Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mevlam hayırlısıyla bebişine kavuşmayı nasip eder inşAllah doğumda unutmazsan tabi bizede dua et ne olur o esnada dualar geri çevrilmezmiş....
tmm tatlım aldım tarıhını ınsallah gelmez kırmızılarda müjde verırsın bızlere
dua ısınıde yapıcaz ınsallah lıstemızı bı olusturalım hakkımıza hayırlsı
umarım melegın cok bekletmez senı:Saruboceq:vereliniortak
nur ses ver tatlımzemuszemusdelikafaduldendelikafadulden
canım ya daha 2 ay olmuş isteyeli olur İNŞALLAH ya biz ne yapalım 2 bucuk yıldır istiyoz be tatlım İNŞALLAH olur takma kafaya senin daha erken
aleynacım hayatta her şekilde deneniyoruz işte buda bir sınav aslında bebişine kavuşursun inşAllah en kısa zamanda sen gönlünü ferah tut herşeyin bir zamanı var işte yaşayana çok zor biliyorum ama yinede bu sınavı en güzel şekilde atlatmaya çalış Mevlam diledikten sonra olmayacak birşey yok.
cok güzel yazmıssın cnm dedıgın gıbı MEVLAM diledıkten sonra ımkansız dıye bısıy yoktur:Saruboceq:aleynacım hayatta her şekilde deneniyoruz işte buda bir sınav aslında bebişine kavuşursun inşAllah en kısa zamanda sen gönlünü ferah tut herşeyin bir zamanı var işte yaşayana çok zor biliyorum ama yinede bu sınavı en güzel şekilde atlatmaya çalış Mevlam diledikten sonra olmayacak birşey yok.
nurum yine nereye kayboldun kız?destanmı yazıyosun yoksa?
aleynacıgım bende 24 oldum cnm
aleynacıgım bende 24 oldum cnm
ya yok kızz ama anlatayım...
efendim ben 2006 eylül ayında izmir fuar nikah salonunda evlendim ( ay neşelendim ya sevincimden cıvıyom :umursamaz:)
işte ilk sene çocuğumuzun olmamasına nomal dediler çünki hiç bi bilgim yoktu..
sonra doktora gittim hamdolsun bende bi sorun olmadığı ama eşimde sperm sayısı düşüktü ve harekektlilik yavaştı...
bunu öğrendim çok üzüldüm kahroldum ağladım sızladım..
derdime çare ararken kkyı ve sizileri keşfettim, iyikide sizleri bulmuşum sizlrle tanıştığım için çok memnunum..
eşimin bazı tavırları yuzunden ne aşılama ne tüp yaptıramadım mafoldumben
ama doktorumuz bu sayımız ile hamile kalacağımızı söylüyor iyide hani nerdesempatiksalakcinni
kızlar beni biliyorsunuz elimde kavanoz kavanoz kürler macunlar eşimin peşinden koşturuyorum..
yeterki sayımız artsın diye hamdolsun düzeliyor, şu an para biriktirmekteyim inşallah yaza yada sonunda aşılama yaptıracağım dua edin bana..
ay çokmu uzattım bilmiyorumkismile