]HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
MAYIS AYI LıSTEMIZ
NURUNAYN : .................................................. .................. 10 MAYIS
KUMSAL: ......................... .............................................. 10 MAYIS
SHARK_11 ....................... .................................................. . . 11 MAYIS
YABADABADU........................................ .............................. 15 MAYIS
BUURCUUM: ....................... ............................................... 17MAYIS
ALEYNA84: .................................................. ....................... 18 MAYIS
MAVı2505: .................................................. ......................... 18 MAYIS
EBRAR:............................................ .................................... 20 MAYIS
PELıN67:.......................................... ..................................... 21 MAYIS
JARNANA_21:....................................... ................................ 21MAYIS
AYSEN_34: .................................................. ........................ 22 MAYIS
SAMYELı26:........................................ ................................. 26MAYIS
EZGIM_EZ: .................................................. ........................ 26 MAYIS
__7N_BITIRDIN__: .................................................. ............... 27 MAYIS
AZıZE1: .................................................. ............................. 29 MAYIS
ıNCEMEŞE.......................................... ................................... 29MAYIS
BERSUU:........................................... .................................... 30 MAYIS
EMOS8935:......................................... .................................. 30 MAYIS
HAZıRAN AYI LıSTEMıZ
MIZMIZ 1 HAZıRAN
YELıZıPUCU 1 HAZıRAN
ZORX 2 HAZıRAN
GELıNCıK37_34:.................................... .................................... 4-5 HAZıRAN
UGURBONCUGUM:..................................... ................................ 6 HAZıRAN
DERıNSU :................................................. ................................. 15 HAZıRAN
HAMıŞLERıMıZ
YUSNES : ......................................... ıLK HAMıŞıMıZ :lepi:
AŞKMELEGı :....................................GÜZEL HAMıŞıMıZ
UMARIM KIZLAR YUSNESTEN SONRA HEPIMIZ GÜZEL HABERLER VERIRIZ ALLAHIM KALBIMIZDEN GEÇENI HAKKIMIZA HAYIRLI EYLESIN
arkadaşlar güzel paylaşımlar olması dileğiyle sizleri muhabbete bekliyorum .
rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin .[
HERŞEY ÇOK GÜZEL OLUCAKK....
merhaba arkadaşlar
benimde dileyim anne olmak bunun için 2 buçuk yıldır ugraşıyorum ama hiç bişe elde edemedim bir kere bile hamile kalamadım İNŞALLAH burda hepimiz hamile oldıgumuzu yazdıgımız günlerde olur amin
canım hoşgeldin..dilerim topic sanada uğurlu gelir..inşallah meleğin hemencik gelir sana:Saruboceq:merhaba arkadaşlar
benimde dileyim anne olmak bunun için 2 buçuk yıldır ugraşıyorum ama hiç bişe elde edemedim bir kere bile hamile kalamadım İNŞALLAH burda hepimiz hamile oldıgumuzu yazdıgımız günlerde olur amin
hoşgeldin canım aramıza .inşallah bu topic sanada uğurlu gelir ve hepimiz tek tek hamiş olduğumuzu yazarız..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ALEYNACIM çok saol canım allahrazı olsun inşallah hepimiz için hayırlı olur .
hoşgeldin aleynacım rabim seni ve isteyen herkesi mutlu eder inş
hoşgeldın aleynacıgım aramıza herzaman beklerız
ınsallah dedıgın gıbı hayırlısıyla bızde yazıcaz burda hamıs oldugumuzu
canım hoşgeldin..dilerim topic sanada uğurlu gelir..inşallah meleğin hemencik gelir sana:Saruboceq:
kızlar bende 1 yıldır ugrasıyorum anne olmak ıcın ınsallah en kısa zamanda müjdeyı verırımopuyorumnanaktan
aleynacıgım sende kendınden bahsetsene bıraz tedavı oluyomusun kür falan yaptınmı...