Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

inşAllah canım ya herkese hayırlı evlatlar verir Rabbim:ecrin_bebek:

betycim çok saol canım inşallah ihtiyacı olan biri nin işine yarar tatlım..

masallah alt kalabalık görünüyo hep böyle olur ınsallah kızlar hoşgeldınız

canım ya daha 2 ay olmuş isteyeli olur İNŞALLAH ya biz ne yapalım 2 bucuk yıldır istiyoz be tatlım İNŞALLAH olur takma kafaya senin daha erken

aleynacım hayatta her şekilde deneniyoruz işte buda bir sınav aslında bebişine kavuşursun inşAllah en kısa zamanda sen gönlünü ferah tut herşeyin bir zamanı var işte yaşayana çok zor biliyorum ama yinede bu sınavı en güzel şekilde atlatmaya çalış Mevlam diledikten sonra olmayacak birşey yok.

İNŞALLAH canım İNŞALLAH hepimiz beraber İNŞALLAH atlatıcagız

dogru mevlam istedikten sonra olmuycak imkansız hiç bir şey yoktur tatlım

cok güzel yazmıssın cnm dedıgın gıbı MEVLAM diledıkten sonra ımkansız dıye bısıy yoktur:Saruboceq:

evet kızlar hepimiz bir imtihandayız umarım bu imtihanı başarıyla veririz .

nurum yine nereye kayboldun kız?destanmı yazıyosun yoksa?

ya yok kızz ama anlatayım...

efendim ben 2006 eylül ayında izmir fuar nikah salonunda evlendim ( ay neşelendim ya sevincimden cıvıyom :umursamaz:)
işte ilk sene çocuğumuzun olmamasına nomal dediler çünki hiç bi bilgim yoktu..
sonra doktora gittim hamdolsun bende bi sorun olmadığı ama eşimde sperm sayısı düşüktü ve harekektlilik yavaştı...
bunu öğrendim çok üzüldüm kahroldum ağladım sızladım..
derdime çare ararken kkyı ve sizileri keşfettim, iyikide sizleri bulmuşum sizlrle tanıştığım için çok memnunum..
eşimin bazı tavırları yuzunden ne aşılama ne tüp yaptıramadım mafoldumben
ama doktorumuz bu sayımız ile hamile kalacağımızı söylüyor iyide hani nerdesempatiksalakcinni
kızlar beni biliyorsunuz elimde kavanoz kavanoz kürler macunlar eşimin peşinden koşturuyorum..
yeterki sayımız artsın diye hamdolsun düzeliyor, şu an para biriktirmekteyim inşallah yaza yada sonunda aşılama yaptıracağım dua edin bana..
ay çokmu uzattım bilmiyorumkismile

mevlam neylerse güzel eyler .bunun örneklerini gördük görmeyede decam edicez inşallah.
HERYENı GÜN YENı BıR UMUT...

kızlar ben müsadenızı ıstıcem dısarı cıkmam gerek yıne görüşrüz ınsallah tekrar hayırlı olsun topıgın ebrosuma.s. umarım hepımızın dılegı olan annelık en kısa zamanda nasıp olur hepımıze:Saruboceq:allahım asılmıcak dertler vermezsın:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ALEMSİN YAA canım senin ne çabalar harcadığını az çok biliyoruz rabbim emeklerini boşa çıkarmıycak inşallah .seninde yüzün gülücek ve inşallah tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden gelicek ..rabbim hepimize hesapsız katından hayırlı salih evlatlar nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…