EBROŞUM EMOSUM MIZMIZIM KENDINIZE IYI BAKIN BEN KACIYORUM COK ÖPTÜMa.s.
EBROŞUM EMOSUM MIZMIZIM KENDINIZE IYI BAKIN BEN KACIYORUM COK ÖPTÜMa.s.
emoşum sendemi gittin yoksa tatlım..
valla arkadaşlar sizlerle dertleşmek iyi geliyo yaa yazdıklarınız içimi rahatlatıyo inanın derdimi başka kimseler anlamıyoanlatamıyoru herkes amn boşver olur olur takma kafana felan diyip geçiyo bunlarda insanı iyice sinir ediyo takma demesi kolay yaa olmuyo işte takmadan keşke takmasak ama kolaymı sanki davulun sesi uzaktan hoş geliyo işte insanlar anlamıyo kendi annem bacım bile anlamıyo ama siz anlıyosunuz çünkü dert ortağım sizsiniz dertlerimiz ortak biz birbirimizi anlamıcazda kim anlıcak
valla arkadaşlar sizlerle dertleşmek iyi geliyo yaa yazdıklarınız içimi rahatlatıyo inanın derdimi başka kimseler anlamıyoanlatamıyoru herkes amn boşver olur olur takma kafana felan diyip geçiyo bunlarda insanı iyice sinir ediyo takma demesi kolay yaa olmuyo işte takmadan keşke takmasak ama kolaymı sanki davulun sesi uzaktan hoş geliyo işte insanlar anlamıyo kendi annem bacım bile anlamıyo ama siz anlıyosunuz çünkü dert ortağım sizsiniz dertlerimiz ortak biz birbirimizi anlamıcazda kim anlıcak
emoşum ayaklarını sıcak tut canım inşallah hafifler sancın..
ah canım yaa birbirimizi anlıycaz tabi hepimiz aynıyız busorunu bizden başkası anlıyamaz anlıyorum diyende yalan söyler .çok zor bir imtihan rabbim daha zorlarını vermesin .insanın enyakını bile derdine derman olamıyo inanki ben burası olmasaydı kafayı yerdim.nedir tek kendimde sanıyodum ama okadar çokmuşki bu sorunları yaşıyan.ama allahın izniyle birlikte aşıcaz canım..
emoşcum hep sancılımı olur reglin?
çok zor yaa ben hap kullandığım zaman çok sancım olur normalde olmaz sancım..
aynen cnm bende oyleyım valla kk hyat dusunemıyoruma.s.:enbuyukkk:
cnm benimde arada böle sancım oluyo üşüttüğümden heralde bazende hiç olmuyo sancım felan