iyi akşammlar cnm sanada nasılsınopuyorumnanaktan
ezgim yaa demek sende gördün kırmızıları hayırlısı olsun bitanem üzüldüm topicimizin ilk hamişi olacaktın nasip değilmiş canım inşallah gelecek aya umutlar..
canım kıyamam yaa niye öyle oldunki üşüttünmü yoksa .ayağını sıcak tutmaya çalış canım .ayağına sıcak su torbası filan koy iyi gelir inş.
dikkat et güzelim jkendine..
sagol ebrarcım malesef gordum kırmızıları Hayırlısı canum bı daha kı aya ınsallah...agrılarımda nıye boyle oldu bende bılmıyorm canım normalde bu kadar agrı cekmezdım hap alırdm gecerdı bu defa boyle oldu usuttum galıba....
ıyım canım ne olsun sen nasilsın emosum ay varya bı tane arkadsım var adı emel onada boyle emosum derım cokk ozledım onu sana her emosm dedgımde o aklıma gelıo kusum yaaolumunekankayizsmile
kızlar nerdesınızohaoldumsmile
geçmiş olsun bende bu gün gördüm yaa kırmızılarıı ağrı çekiyorum bende şuan amaann her ay umut umut yine foss bi dahaki aya kaldı artık umut hadi hayırlısı:çok üzgünüm:
kızlarrrrrrrrrrrrrrr su polen ballı mallı karıısm varmıs yumrutalamaya ıyı gelıomus spermlerı yukseltıomus ben alcam
evet tatlım herkesın ısı var sanırım yalnız kaldıkbu akşam b urası baya sessiz kızlar...
tatlım hayırlısı olsun ınsallah gelecek ay güzel haberler verırsın bızlere
:Saruboceq:yenı tarıhını ver eklım cnm umarım son olur:Saruboceq:
inşallah cnm yaa ümidimi kesmek istemiyorum ama çok zor yaa her hastalandığımda büyük yıkım yaşıyorum bıktımm artık dayanamıyorum dayanma gücüm kalmadı yaa inanki
30 mayıs cnm tarihim bu gün hastalandım 5 altı gün gecikmeli oluyo ama
öyle deme tatlım bak senın gercekten yas avantajın var güçlü ol rabbım verıcek elbet:Saruboceq: