Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar ben gecen sene mayıs ayında hamıle kaldım hazıranda dustu

cok garıp ya gecen sene nısan sonunda adet oldum
bu senede aynı sekılde oldu adet suan bugun basladı

ama olmam gereken mayıs 5 dı sızce garıp degılmı

ayyyyyyy mayıs 8 dogum gunum ınsallah hedıyem olur bana mayıs ayıııııı

Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

MAYIS AYI LıSTEMIZ

YUSNES: 1 MAYIS
ıNCıMEŞE: 2 MAYIS
YELıZıPUCU: 6 MAYIS
NURUNAYN : 10 MAYIS
KUMSAL: 10 MAYIS
BUURCUUM: 17MAYIS
ALEYNA84: 18 MAYIS
MAVı2505: 18 MAYIS
EBRAR: 20 MAYIS
PELıN67: 21 MAYIS
JARNANA_21: 21MAYIS
SAMYELı26: 26MAYIS
EZGIM_EZ: 26 MAYIS
__7N_BITIRDIN__: 27 MAYIS
AZıZE1: 29 MAYIS
BERSUU: 30 MAYIS
EMOS8935: 30 MAYIS

HAZıRAN AYI LıSTEMıZ
MIZMIZ: 1 HAZıRAN
GELıNCıK37_34: 4-5 HAZıRAN

KIZLAR UMARIM HEPIMIZE UGUR GETIRIR BU LISTE:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

ayy valla öle yaa kayın validen rahmetlimi olduu nasıl iyimiydi sana karşı rahmetli sorun çıkarıyomuydu hiç yoktan bende bi kaynanatör var valla düşman başınadelikafaduldenboshayallersmile

ebroşum bu arada senin hangi hayin sebepten dolayı bebişin gelemiyo tatlım

canım yaa bende sorun biraz çok aslında doktorlara göre yok ama işte 10 yıldır olmuyo ..
bende yumurtlama oluyo ama çatlamıyo adet düzensizliği var ,tiroit sorunu var ayrıca kan pıhtılaşması var .ben aslında hamile kalıyorum tedaviyle ama düşüyo tatlım.

inşallah canım inşallah allah gönlüne göre versin

ezgim hoşgeldin canım biz bu akşam sessiz bıraktık topici tamamlıyalım dedik sen nasılsın canım?

mızmızım önemli değil tatlım ..
inşallah doğum günü hediyen olur hiç belli olmaz şeker.opuyorumnanaktan

hımm cnm benimm ayy olup düşmeside kötü ya allah sabır versin cnm bitkisel kür felan denemiyomusun cnm şimdi her derde deva bitkilerdede var cnm bende deniyorum inşallah deva olur banada bu arad yaş kaçtı senin

ah ah bendede var bunların hepsı senağlama

off yaa çok canım çok sıkkın ben bu ay ümitliydim yaa nerden çıktı bu kırmızı kart

canım benım hayırlısı bır dahakı aya hamıs olrus ınsallah ...benımde agrılarım sabah coktu ıyım sımdı elhmd. sut falan ıc canım ıyı gelıyo...

samyelim hoşgeldin canım nasılsın?
emoşum kayınvaldem iyiydi canım tabi çocuk konusunda sıkıntı verdiği olduda napalım yaşlılık deyip geçtik .ben 3 yıl kayınvaldeme baktım diyaliz hastasıydı .geçen eylül ayında kaybettik .herşeye rağmen eşimin annesiydi saygı duyuyordum..
seninki çokmu gfena?

hoşbulduk canım, akşam abimle kardeşim bizdeydi, onar gidince ben mutfağı yoplarken eşim netteydi, anca bana fırsat geldi...

emoşum hemde çok zor canım ilki düşmedi karnımda öldü onda yıkılmıştım .sonrakilerde okadar olmadı ama insanın bişeyler yaşayıp kaybetmesi çok acı..
ben şuanda soğan kürü yapıyorum tatlım adetlerim biraz olsun düzene girdi ..sen neler yaptın?
mızmızım sorun çok rabbim beterinden korusun inş..
ezgim nasıl oldun canım sancın biraz daha iyidir inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…