Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

nurum cok güzel yazmıssın tatlım umarım rabbım dualrını en kısa zamanda kabul eder:Saruboceq:

amiin birde bizi sağlıksız evlatlarla sınamasın rabim teala
hadi güle güle görüşürüz..

aleynacıgım evet cnm yasıtız umarım gelecek ay aynı anda mutlu haberlerıde verırızzemuszemusopuyorumnanaktan

richim gidiyomusun tatlım.neyse çok saol allah sizlerdende razı olsun inşallah bersmun dediği gibi herşey çok güzel olcak.kendine iyi bak tatlış..

nurum cok güzel yazmıssın tatlım umarım rabbım dualrını en kısa zamanda kabul eder:Saruboceq:

amiin canım cümlemizin..

aleyna nasılsın tanışamadık inşallah sende bebeğine kavuşursun..
sizde sorun ne idi benmi kaçırdım yoksa.

canım okurken kendimmi yazdım zannettim ya aynı benim gibisin

eşiminde zoraki yaptırttıgımız teste dr sınırda ama problem eşinde dedi ama normal de olur dedi bende sayımız artsın diye herşeyi yapıyorum ya
benmi cok üstüne düşüyorum zannediyodum ama kendim gibi bi arkadaş buldum sonunda bende yaza yada sonunda aşılama yaptırcsam ALLAH izin verirse ALLAHIM emeklerimizi boşa cıkarmasın AMİN

nurum ,aleynacım inşallah emekleriniz boşa çıkmaz kocişlerinizde ikna olur yaptığınız yöntemlere.off buarkekler ..

nurum dua konusundada senin desteklerini bekliyoruz .bukonuda yardım edersin umarım..

aleynacım sende istanbuldaymışsın avrupa yakasımı anadolumu?
ben anadolu yakasındayım..

aa çok güzel yerdeymişsin bayılırım eyübe .çok sık geliriz .özellikle kandillerde veramazanda .oranın maneviyatı başkadır.bende ümraniyedeyim tatlım..

valla pendik bizede uzak tatlım gitmedim hiç yani aslında geçtim ama dolaşmadım yani.

boşver zaten gecti daha almayı düşünmüyoz zaten bi cocuk işini halledelim ALLAHIN ıZNıYLE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…