Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar hepinize merhaba.......ebrarcım hayırlı olsun topicin inşallah uğurlu gelir sizlere....diğer topic kapanmıyo değilmi....

markete gidiyodum gecenlerde komşunun biri arkamdan bagırarak ALLAH bunada bi evlat versin dedi öyle hahçup oldumki anlatamam bisürü kadın vardı

hayır dua etmesine deyil herkesin ortasında arkamdan bagırarak demesi beni cok üzdü ya
acıyarak bakmaları herdefasında sormaları yokmu cok yıpratıyo ya
boşver cnm cevremızde öyle densız ınsan cokkı ıcımızı bılmeden sacmalıyorlar..takma sen onları kafana:1hug:

inşallah richim zaten kkda niye varız birbirimize destek olmak için çünkü bizi bizden iyi kimse anlıyamaz..

aleynacıgım bende bısıy yok gıbı bütün herseyı yaptırdım ama esım teste gıdıcek bende ondan şüphelenıyorum hayırlısı artık neyapalım

İNŞALLAH eşinde bişey cıkmaz erkeklerle ugraşmak cok zor

bazen diyorum teşke bende cıksaydı gider dr tedavimi olurdum eşim bi testi vermeye bile ne kadar co zor ikna ettim ALLAH yardım etsin hepimize

kızlar hepinize merhaba.......ebrarcım hayırlı olsun topicin inşallah uğurlu gelir sizlere....diğer topic kapanmıyo değilmi....

betycim hoşgeldin çok saol canım .yok diğer topic kapanmıyo .uğur getircek düşüncesiyle açtık inşallahda öyle olur canım.
sen nasılsın az kaldı değilmi?

amın aleynacıgım allah tarafından sınanıyoruz ıste hakkımıza hayırlsı olsun:Saruboceq:

ebrarcım ben 38. haftamdayım heran bekliyoruz artık darısı hepinizin başına inşşşaalllaahhhhh.....

aleynacım sorma yaa dua bile batıyo bazen ne zor şeymiş çaresizce beklemek .insan bazn diyo ben niye kalmıyorum niye benimde olmuyo .yakınlarından hamile haberi alıyosun hem seviniyosun hem üzülüyosun çok tuhaf bi duygu mafoldumben

canım valla dua etmesine deyil arkamdan onca kadının yanında bagırarak söylemesi

yoksa yer gök dua üstüne kurulmuş canım dua ya cok önem veririm

aleynacım erkekler bizim kadar isteseler herşey daha iyi olucakda ahh nerde..onlara herşey çok zor geliyo .benimkide aynı

betycim maşallah çok az kalmış hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah .sağlıkla sıhhatle bitanem..

aleynacım tabiki canım duayla açılmıycak kapı yok .topicimizdede dua konusunda bişeyler yapalım inşallah..

ebrar valla dogru söylüyosun canımALLAHIM bizim emeklerimizin karşılıgını verir ıNŞALLAH

DıLEĞıM ANNE OLMAK DıYENLER
hepimiz burdan hamiş olalım inşallahhh:emir_bebek:

evet topık yerıne oturunca lıstemızı falan yapınca dua adınada bısıyler yapalım

:eek:ebraarrr bende geldim geç okudum ama geldim canım inşallah bu topic sana yeni umutlar getirsin sağlıklı evlatlar nasip etsin hayırlı uğurlu olsun canım :nazar::nazar::nazar:

burda olanlar beklenmeyen adet tarıhlerını versınler ben lısteyle ugrasım bıraz ebrar tutar zaten ok

X