Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
samyeli26, __7n_bitirdin__+, mız mız, EMOS8935, ezgim_ez, ebrar_53, richberry

oo sormaa çok fena diyomya kaynanatür çocuk konusunda benim kocişten yüz bulamıyo da yorum yapamıyo ama geri kaln bütün sıkıntıları veriyo yanii

samyelim demek kardeşlerin vardı negüzel ..
ya eşlerden fırsat olmuyoki biz sonunda çözümü bulduk evde 2 bilgisayar var oda bende pc başındayız şuan .ama kötü oluyo iletişimi koparıyo bunlar..

:CüvCüv: ınsallah hepımız tez zamanda hamıs oluruz

kızlar bır bal varmıs dıyene bella adında hamıle kalmayı kolayalstırıomus

esımın kuzenı denedı hamıle kaldı

emoşum allah kolaylık versin canım yaa işin zor ama eşin seni ezdirmezse hiç sorun yok .benimki hayatta taviz vermedi korkarlar ailesi allah ondan razı olsun .yoksa bizde memleket ayrımıda var hala ben içlerine giremedim..alsanaalsanasmile

emoşum yakın mı oturuyorsunuz kayınvaldenle?

yok kıss 2 sene yakın oturduk aynı site içinde amanınnn zor koptum valla taşındım ordan rahatım biraz ama şimdide annemle yakınım buda onlar için sorun tabii delikafadulden:lepi:

ya eşlerden fırsat olmuyoki biz sonunda çözümü bulduk evde 2 bilgisayar var oda bende pc başındayız şuan .ama kötü oluyo iletişimi koparıyo bunlar..

ya aynen katılıyorum canım ben laptopla o diğer o dada masa üstü pc sinde ama bir yandanda iyi oluyor bazen nerdeyse odadan odaya yazışcazdelikafadulden

oo sormaa çok fena diyomya kaynanatür çocuk konusunda benim kocişten yüz bulamıyo da yorum yapamıyo ama geri kaln bütün sıkıntıları veriyo yanii

ayy sorma benım kayınvalıdemde sorun yapıyodu once sım kocısım ızın vermıyo yyaa adet oldugumu dyuynca yıne mı adet oldun dıo bana hepten delı oluyom o zaman...

birinizle iletişim kopuyor dimi?
bizde tek bilgisayar var ((

hımm valla çocuk konusunda taviz vermiyoda diğer konularda bişi demiyo ee valla bende ilk başta sustum ama olmuyo sustukca eziyolar susmuyorum artık küsüm şuan zaten valla benden uzak allaha yakın ohhhsempatiksalakcinni

ayy sorma benım kayınvalıdemde sorun yapıyodu once sım kocısım ızın vermıyo yyaa adet oldugumu dyuynca yıne mı adet oldun dıo bana hepten delı oluyom o zaman...

ayy sorma canım o yinemi adet oldun lafı beni öldürüyordu balkondan sarkıtasım geliyordu o an sinirden kaydirigubbakcemile3

:CüvCüv: ınsallah hepımız tez zamanda hamıs oluruz

kızlar bır bal varmıs dıyene bella adında hamıle kalmayı kolayalstırıomus

esımın kuzenı denedı hamıle kaldı

ınsallah canım hayırlı evlatlar naspı etsın Rabbım o balı hıc duymadım kusum ya nerden temın edecez kı acep...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…