Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

emoşum buarada sen bana yaşımı sormuştun ben 32 yaşındayım canım :kedi:

allahımmm önce sana versinnn o zamn ablammm sonra bana versinnn yanlış anlama lütfen ama yaş faktörü çok önemli yaa ama daha çok seneler var ebroşum yaa olucak inşallah olucak allahımm yüzümüzü güldürecek hepimizinnŞeniz

galiba herkes kaçtı :sinifsinif:

kaçarmıyım ebroşum ben burdayım yaniia ama ağrım geçti acık gelmeden gerii yatsammı bendebi ilaç içtimm uyku etkiside varmışş ohhh bi uysamda 1 hafta uyanmasam keşkem:1shok:sırnaşık şey

canımsın yaa rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ...
tabiki çok önemli zaten oyüzden biraz kafama takıyorum şimdi olsa çocuğum belki 1 tane daha yapabilirim oda belki .gerçi ben hep tek çocuk derdim galiba biraz büyük konuştum rabbim 1 tane bile vermedi .inşpallah biran önce yüzümüz güler tatlım..

anaa nolduki az önce kapandı tamda kaçarmıyım cevabını yazıyodum istemeden kaçtımkaydirigubbakcemile3

kaçarmıyım ebroşum ben burdayım yaniia ama ağrım geçti acık gelmeden gerii yatsammı bendebi ilaç içtimm uyku etkiside varmışş ohhh bi uysamda 1 hafta uyanmasam keşkem:1shok:sırnaşık şey

canım istersen yat tabi tekrardan gelirse uyuyamazsın belki artık burdayız bol bol dertleşicez .aman uyanmamak olmaz bazen yatınca düşünüyorum uyku yarı ölümmüş uyusan ve bidaha uyanmasan diyorum sonra korku basıyo .allah hayırlısını nasip etsin..

inşallah olur ya niye olmasın ama vardır bi hayır yaa düşünme öle allahım bizi büyük bni sınavdan geçiriyoo allahım şaşırtmasın bizi

amin canım yaa inşallah olur nasip .imtihan inşallah kolay veririz gerçi biraz zor geliyoda işte rabbim deniyo bizi isyan ediyomu etmiyomu?

valla ölüm kolayda öbür dünyanın sınavını nasıl geçicez biz burdaki sınava dayanamazken orda başımıza geleceklere nasıl dayancaz allahım sen koru ya rabbimmm :çok üzgünüm:

herkesler gitti tatlım istersen bizde kaçalım yarın benim misafirim gelicek sabah kalkıp temizlik yapıcam sonra yemek filan .buralara pek uğruyamıycam yine .:sinifsinif:

çatlaka bak önceden oğlunun cocugumu olmus biliyormus hep öyledir zaten

richhh nerdesin kıss kapatmayımı unuttun yoksa pc başındamı uyudunn huuuuohaoldumsmile

valla ölüm kolayda öbür dünyanın sınavını nasıl geçicez biz burdaki sınava dayanamazken orda başımıza geleceklere nasıl dayancaz allahım sen koru ya rabbimmm :çok üzgünüm:
amin canım yaa işimiz çok zor allahım kolaylaştırsın inşallah...

herkesler gitti tatlım istersen bizde kaçalım yarın benim misafirim gelicek sabah kalkıp temizlik yapıcam sonra yemek filan .buralara pek uğruyamıycam yine .:sinifsinif:

hımm kolay gelsin cnm abammmm iyi uykularr sana abla demem sorun deil demii senin için abaaa
:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…