samyelim hoşgeldin canım nasılsın?
emoşum kayınvaldem iyiydi canım tabi çocuk konusunda sıkıntı verdiği olduda napalım yaşlılık deyip geçtik .ben 3 yıl kayınvaldeme baktım diyaliz hastasıydı .geçen eylül ayında kaybettik .herşeye rağmen eşimin annesiydi saygı duyuyordum..
seninki çokmu gfena?
mızmızım önemli değil tatlım ..
inşallah doğum günü hediyen olur hiç belli olmaz şeker.opuyorumnanaktan
Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
samyeli26, __7n_bitirdin__+, mız mız, EMOS8935, ezgim_ez, ebrar_53, richberry
oo sormaa çok fena diyomya kaynanatür çocuk konusunda benim kocişten yüz bulamıyo da yorum yapamıyo ama geri kaln bütün sıkıntıları veriyo yanii
oo sormaa çok fena diyomya kaynanatür çocuk konusunda benim kocişten yüz bulamıyo da yorum yapamıyo ama geri kaln bütün sıkıntıları veriyo yanii
selam fıstıklarrrr ben geldimmmmm.nasılsınız?
emoşum yakın mı oturuyorsunuz kayınvaldenle?
samyelim demek kardeşlerin vardı negüzel ..
ya eşlerden fırsat olmuyoki biz sonunda çözümü bulduk evde 2 bilgisayar var oda bende pc başındayız şuan .ama kötü oluyo iletişimi koparıyo bunlar..
samyelim demek kardeşlerin vardı negüzel ..
ya eşlerden fırsat olmuyoki biz sonunda çözümü bulduk evde 2 bilgisayar var oda bende pc başındayız şuan .ama kötü oluyo iletişimi koparıyo bunlar..
emoşum allah kolaylık versin canım yaa işin zor ama eşin seni ezdirmezse hiç sorun yok .benimki hayatta taviz vermedi korkarlar ailesi allah ondan razı olsun .yoksa bizde memleket ayrımıda var hala ben içlerine giremedim..alsanaalsanasmile
ayy sorma benım kayınvalıdemde sorun yapıyodu once sım kocısım ızın vermıyo yyaa adet oldugumu dyuynca yıne mı adet oldun dıo bana hepten delı oluyom o zaman...
:CüvCüv: ınsallah hepımız tez zamanda hamıs oluruz
kızlar bır bal varmıs dıyene bella adında hamıle kalmayı kolayalstırıomus
esımın kuzenı denedı hamıle kaldı