mızmız hiç selam almıyosun kız hayırdır?
canım ne yaparsak kendi kendimize yapıyoruz dikkat etmiyoruz sonrada acısını çekiyoruz .
rahmetli kayınvaldem çok kızardı bana çorapsız filan görünce .bende içimden ona kızardım ama doğru söylüyo büyükler dikkat etmek gerek..
uyumayan guseller nasılınz...
ebroşum bu arada senin hangi hayin sebepten dolayı bebişin gelemiyo tatlım
kızlar ben gecen sene mayıs ayında hamıle kaldım hazıranda dustu
cok garıp ya gecen sene nısan sonunda adet oldum
bu senede aynı sekılde oldu adet suan bugun basladı
ama olmam gereken mayıs 5 dı sızce garıp degılmı
ayyyyyyy mayıs 8 dogum gunum ınsallah hedıyem olur bana mayıs ayıııııı
canım yaa bende sorun biraz çok aslında doktorlara göre yok ama işte 10 yıldır olmuyo ..
bende yumurtlama oluyo ama çatlamıyo adet düzensizliği var ,tiroit sorunu var ayrıca kan pıhtılaşması var .ben aslında hamile kalıyorum tedaviyle ama düşüyo tatlım.
canım yaa bende sorun biraz çok aslında doktorlara göre yok ama işte 10 yıldır olmuyo ..
bende yumurtlama oluyo ama çatlamıyo adet düzensizliği var ,tiroit sorunu var ayrıca kan pıhtılaşması var .ben aslında hamile kalıyorum tedaviyle ama düşüyo tatlım.
off yaa çok canım çok sıkkın ben bu ay ümitliydim yaa nerden çıktı bu kırmızı kart
hoşgeldin ezgimm napıyosunn sendemi uyuyamıyosun tatlım
samyelim hoşgeldin canım nasılsın?
emoşum kayınvaldem iyiydi canım tabi çocuk konusunda sıkıntı verdiği olduda napalım yaşlılık deyip geçtik .ben 3 yıl kayınvaldeme baktım diyaliz hastasıydı .geçen eylül ayında kaybettik .herşeye rağmen eşimin annesiydi saygı duyuyordum..
seninki çokmu gfena?
evet canum uykum kacıyo bole olduum zaman....