Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

HAYIRLI UGURLU OLSUN KIZLAR
Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

MAYIS AYI LıSTEMIZ

YUSNES: 1 MAYIS
ıNCıMEŞE: 2 MAYIS
YELıZıPUCU: 6 MAYIS
NURUNAYN : 10 MAYIS
KUMSAL: 10 MAYIS
BUURCUUM: 17MAYIS
ALEYNA84: 18 MAYIS
MAVı2505: 18 MAYIS
EBRAR: 20 MAYIS
PELıN67: 21 MAYIS
JARNANA_21: 21MAYIS
SAMYELı26: 26MAYIS
EZGIM_EZ: 26 MAYIS
__7N_BITIRDIN__: 27 MAYIS
AZıZE1: 29 MAYIS
BERSUU: 30 MAYIS
EMOS8935: 30 MAYIS

HAZıRAN AYI LıSTEMıZ
MIZMIZ: 1 HAZıRAN
GELıNCıK37_34: 4-5 HAZıRAN

KIZLAR UMARIM HEPIMIZE UGUR GETIRIR BU LISTE:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

valla arkadaşlar sizlerle dertleşmek iyi geliyo yaa yazdıklarınız içimi rahatlatıyo inanın derdimi başka kimseler anlamıyoanlatamıyoru herkes amn boşver olur olur takma kafana felan diyip geçiyo bunlarda insanı iyice sinir ediyo takma demesi kolay yaa olmuyo işte takmadan keşke takmasak ama kolaymı sanki davulun sesi uzaktan hoş geliyo işte insanlar anlamıyo kendi annem bacım bile anlamıyo ama siz anlıyosunuz çünkü dert ortağım sizsiniz dertlerimiz ortak biz birbirimizi anlamıcazda kim anlıcak

aynen cnm bende oyleyım valla kk hyat dusunemıyoruma.s.:enbuyukkk:

ah canım yaa birbirimizi anlıycaz tabi hepimiz aynıyız busorunu bizden başkası anlıyamaz anlıyorum diyende yalan söyler .çok zor bir imtihan rabbim daha zorlarını vermesin .insanın enyakını bile derdine derman olamıyo inanki ben burası olmasaydı kafayı yerdim.nedir tek kendimde sanıyodum ama okadar çokmuşki bu sorunları yaşıyan.ama allahın izniyle birlikte aşıcaz canım..

emoşcum hep sancılımı olur reglin?
çok zor yaa ben hap kullandığım zaman çok sancım olur normalde olmaz sancım..

inşallah cnm aşıcaz inanmak istiyorum inanmadan olmuyo olacağına inanıyorum iyiki varsınızŞenizolumunekankayizsmile

emoşcum hep sancılımı olur reglin?
çok zor yaa ben hap kullandığım zaman çok sancım olur normalde olmaz sancım..

cnm benimde arada böle sancım oluyo üşüttüğümden heralde bazende hiç olmuyo sancım felan

cnm benimde arada böle sancım oluyo üşüttüğümden heralde bazende hiç olmuyo sancım felan

canım ne yaparsak kendi kendimize yapıyoruz dikkat etmiyoruz sonrada acısını çekiyoruz .
rahmetli kayınvaldem çok kızardı bana çorapsız filan görünce .bende içimden ona kızardım ama doğru söylüyo büyükler dikkat etmek gerek..

ebroşum bu arada senin hangi hayin sebepten dolayı bebişin gelemiyo tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…