Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

emoşum send etıkanıklık sorunu vardı dımı yalnıs hatırlamıyorsam
onun ıcın süt buharı ve maydanoz suyuna oturmak ıyı gelıyodu sankı onu arastıralımmı ıstersen

cnm duydum onuda yaptım birkaç sefer ama sadece bunlar yetmiyoki eşiiminde benimde morel sıfır eşim hiç çaba göstermiyo sadece benlede nereye kadar

emoş kırmızılarmı geldi canım ?geçmişe bakamadım kusura bakmayın direk girdim ..

:teselli:
yaa cnm yaş avantajım var ama bu yaşta ağır geliyo bu yük yaa artık kaldıracak gücü kendimde bulamıyorum eşimde bu konuda ümidini kesti bütün yük omuzlarımda çöktüm yaa:a015:

ah cnm ya kıyamam esın neden ümıdını kessın sana öyle gelıyodur emın ol erkekler hıslerını zor bellı ederlera.s
hepımız aynı seylerı yasıyoruz cnm her adet oldugumuz gün yıkılıyoruz kötü düşünüyoruz hemen ama ay bıtmıyo ya ümıt dvm edıyo:CüvCüv:elbet bızde kalcaz hamıle:CüvCüv:
bak bu sözlerını hatırlatıcam sanaolumunekankayizsmile
bende cok kötü anlar yasadım kaç kez wcye gırdım test yapmak ıcın testı yaptım ardından kırmızılar düşünebılıyomusun ıkıside aynı anda oldu kackez:a015:
ama yınede şükrdelım allahım daha büyük dertler vermesın bunun üstesınden kalkarız elbetvereliniortak
onun ıcın hadı üzme kendını

selam kızlar hayırlı geceler
ebuşum topiğin hayırlı olsun canım hepimize uğur getirsin inşlhh canım arkadaşım
anca girdim o günden sonra opuyorumnanaktan

oy benim canım gelmiş .hoşgeldin topicimize canım .
çok saol güzel dileklerin için inşallah uğurlu olur topicimiz canım .
sen neler yaptın görüşemiyoruz herşey yolunda inşallah..

hoşbuldum emoşum çok saol tatlım..
ama ümitsiz olmak yok şeker herşey güzel olucak inşallah rabbim büyük bitanem..

hoşbuldum richim naber canım ?
bugün niye bukadar sessiz burası yaa .üzüldüm görünce .bende gelemedim gerçi mecburiyet işte..

HAYIRLI UGURLU OLSUN KIZLAR
Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

:nazar:MAYIS AYI LİSTEMIZ:nazar:

YUSNES: 1 MAYIS
İNCİMEŞE: 2 MAYIS
YELİZİPUCU: 6 MAYIS
NURUNAYN : 10 MAYIS
KUMSAL: 10 MAYIS
BUURCUUM: 17MAYIS
ALEYNA84: 18 MAYIS
MAVİ2505: 18 MAYIS
EBRAR: 20 MAYIS
PELİN67: 21 MAYIS
JARNANA_21: 21MAYIS
SAMYELİ26: 26MAYIS
EZGIM_EZ: 26 MAYIS
__7N_BITIRDIN__: 27 MAYIS
AZİZE1: 29 MAYIS
BERSUU: 30 MAYIS
EMOS8935: 30 MAYIS
:nazar:HAZİRAN AYI LİSTEMİZ :nazar:

GELİNCİK37_34: 4-5 HAZİRAN

KIZLAR UMARIM HEPIMIZE UGUR GETIRIR BU LISTE:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
:nazar::nazar:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:nazar::nazar

:teselli:

ah cnm ya kıyamam esın neden ümıdını kessın sana öyle gelıyodur emın ol erkekler hıslerını zor bellı ederlera.s
hepımız aynı seylerı yasıyoruz cnm her adet oldugumuz gün yıkılıyoruz kötü düşünüyoruz hemen ama ay bıtmıyo ya ümıt dvm edıyo:CüvCüv:elbet bızde kalcaz hamıle:CüvCüv:
bak bu sözlerını hatırlatıcam sanaolumunekankayizsmile
bende cok kötü anlar yasadım kaç kez wcye gırdım test yapmak ıcın testı yaptım ardından kırmızılar düşünebılıyomusun ıkıside aynı anda oldu kackez:a015:
ama yınede şükrdelım allahım daha büyük dertler vermesın bunun üstesınden kalkarız elbetvereliniortak
onun ıcın hadı üzme kendını

yaa cnm resmen ağzıyla sölüyo olcağına inanmıyomuş olursa olur olmassa olmas diyip geçiştiriyo hep ondanda destek görmeyince olmuyo işte

yaa cnm resmen ağzıyla sölüyo olcağına inanmıyomuş olursa olur olmassa olmas diyip geçiştiriyo hep ondanda destek görmeyince olmuyo işte

cnm o sen üzülme dıye öyle dıyodur benımkıde bazen öyle der
sonucta cok ıstedıklerını bellı etseler sahsen ben daha cok üzülürüm veremedıgım ıcın
soğukkkanlı olmaya calsııyolar ınan oda senın kadr takıyodur ama sana yansıtmıyodur
bıkerem olcagına ınanmıyormuymus cok yanılıyo bence:eek:klava:

emoşum erkekler hep böyle tatlım yaa
benimkide aynı artık 10 yıla girdik dediği tek şey olursa olur olmazsa olmaz bırak artık şu işi .biara tedaviye bile yanaşmıyodu düşün yani .istersen biraz oluruna bırak zamanla yoluna girer inş..

mızmız naber şeker ?
gelmiş senin kırmızılarda .hayırlısı olsun nezaman gidiyosun doktora?

X