Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

yok kıss 2 sene yakın oturduk aynı site içinde amanınnn zor koptum valla taşındım ordan rahatım biraz ama şimdide annemle yakınım buda onlar için sorun tabii delikafadulden:lepi:

valla ben 3,5 sene evliyim, şunu anladım insana kendi ailesinden başkası düşünmüyor canım,,,

ya aynen katılıyorum canım ben laptopla o diğer o dada masa üstü pc sinde ama bir yandanda iyi oluyor bazen nerdeyse odadan odaya yazışcazdelikafadulden

inanki bizimde aynı ama laptobu birakmıyo bana ben masa başındayım şimdi beyfendi keyfine düşkün koltukta kaydirigubbakcemile3
bizde bazen msnden yazışıyoruz .negünlere geldik yaa kaydirigubbakcemile3

ayy sorma benım kayınvalıdemde sorun yapıyodu once sım kocısım ızın vermıyo yyaa adet oldugumu dyuynca yıne mı adet oldun dıo bana hepten delı oluyom o zaman...

hee aynı yaa izin verilse bide ne yaparlar bak sen valla izin vermiyolar kocişler ama arada onlardan gizli sokuyolar lafları arı gibiler valla:roflol:

hımm valla çocuk konusunda taviz vermiyoda diğer konularda bişi demiyo ee valla bende ilk başta sustum ama olmuyo sustukca eziyolar susmuyorum artık küsüm şuan zaten valla benden uzak allaha yakın ohhhsempatiksalakcinni

benimde bazen sorunlar oldu,, valla içimden bişey almak,vermek gelmiyor onlara...

:CüvCüv: ınsallah hepımız tez zamanda hamıs oluruz

kızlar bır bal varmıs dıyene bella adında hamıle kalmayı kolayalstırıomus

esımın kuzenı denedı hamıle kaldı

duymadım canım artık neye inancağımıda şaşırmış haldeyim .
inşallah sana şifa olur..

ayy sorma canım o yinemi adet oldun lafı beni öldürüyordu balkondan sarkıtasım geliyordu o an sinirden kaydirigubbakcemile3

evet canım aynen yoksa onun dısınhıccc karısmazlar bana cook ıyıledr ama bebek konusunda uzuyolar dı benı kendı uzuntum yetmesmıs gıbınn...ama sımdı Allaha sukur bısey demıyolar dıyemıyolarrrrkötükedihüso

inanki bizimde aynı ama laptobu birakmıyo bana ben masa başındayım şimdi beyfendi keyfine düşkün koltukta kaydirigubbakcemile3
bizde bazen msnden yazışıyoruz .negünlere geldik yaa kaydirigubbakcemile3

valla ya artık netten okey oynuyor yazışıyoruş herşeyimiz sanal oldu.keşke bebeği de sanaldan yapıversek hemen hamiş olabilsek :roflol:

sağol canım ya sen nasılsın?akşam kapanışı yaptık sen yoktun hayırdır?

canım dün öğle saatleriydi topiği açtığım hemen hemen hep burdaydım artık gözlerim iflas etti çıktım oyüzden .daha kalmak istiyodum ama dayanamadım tatlım..iyi yapmışsınız baya muhabbet olmuş dün gecede..
buarada bende iyiyim çok şükür.opuyorumnanaktan

evet canım aynen yoksa onun dısınhıccc karısmazlar bana cook ıyıledr ama bebek konusunda uzuyolar dı benı kendı uzuntum yetmesmıs gıbınn...ama sımdı Allaha sukur bısey demıyolar dıyemıyolarrrrkötükedihüso

biz yurtdışına taşındıkda kurtuldum valla ya katil olcaktım ya sinir hastası sonra telefonla yetişmeye başladı ama eşim bi güzel halletmiş artık soramıyor bile bana hatta ben telefonla konuşmuyorum bile çok kızgın kırgınım onun yüzünden fibromiyalji oldum depresyon geçirdim göz tansiyonum çıkmıştı neyse sinirlendim yine ama kızıyorum kendime neden hep susup içeme atmışım cevap vermemişim diye:eek:klava:

valla ya artık netten okey oynuyor yazışıyoruş herşeyimiz sanal oldu.keşke bebeği de sanaldan yapıversek hemen hamiş olabilsek :roflol:

sizdemi ay bitek biz sanıyodum bizde aynıyız valla biara baya takmıştım okeye beraber orti oluyoduk şimdi takılmıyorum artık...
alemsin canım yaa keşke öyle olsa değilmi kaydirigubbakcemile3

hee aynı yaa izin verilse bide ne yaparlar bak sen valla izin vermiyolar kocişler ama arada onlardan gizli sokuyolar lafları arı gibiler valla:roflol:

valla bısımkıler bısı dıyemıyolar artık esımden cekınıyolar bıraz enson laf ettılernde ben cook kotu olmustum agladım sınırmden esımde bıdaha laf edrsenız esımıde alır uzak bı yere gıderım her zaman goremessınz boyle dedı yazık kıs kendısı yeterımce usuluyo bıde sız uzerıne gıdıyonz dedı onlarda bı daha acmadılar konuyu... bıde kaynvaledmın de ılk ıkı yıl cocugu olmamız benı anlalsı geren yerde ısteee...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkisalkisalkisalkis

aynen kızlar yaa analarımız bizim derdimize yanıyo başka kimin umrunda olurki ..

sizdemi ay bitek biz sanıyodum bizde aynıyız valla biara baya takmıştım okeye beraber orti oluyoduk şimdi takılmıyorum artık...
alemsin canım yaa keşke öyle olsa değilmi kaydirigubbakcemile3

bende bir tek biziz sanıyordum bak sevindim şimdi sositososito keşke ya yakında belki o da olur hiç şaşmam yani alışveriş oyun yazışma vs herşey oluyor o da olur o da kaydirigubbakcemile3

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ebrar_53, __7n_bitirdin__, EMOS8935+, meleğim ve aşkım, samyeli26, ezgim_ez
:lepi::lepi::lepi::nazar::nazar::nazar:

X