Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ooo valla eşine helal olsun benim eşim onu diyemiyo işte işleri ortak olduğundan ayrılamıyo evlatlıktan reddederler valla:tomato:

bende bir tek biziz sanıyordum bak sevindim şimdi sositososito keşke ya yakında belki o da olur hiç şaşmam yani alışveriş oyun yazışma vs herşey oluyor o da olur o da kaydirigubbakcemile3

zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
sositosositosositosositosositosositosositososito
inşallah kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aman canım uzak olmak en ıyısı bısımkıler yakın mahelde oturyolar nerdeyse her aksam bısdeler yemegı falan beraber yıyoz cogu zaman... bı hafta sonu gelmıyolar.. Allahtan o konuda anlayıslılar....

kızlar yarın doktora gitcem, saat 2 de. ama bizim doktor iyide tek sorunu çok hastası var. randevu saat 2 ya, en erken saat 4 de içeri alır.. adamın muayenesi gece 12 ye kadar açık...

ezgim valla eşine helal olsun benimkide aynı hiçezdirmedi beni saolsun ..
benim kayınvaldeninde 4 yıl olmamış ama yinede anlayışlı değildi..bana derdiki benim oğlumun oluyo senin rahimin tutmuyo bebeği..(allahrahmet eylesin )

yaa içine atmıcan işte hasta oluyo insan bende bi ara depresyon geçirdir ama artık takmıyom valla sölüyom söliceğimi heçççte kormuyom valla bu zamna kadar sanki korktumdamı sustum saygımdan eşimin ailesi diye ama saygı dediğin hakedene tatlımm vereliniortak

aman canım uzak olmak en ıyısı bısımkıler yakın mahelde oturyolar nerdeyse her aksam bısdeler yemegı falan beraber yıyoz cogu zaman... bı hafta sonu gelmıyolar.. Allahtan o konuda anlayıslılar....

ayy her gece her gece.. sana zor olmuyormu, hem çalışıyorsun...

kızlar yarın doktora gitcem, saat 2 de. ama bizim doktor iyide tek sorunu çok hastası var. randevu saat 2 ya, en erken saat 4 de içeri alır.. adamın muayenesi gece 12 ye kadar açık...

canım yaa inşallah güzel haberler alırsın..
demek çok yoğun maşallah diyelim iyi doktor galiba..

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
samyeli26, EMOS8935, ebrar_53, __7n_bitirdin__+, ezgim_ez, richberry

ooo uzman o zamn tatlım hadi uzmanlığını göstersin bakalım allahın izniyle sende bi an önce hamiş kalırsın inşallaahhhhhhhhhh

emoşum buarada sen bana yaşımı sormuştun ben 32 yaşındayım canım :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…