Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

çatlaka bak önceden oğlunun cocugumu olmus biliyormus hep öyledir zaten

alemsin yaa evet malesef öyle suç hep bizde oluyo aklinialirimsmile
tek isteğim var birgün sorunun bende olmadığını anlamaları .gerçi kayınvaldem göremezde başkaları görücek inş..

alemsin yaa evet malesef öyle suç hep bizde oluyo aklinialirimsmile
tek isteğim var birgün sorunun bende olmadığını anlamaları .gerçi kayınvaldem göremezde başkaları görücek inş..

birde tarla bozuk oğlumda birşey yok diyenler varmış o laf yine daha beter aslında o anda göstercen tarlayı konyayı görcekler naniknanik neyse inşallah görürler canım sana özelden mesaj atıcam çıkmadan bir oku istersen

emoş neresindeler ankaranın ?
bende severim memleketim sonuçta ama uzun zamandır gidemedim ben:sinifsinif:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
süper :lepi::lepi:
okey tatlım okuycam...opuyorumnanaktan

ablacımm ben çıkıyorummm hap etkisini gösterdi uykuu bastııı vuuuu azım ayrılacak yawww esnemektenmirmirmirmir

emoşum kaçalımmı ?uykun gelmedimi canım ?inşallah bol bol konuşucaz .öpüyorum seni iyi geler rüyanda meleğini gör inşallah..

iyi geceler hepinize arkadaşlar ebrar mesaj attım canım cevaplarsan ben netteyim halen okurum bir sorun olursada cevaplarım opuyorumnanaktan

iyi bilirim oraları tatlım gerçi yıllar öncesini .yakın akrabalar vardı orda..
ben istanbula geleli 17 yıl oldu .şimdide istanbul aşığı oldum .

hımm bende izmir aşığıyım yaa ayrılamıyorum burdan deniz tutkusu var bende bide denizsiz yaşıyamıyorum illaki görecem yanii denizi allahtan benim ev denize yakın sık sık sahil gezintizi yapıyom

çokkk öpüyorum bende cnmın içi abam görüşürüzz iyi uykulaaaaarrrrrrrrr

hımm bende izmir aşığıyım yaa ayrılamıyorum burdan deniz tutkusu var bende bide denizsiz yaşıyamıyorum illaki görecem yanii denizi allahtan benim ev denize yakın sık sık sahil gezintizi yapıyom

ohh negüzel tatlım bizim yerimizede çek içine deniz kokusunu gerçi burdada varda biz uzağız biraz.
buarada izmiride merak ediyorum nasip olur görmek inş..
hadi iyi uykular tatlım öptüm seni...

günaydın hanımlar güzel bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…