Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ınsallah olmazsın aleynacıgım bebiş sürprız yapar:Saruboceq:
nurum yıne gebelık bölümünde tatlım kolay yanı yerı

Son düzenleyen: Moderatör:
aleynacım inşallah olmazsında topicimizin ilk hamişlerinden olursun...:Saruboceq:

kızlar sizi o kadar iyi anlıyorum ki 2 sene 2 ay bekledim bebişim olsun diye tam aşılamaya tüp bebeğe başlayacaktık ki hamile kaldım...eylülde aşılama yaptıracaktım ağustosta hamile kaldım....bence bu tesadüf olamaz o ay hiç takmadım kafama ammaann olmazsa olmaz nasıl olsa aşılama yaptıracam 1 ay sonra dedim bence stres gerçekten etkiliyo 2 sene boyunca her ay yaşadım bunu acaba bu ay olmuşmudur diye sizde stres yapmamaya çalışın biliyorum zor ama gerçekten bebişlerinizin geleceği zaman belli sadece sıralarını bekliyolar umarım güzel haberlerinizi alırız en kısa zamanda....

canım bizimki sabit olmadığı için ilk sıralarda olamayız heralde

betycim canım çok saol inşallah yaa .ah bide kafadan atmayı başarabilsek çok güzel olucak dediğin gibi .ben 10 yıldır başaramadım galiba oda allahtan oluyo unutturuyo ve sonrasındada minişi yolluyo .bizede nasip olur inşallah..seninde herşey gönlünce olsun bebişini sağlıkla dünyaya getir inşallah..

ınsallah cnm cok sağol ıyı dıleklerın ıcın umarım sende bebişinı hayırlısıyla saglıcakla kucagına alıp mıs kokusunu ıcıne cekersın :Saruboceq::1hug:

mavicim sende kendinden bahset sorun ne ?kaç yaşındasın filan tanımak amacıyla iyi olacağını düşünüyorum..

ALLAH bebeyini sag saglim kucagına almak nasip etsin İNŞALLAH darısı bizim başımıza

dogru söylüyosun arkadaşım ama imkansız gibi bişey kafadan atmak ama atmam lazım

bende tanıtıyım kendimi o zaman 25 yaşındayım 9 ay oldu evleneli iki aydan beri düşünüyoruz ama olmadı malesef ama yeniyiz daha biliyorum tabiki birde nasip sizlerle tanıştığım için çok mutluyum dua işine bende varım benim tarihim 18 mayıs..

canım daha çok yeni evlisin inşallah çok bekletmeden gelir meleğin bizde çok mutlu olduk inşallah burdan bütün sıkıntılarımızı paylaşıcaz..

mavicim buarada inşallah gelmez senin kırmızılar süpriz minişin gelir..

mevlam hayırlısıyla bebişine kavuşmayı nasip eder inşAllah doğumda unutmazsan tabi bizede dua et ne olur o esnada dualar geri çevrilmezmiş....

canım ya daha 2 ay olmuş isteyeli olur İNŞALLAH ya biz ne yapalım 2 bucuk yıldır istiyoz be tatlım İNŞALLAH olur takma kafaya senin daha erken

kızlar buarada ben soğan kürü yapıyorum adet düzensizliği için şimdi hazırlamam gerek birazdan dönerim...

tmm tatlım aldım tarıhını ınsallah gelmez kırmızılarda müjde verırsın bızlere
dua ısınıde yapıcaz ınsallah lıstemızı bı olusturalım hakkımıza hayırlsı
umarım melegın cok bekletmez senı:Saruboceq:vereliniortak

çok saolun kızlar sizde iyi dilekleriniz için...

bu arada daha önceki topictede yazmıştım elimde 4 kutu merional iğne var isteyene gönderebilirim...

inşAllah ebrarcım bu ay herkes hayırlı haberler alırda hepimiz birden mutlu oluruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…