emoşum send etıkanıklık sorunu vardı dımı yalnıs hatırlamıyorsam
onun ıcın süt buharı ve maydanoz suyuna oturmak ıyı gelıyodu sankı onu arastıralımmı ıstersen
selam güzeller ben geldim .
biraz geç kaldım ohaoldumsmile
emoş kırmızılarmı geldi canım ?geçmişe bakamadım kusura bakmayın direk girdim ..
yaa cnm yaş avantajım var ama bu yaşta ağır geliyo bu yük yaa artık kaldıracak gücü kendimde bulamıyorum eşimde bu konuda ümidini kesti bütün yük omuzlarımda çöktüm yaa:a015:
selam kızlar hayırlı geceler
ebuşum topiğin hayırlı olsun canım hepimize uğur getirsin inşlhh canım arkadaşım
anca girdim o günden sonra opuyorumnanaktan
:teselli:
ah cnm ya kıyamam esın neden ümıdını kessın sana öyle gelıyodur emın ol erkekler hıslerını zor bellı ederlera.s
hepımız aynı seylerı yasıyoruz cnm her adet oldugumuz gün yıkılıyoruz kötü düşünüyoruz hemen ama ay bıtmıyo ya ümıt dvm edıyo:CüvCüv:elbet bızde kalcaz hamıle:CüvCüv:
bak bu sözlerını hatırlatıcam sanaolumunekankayizsmile
bende cok kötü anlar yasadım kaç kez wcye gırdım test yapmak ıcın testı yaptım ardından kırmızılar düşünebılıyomusun ıkıside aynı anda oldu kackez:a015:
ama yınede şükrdelım allahım daha büyük dertler vermesın bunun üstesınden kalkarız elbetvereliniortak
onun ıcın hadı üzme kendını
yaa cnm resmen ağzıyla sölüyo olcağına inanmıyomuş olursa olur olmassa olmas diyip geçiştiriyo hep ondanda destek görmeyince olmuyo işte
tmm tatlım eklıyorum a.s.sekercım benıde ekle sımdı 1 hazıran