Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

evet aleynacım senin sorun ne ?kaç yaşındasın biraz kendinden bahset tatlım..
buarada ben 32 yaşındayım biraz yaşlandım buda korkutuyo gözümü..

ben 25 yaşındayım dr eşinin sayısı sınırda çıkmış dedi yani sorun eşimde galiba

canım daha cok gencsin aşkolsun öyle deme lütfen

aman ebroş boşver tatlım senın ıcınde genc ben bılıyorumopuyorumnanaktan

ben 25 yaşındayım dr eşinin sayısı sınırda çıkmış dedi yani sorun eşimde galiba

canım daha cok gencsin aşkolsun öyle deme lütfen

hayırlısı olsun cnm ınan aşılmıcak bı problem degıl bırcok örnegını gördük kk de
yeterkı rabbım ol desın:Saruboceq:

makbuşum burdamısın canım konuşmuyosun?
aleynacım,richim saolun yaa moral verdiniz valla..
aleynacım sende gençsin inşallah enkısa zamanda gelir minişin canım..

sorma aleynacım yıpratmakki ne yıpratmak biyandan kendi derdinle uğraş biyandanda çevreyle uğraş çok zor :sinifsinif:

ebroşum kusura bakma tatlım işlere daldım kk açık kalmış :)) şimdilik kaçıyorum ben.
inşallah en kısa zamanda hepinizden tek tek hamileyim haberini alırız:Saruboceq:

makbuşum saol bitanem inşallah yaa sizin minişlerine kardeş gelir enkısa zamanda bende çok öptüm

aleynacıgım bende bısıy yok gıbı bütün herseyı yaptırdım ama esım teste gıdıcek bende ondan şüphelenıyorum hayırlısı artık neyapalım

arkadaşlar buarada hepimiz neler yaptığımızı hangi yöntemleri uyguladığımızı yazalımki birbirimize destek olalım..

aleynacım sen kür yaptınmı eşine keçiboynuzu filan?

yapıyorum 2 bucuk ay oldu eşime zorla içiriyorum üzülüyorum ona ya

sorma aleynacım yıpratmakki ne yıpratmak biyandan kendi derdinle uğraş biyandanda çevreyle uğraş çok zor :sinifsinif:

dogru canım cevre zaten en cok yıpratan

markete gidiyodum gecenlerde komşunun biri arkamdan bagırarak ALLAH bunada bi evlat versin dedi öyle hahçup oldumki anlatamam bisürü kadın vardı

hayır dua etmesine deyil herkesin ortasında arkamdan bagırarak demesi beni cok üzdü ya
acıyarak bakmaları herdefasında sormaları yokmu cok yıpratıyo ya

kızlar kalabalıklasalım lıstede tutarız bırbırmızle ılgılenırız destek oluruz

aleynacım sorma yaa dua bile batıyo bazen ne zor şeymiş çaresizce beklemek .insan bazn diyo ben niye kalmıyorum niye benimde olmuyo .yakınlarından hamile haberi alıyosun hem seviniyosun hem üzülüyosun çok tuhaf bi duygu mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…