o vakittüh yetişseydin seninle de bebek kakası çetesi olurduk
bilsem.. herkes bana saldırmak için zamanını kolluyormuş meğer
Cete toplandi yine :)
ama kabul et london2012 ve kankamstyle
uyeliklerinle cok farkliydin
bu nickle cool takiniyorsun.
Üçüncüyu yapin siz bana yetisin o vakit
öylemi. . soralım bakalım:)ama ausu oky sevmezkiiiii
hayattaki tek başarısı evlilik olan bir kitle için fazla şey bekliyorsun..
Sen herkese haddini bil derken sorun yok ama!sen kalkıp bana vatan düşmanı dersen benden tamam canımı bekleme.
kızdım o mesajına çünkü. ve sana yazmadım biliyorsun. sen direkt bana saldırdın. sadece git çocuğuna bak dedim. çünkü kızdırdın beni. çocuğunu falan dolamadım. sen nasıl bana haddini bil diye direkt saldırıyorsan karşılığınıda alırsın.. herkesin hassas noktası var. ben seni yok sayarken benden alını yapmayacaksın. . rica ederim uzak dur benden. alıntı falanda yapıp saldırma. aylarca seni yok saydım ama yine yaptın. uzak ol benden
sordum .. cevap itiraf et yorumları çok kaliteli ama ausun.. bayılıyorum o hatuna bide konteseöylemi. . soralım bakalım:)
biliyorum olmadı. kızdım işte.Ama dogruya dogrru git cocugunla ilgilen demek olmadı
hoş değil bu kelimeEvlenmis ama mutlu degil. Hala eski nicklerimde cirit atiyor.