valla bısımkıler bısı dıyemıyolar artık esımden cekınıyolar bıraz enson laf ettılernde ben cook kotu olmustum agladım sınırmden esımde bıdaha laf edrsenız esımıde alır uzak bı yere gıderım her zaman goremessınz boyle dedı yazık kıs kendısı yeterımce usuluyo bıde sız uzerıne gıdıyonz dedı onlarda bı daha acmadılar konuyu... bıde kaynvaledmın de ılk ıkı yıl cocugu olmamız benı anlalsı geren yerde ısteee...
bende bir tek biziz sanıyordum bak sevindim şimdi sositososito keşke ya yakında belki o da olur hiç şaşmam yani alışveriş oyun yazışma vs herşey oluyor o da olur o da kaydirigubbakcemile3
biz yurtdışına taşındıkda kurtuldum valla ya katil olcaktım ya sinir hastası sonra telefonla yetişmeye başladı ama eşim bi güzel halletmiş artık soramıyor bile bana hatta ben telefonla konuşmuyorum bile çok kızgın kırgınım onun yüzünden fibromiyalji oldum depresyon geçirdim göz tansiyonum çıkmıştı neyse sinirlendim yine ama kızıyorum kendime neden hep susup içeme atmışım cevap vermemişim diyeklava:
biz yurtdışına taşındıkda kurtuldum valla ya katil olcaktım ya sinir hastası sonra telefonla yetişmeye başladı ama eşim bi güzel halletmiş artık soramıyor bile bana hatta ben telefonla konuşmuyorum bile çok kızgın kırgınım onun yüzünden fibromiyalji oldum depresyon geçirdim göz tansiyonum çıkmıştı neyse sinirlendim yine ama kızıyorum kendime neden hep susup içeme atmışım cevap vermemişim diyeklava:
aman canım uzak olmak en ıyısı bısımkıler yakın mahelde oturyolar nerdeyse her aksam bısdeler yemegı falan beraber yıyoz cogu zaman... bı hafta sonu gelmıyolar.. Allahtan o konuda anlayıslılar....
hadı kıslar ben kacıyom uykum gelıo sıse ıyı geceler....
kızlar yarın doktora gitcem, saat 2 de. ama bizim doktor iyide tek sorunu çok hastası var. randevu saat 2 ya, en erken saat 4 de içeri alır.. adamın muayenesi gece 12 ye kadar açık...
hadı kıslar ben kacıyom uykum gelıo sıse ıyı geceler....
kızlar yarın doktora gitcem, saat 2 de. ama bizim doktor iyide tek sorunu çok hastası var. randevu saat 2 ya, en erken saat 4 de içeri alır.. adamın muayenesi gece 12 ye kadar açık...