Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

alenacım işallah herşey gönlünce olur canım .
şimdiden allah kabul etsin bende kalkıcam birazdan.görüşmek üzere..

ya canlarım benim bir tanıdığıma evlenmeden kocasının çocuğu olmaz demiş doktorlar bile bile evlendi çok sevdiği için ama iki tane çocuğu var şimdi ümidimizi kaybetmek yok herşey mevlamın dileğinde yeter ki o ol desin..

umarım herkes iyidir Rabbim her şeyin iyisini hayırlısını nasip etsin beklemek zor bulup kaybetmek daha zor Allah kimseyi böyle acıyla bırakmasın

4 ay önce 35 haftalık oğlumu Haktanımı Rabbime teslim ettim çok kötüydüm hala çok kötüyüm ama biliyorum ki yavrum emin ellerde

ya canlarım benim bir tanıdığıma evlenmeden kocasının çocuğu olmaz demiş doktorlar bile bile evlendi çok sevdiği için ama iki tane çocuğu var şimdi ümidimizi kaybetmek yok herşey mevlamın dileğinde yeter ki o ol desin..
öyle tatlım yaa rabbimin mucizeleri bitmez inşallah bizede mucizesini yollar.
merhaba arkadaşlar önceki yazılarınıza bakıyodum hoşbulduk opuyorumnanaktan

canım iyi yapıyosun sen oku tanışırız okuduktan sonra opuyorumnanaktan

ben çok uzaktayım sanırım sizden büyükçekmece 25 bitti sene olarak aslında tamamladım 26 yaşındayım

4 ay önce 35 haftalık oğlumu Haktanımı Rabbime teslim ettim çok kötüydüm hala çok kötüyüm ama biliyorum ki yavrum emin ellerde

canım allahım sabır versin acını hafifletsin inşallah çok zor ama dayanmak zorundayız.inşallah enkısa zamanda bikardeşi gelirde tesellin olur canım.haktanmıydı ismi benimde çok hoşuma gider bu isim hatta düşünürdüm oğlum olursa haktan olsun diye..

ben çok uzaktayım sanırım sizden büyükçekmece 25 bitti sene olarak aslında tamamladım 26 yaşındayım

sende baya uzakmışsın gerçekten istanbulun bir ucu biz bir ucu siz..
sende daha çok gençsin inşallah kısa zamanda melein tekrardan gelirde genç anne olursun..

haktandı rüyamda denmişti bana aslında oğlumun herşeyi rüyamda söylenmişte ben başıma gelince anladım herşeyi,aminnn sağol canım inşallah mayısta korunmayacağız Rabbimde nasip ederse sağlıklı sıhhatli ömürlü verir inşallah

amin inşallah gelincik rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin biran önce kucağını doldursun.
az kalmış inşallah ilk ayda hamile kalırsın tatlım..

hem çok istiyorum şimdi ama korkuyorum keşke hamile kalıp şu 9 ay göz açıp kapayana kadar geçse yavrumu alsam kucağıma

ahh canım yaa başınsaolsun çok zor ağır bir imtihan vermişsin ama rabbim daha çok sevmiş elimizden bişey gelmiyo işte .
rüyanda isminin söylenmeside müthiş yaa .nasip olurda kardeşine koyarsın umarım..

evet çok haklısın korkmakla bende 3 düşük yaptım şimdi tedirgin oluyorum yine aynı şeyleri yaşarım diye.
peki araştırma yaptılarmı?sorun varmı yani?

mavicim sende katılsana konuşmuyoun tatlım?
inşalah gelinciğim inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlerimizi şenlendirsin inşallah..

evet öyle canım yaa daha acı imtihanlara tabi olmayalım inşallah .ben enson bebeğimi kaybettiğimde çok ağlıyodum sonra haberler başladı ve ogün birsürü şehit vermiştik dedimki ya ben niye ağlıyorum aslan gibi ana kuzuları gitmiş .rabbim sevdiklerimizi bize bağışlasın..

X