en iyi kaynana ölü kaynana yazmış birisi KKde rütbesine çok gülmüştüm valla :)
kızlar tekrar ıyıgeceler sıze yüzünüzden gülücükler eksık olmasına.s.
emoşum buarada sen bana yaşımı sormuştun ben 32 yaşındayım canım :kedi:
galiba herkes kaçtı :sinifsinif:
allahımmm önce sana versinnn o zamn ablammm sonra bana versinnn yanlış anlama lütfen ama yaş faktörü çok önemli yaa ama daha çok seneler var ebroşum yaa olucak inşallah olucak allahımm yüzümüzü güldürecek hepimizinnŞeniz
kaçarmıyım ebroşum ben burdayım yaniia ama ağrım geçti acık gelmeden gerii yatsammı bendebi ilaç içtimm uyku etkiside varmışş ohhh bi uysamda 1 hafta uyanmasam keşkem:1shok:sırnaşık şey
canımsın yaa rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ...
tabiki çok önemli zaten oyüzden biraz kafama takıyorum şimdi olsa çocuğum belki 1 tane daha yapabilirim oda belki .gerçi ben hep tek çocuk derdim galiba biraz büyük konuştum rabbim 1 tane bile vermedi .inşpallah biran önce yüzümüz güler tatlım..
canım istersen yat tabi tekrardan gelirse uyuyamazsın belki artık burdayız bol bol dertleşicez .aman uyanmamak olmaz bazen yatınca düşünüyorum uyku yarı ölümmüş uyusan ve bidaha uyanmasan diyorum sonra korku basıyo .allah hayırlısını nasip etsin..
netmi kesildi acaba emoşum ?
sen aslen izmirlimisin tatlımdoğma büyüme izmirliyim ama anne baba çorumlular
ezgim valla eşine helal olsun benimkide aynı hiçezdirmedi beni saolsun ..
benim kayınvaldeninde 4 yıl olmamış ama yinede anlayışlı değildi..bana derdiki benim oğlumun oluyo senin rahimin tutmuyo bebeği..(allahrahmet eylesin )
amin canım yaa işimiz çok zor allahım kolaylaştırsın inşallah...valla ölüm kolayda öbür dünyanın sınavını nasıl geçicez biz burdaki sınava dayanamazken orda başımıza geleceklere nasıl dayancaz allahım sen koru ya rabbimmm :çok üzgünüm:
netmi kesildi acaba emoşum ?
sen aslen izmirlimisin tatlımdoğma büyüme izmirliyim ama anne baba çorumlular
negüzel benim enyakın arkadaşımda çorumlu .
bende ankaralıyım canım..
herkesler gitti tatlım istersen bizde kaçalım yarın benim misafirim gelicek sabah kalkıp temizlik yapıcam sonra yemek filan .buralara pek uğruyamıycam yine .:sinifsinif: