Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ebraarrr bende geldim geç okudum ama geldim canım inşallah bu topic sana yeni umutlar getirsin sağlıklı evlatlar nasip etsin hayırlı uğurlu olsun canım
richim benim tarihim mayısın onu inşallah olmamda sıra sıra dizilir bebelerimiz :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
nurum o dılekler senın ıcınde gecerlı cnm herzaman senıde beklerız ınsallah burdan senınde güzel haberlerını verırız cnm
canım hoşgeldin topicimize inşallah hepimiz kavuşucaz minişlerimize .rabbim seninde gönlüne göre versin.desteğin için çok teşekkürler bitanem..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
insallah cnm allahım sana ıkız versın:Saruboceq::asigim:
bende geldim topiğin hayırlı olsun canım inşallah bebiş bekleyen tüm arkadaşlara hayır getirir ...zamanı gelmeden hiç birşey olmuyo malesef herkesin mevlam yardımcısı olsun...
bende geldim topiğin hayırlı olsun canım inşallah bebiş bekleyen tüm arkadaşlara hayır getirir ...zamanı gelmeden hiç birşey olmuyo malesef herkesin mevlam yardımcısı olsun...
amin ebrar amin yeni başlangıçlar sayfalar umutlar ne güzel sevalcimde olsaydı ne güzel olurdu..