Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

nurum o dılekler senın ıcınde gecerlı cnm herzaman senıde beklerız ınsallah burdan senınde güzel haberlerını verırız cnm

richim benim tarihim mayısın onu inşallah olmamda sıra sıra dizilir bebelerimiz :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ebraarrr bende geldim geç okudum ama geldim canım inşallah bu topic sana yeni umutlar getirsin sağlıklı evlatlar nasip etsin hayırlı uğurlu olsun canım

canım hoşgeldin topicimize inşallah hepimiz kavuşucaz minişlerimize .rabbim seninde gönlüne göre versin.desteğin için çok teşekkürler bitanem..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

nurum o dılekler senın ıcınde gecerlı cnm herzaman senıde beklerız ınsallah burdan senınde güzel haberlerını verırız cnm

amin güzelim amin ötekinin yarılarında geldim aranıza burda ilk sayfalardayım inşallah bir gün ayrılacak olursak hamile olarak ayrılırız ..

richim liste işine sen bak be tattlım uğurlu ellerinle sen tut olmazmı...

nurum dileğimiz ozaten birgün bu topic kapanırsa hamiş olduğumuzdan olsun inşallah..

canım hoşgeldin topicimize inşallah hepimiz kavuşucaz minişlerimize .rabbim seninde gönlüne göre versin.desteğin için çok teşekkürler bitanem..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

insallah cnm allahım sana ıkız versın:Saruboceq::asigim:

sağlıklı sıhhatli iman ehli salih evlatlar nasip eylesin rabbim cümlemize ayy hadin şu takip sırasını yapın yawww
inşşallah altınada hamile kalanlar için açılır..

olur ebrarım elımden gelenı yaparım cnm
nurum evet cnm sende bu topıgın kurucularından sayılırsın ınsallah ugur getırır cnm sana

richim benim tarih belli olmuyoki tatlış yaa iliyosun adet olamıyorum .ama buay 19 da oldum

bende geldim topiğin hayırlı olsun canım inşallah bebiş bekleyen tüm arkadaşlara hayır getirir ...zamanı gelmeden hiç birşey olmuyo malesef herkesin mevlam yardımcısı olsun...

amin ebrar amin yeni başlangıçlar sayfalar umutlar ne güzel sevalcimde olsaydı ne güzel olurdu..

nurum amin canım yaa inşallah hamiş topicinide içinizden biri açar ogünleride görürüz tatlım..

bende geldim topiğin hayırlı olsun canım inşallah bebiş bekleyen tüm arkadaşlara hayır getirir ...zamanı gelmeden hiç birşey olmuyo malesef herkesin mevlam yardımcısı olsun...

hoşgeldın tatlım ınsallah sende kavusursun melegıne:Saruboceq:

hoşgeldin canım allah razı olsun umarım hepimiz için herşeyin engüzeli olur .vakti zamanı gelmeden olmuyo çok doğru söyledin .umarım 2010 yılında birsürü hamiş çıkar topicimizden.

şimdi ben bunu verdiğin linkle açtım ama tam nerede anlamadım kafamçokkarıştı

canım benim olmam gereken tarih ama hiç olmayı istemediyim tarih 18 mayıs tatlım ıNŞALLAH olmam

amin ebrar amin yeni başlangıçlar sayfalar umutlar ne güzel sevalcimde olsaydı ne güzel olurdu..

canımsın inşallah .yaa sevomda olsaydı keşke onuda çok özledim..
buarada sende kendinden bahset biz tanıyoruzda yeni gelen arkadaşlar tanısın tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…