Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

otopsi için kıyamadım parça parça ediyolarmış yaptıramadım fazla didiklemeninde anlamı yoktu ömrü o kadardı Rabbim doğ deseydi doğacaktı sonuçta yokmuş ömrü eşim ve ben kromozom ve kan pıhtılaşma testi yaptırdık ikimizde tertemiz çıktık bizden kaynaklı değil yani ama kısmet ınşallah şefaatine nasip oluruzda ahirette kavuşuruz

evet biryerlerden tesellimizi bulmalıyız beterin beteri var çünkü Rabbim nasip eder bizde kavuşuruz inşallah

ahh canım çok iyi yapmışsın insanın içi nsıl dayanır zaten .bende genetikle ilgili sorun varmı diye merak etmiştim çok şükür yokmuş .benim sorunum pıhtılaşma oyüzden düşük oluyo ..
inşallah meleğin seni cennetin kapısında karşılıycak annesi.hiç merak ertme..

rabbim orda kavuşturur inşallah bu pıhtılaşma için iğne ve bebe aspirini kullanılıyomuş riskli gebelik uzmanları falan var inşallah çaresi bulunurda hep beraber bebişimiz olur inşallah

canım ben öğreneli çok olmadı doktorlara kalsa sorun yoktu ama yakınım doktor ve onun vesilesiyle testlerim yapıldı meğer pıhtılaşma varmış .şimdi onun için kansulandırıcı kullanıyorum.ayrıca adet düzensizliğim var onun içinde soğan kürü yapıyorum inşallah şifa olur..

richim hoşgeldin kuzum..iyi olmuş çıkamaman muhabbet ederiz azcık..

gelinciğim şuanda coraspin ayrıca folik asit kullanıyorum bide tiroit problemi çıktı onun içinde ilaç kullanıyorum bakalım sonuç ne olucak..

bu bazı doktorlar yüzünden boş yere zaman kayboluyo belki bunda da vardır bir hayır inşallah bu kürlerde ii oluyomuş faydasını görenler var inşallah Rabbim herkese şifa versin

4 ay önce 35 haftalık oğlumu Haktanımı Rabbime teslim ettim çok kötüydüm hala çok kötüyüm ama biliyorum ki yavrum emin ellerde

basın sagolsun cnm allahım sabır versın tabıkı emın yerdedır ve umarım en kısa zamanda sana kardesını yollucaktır allahım gönlüne göre versın ınsallah:Saruboceq:

bu bazı doktorlar yüzünden boş yere zaman kayboluyo belki bunda da vardır bir hayır inşallah bu kürlerde ii oluyomuş faydasını görenler var inşallah Rabbim herkese şifa versin

inşallah canım yaa rabbimden şifa bekleyip bunları vesile olarak yapıyoruz .umarım işe yarar..
doktor konularına hiç girmek bile istemiyorum inanki herşey para olmuş .10 yıldır işini hakkıyla yapana raslıyamadım..:tomato:

evet canım inşallah faydası olacak sen içini ferah tut bende 2 aydır kullanıyorum folik asidi çok önemliymiş folik.ayy içimde öyle heyecan varki bazen öyle mutlu oluyor umutlanıyorum bazen korkuyorum vazgeçiyorum herşeyden ama bu bir çare değil ki akrabalardan da çok var bizde ilk çocukları karınlarında ölmüş ya da doğduktan sonra ardından olmuş çocukları sapasağlam inşallah bizimde nasibimizde vardır

kızlar sız beklenmeyen adet tarıhınızı yazın ben lıste hazırlıcam ok

arkadaşlar ben bi yarımsaat burada olamıycam işim bitince dönerim görüşürüz inşallah..

ricberry sağol Allah razı olsun inşallah bu umutla yaşıyorum mayıs ayında Rabbimin de izniyle bekletmeden gelir sağlıklıca büyür ve ömürlüce doğar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…