yok kıss 2 sene yakın oturduk aynı site içinde amanınnn zor koptum valla taşındım ordan rahatım biraz ama şimdide annemle yakınım buda onlar için sorun tabii delikafadulden:lepi:
ya aynen katılıyorum canım ben laptopla o diğer o dada masa üstü pc sinde ama bir yandanda iyi oluyor bazen nerdeyse odadan odaya yazışcazdelikafadulden
hoşgeldin canım nasılsın?
ayy sorma benım kayınvalıdemde sorun yapıyodu once sım kocısım ızın vermıyo yyaa adet oldugumu dyuynca yıne mı adet oldun dıo bana hepten delı oluyom o zaman...
hımm valla çocuk konusunda taviz vermiyoda diğer konularda bişi demiyo ee valla bende ilk başta sustum ama olmuyo sustukca eziyolar susmuyorum artık küsüm şuan zaten valla benden uzak allaha yakın ohhhsempatiksalakcinni
:CüvCüv: ınsallah hepımız tez zamanda hamıs oluruz
kızlar bır bal varmıs dıyene bella adında hamıle kalmayı kolayalstırıomus
esımın kuzenı denedı hamıle kaldı
ayy sorma canım o yinemi adet oldun lafı beni öldürüyordu balkondan sarkıtasım geliyordu o an sinirden kaydirigubbakcemile3
inanki bizimde aynı ama laptobu birakmıyo bana ben masa başındayım şimdi beyfendi keyfine düşkün koltukta kaydirigubbakcemile3
bizde bazen msnden yazışıyoruz .negünlere geldik yaa kaydirigubbakcemile3
valla ya artık netten okey oynuyor yazışıyoruş herşeyimiz sanal oldu.keşke bebeği de sanaldan yapıversek hemen hamiş olabilsek :roflol:
sağol canım ya sen nasılsın?akşam kapanışı yaptık sen yoktun hayırdır?
valla ben 3,5 sene evliyim, şunu anladım insana kendi ailesinden başkası düşünmüyor canım,,,
evet canım aynen yoksa onun dısınhıccc karısmazlar bana cook ıyıledr ama bebek konusunda uzuyolar dı benı kendı uzuntum yetmesmıs gıbınn...ama sımdı Allaha sukur bısey demıyolar dıyemıyolarrrrkötükedihüso
valla ya artık netten okey oynuyor yazışıyoruş herşeyimiz sanal oldu.keşke bebeği de sanaldan yapıversek hemen hamiş olabilsek :roflol:
hee aynı yaa izin verilse bide ne yaparlar bak sen valla izin vermiyolar kocişler ama arada onlardan gizli sokuyolar lafları arı gibiler valla:roflol:
öle valla yaaa ağlarsa anamız ağlıyo gerisi pleybek yapıyohihoyyytkaydirigubbakcemile3
sizdemi ay bitek biz sanıyodum bizde aynıyız valla biara baya takmıştım okeye beraber orti oluyoduk şimdi takılmıyorum artık...
alemsin canım yaa keşke öyle olsa değilmi kaydirigubbakcemile3