Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

selam canım hşg bende geçmişi okumaktan gözlerim şaşı oldu.iyi pazarlar herkese.

selam selina,bu topicte öyle gözler falan şişiyo,biz gece üçbuçukta uyudukta,son saat msn deydik burdaki arkadaşlarla,o derece bir arkadaşlık bizimkisi yani,inş.sende katılırsın aramıza.

selam selina,bu topicte öyle gözler falan şişiyo,biz gece üçbuçukta uyudukta,son saat msn deydik burdaki arkadaşlarla,o derece bir arkadaşlık bizimkisi yani,inş.sende katılırsın aramıza.

akşam eşim geldikten sora giremiyorum yanında oturtuyor beni.ama gündüz sık sık giriyorum.msn olayına da katılabilirim.

canım benim sağolasın inşAllah mevlam da tez vakitte yollar meleğini

inşAllah dediğin gibi olur bu ay bol bol hamile haberleri alırız canım

Amiiinnnnn canım inan öyle deli gibi bi sevinme yok zaten içimde durgunum hep içimden sonu hayır olsun diyorum.siz hep dualarımdasınız inşAllah alıcaz en kısa zamanda hamiş haberlerini

Amiiiinnnn canım ya Allah en kısa zamanda tattıtırsın bu duyguyu sana hep dualarımdasınız canım

canım aynen dediğin gibi oldu

aleynacım inşAllah tez vakitte hayırlı haberlerinizi alırız Allah hepinizden razı olsun canım

canım bana okundu yazabilirsin şimdi okurunm inşAllah
derincim duanada şimdiden aminn diyorum mevlam tez vakitte kavuştursun meleğine inşAllah
amin balım inşallah sırayla devamı gelicek
tamam şimdi ekliyorum ağzına sağlık opuyorumnanaktan
ayyyyyy kızlar hepinize günaydınlar....uzun zamandır böyle güzel haberler alamadık...iyi oldu...MAVİŞİMMMMMMMMMMM hayırlı olsun rabbim kucağına almayıda nasip etsin...darısı bebiş isteyen biz arkadaşlarının başına aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
selam canım nerelerdesin sen
evet hamiş haberi süper oldu darısı bize

mavişim yaaa Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin
:lepi::lepi:

ayy cnm inş 1ekimde müjdeli haberi veriirsin eşine,eşinin o anki sevincini tahmin edebiliorum,Allah gönlüne göre versin bitanem
geçmiş olsun dileğin içinde sağol cnm,nasip kısmet işte,Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin:Saruboceq:

hoşgeldin cnm,arkadaşlarında söylediği gibi değişiyor kimi hemen hamile kalır kimi de bizim gibi beklerboshayallersmile umarım sen beklemeden gelir bebişin...

mızmızcım maşallah bebişine,sağlıkla kucağına aldığın günleride görürsün inşaallah

ozg1986 sende hoşgeldin cnm,inş tedavin işe yarar

oyoyoyoyyyyyy belirtilerin var demek hee,kuzu inş güzel hbrlerini alırız seninde biliyosun rahim filmi çekildikten sonra 3-6ay içinde gebe kalma olasılığı artıyor:)

ablamm inş seninde bebişlerin olacak üzme kendini öylee:KK43:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayyyyy koptum yaa
delüüüü

kızzz Allah seni ne etsinn,ne matraksınız yaaŞeniz şarşar:)

ovvvvv hep kap aramaktansa belli bi şe hee:):) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benim bildiğim kadarıyla da caiz değil,he büluğ çağından sonra bırakırım diyorsa kişi bilemem tabi,ama şu var ki çocukları dünyaya getiripte sokağa atan insanları Allah'a havale ediyorum :eek:klava:daha yazardımda sabah sabah moral bozmayayım
ablam dün kkdaki topici okuyunca çok fena oldum
allahım katından versin inşallah tek dileğimiz buda kaderde nevar bellimi olur
hayırlısı duaya devam inşallah .sen nasılsın bitanem
evet ben özel bir kap edindim artık kap derdine son bayanssulusmile
Ebrarım ben okudum canım haberın olsun ins allahım dualarımızı kabul eder derınımın gobusu bebısle dolar:))
saol kuzum ağzına sağlık ekliyorum şimdi
selam kızlarr
ben yelizi çok merak ettimm,profiline baktım ne zamandır uğramıyo
acaba sizin haberiniz varmı msn de falan görüşmüş olabilirsiniz diye düşündüm
çok merak ediyorum gerçekten acaba tedaviye falanmı başladıı
canım yeliz tatilde döner buaralar inşallah
bizde dört gözle bekliyoruz
selam kızlar,fazla kalamıcam ama bi selam verim dedim,dışarı çıkcaz birazdan
sabah uyanabildinmi yoksa fırçamı yedin ?
demek gezmeye hadi iyisin
selam canım hşg bende geçmişi okumaktan gözlerim şaşı oldu.iyi pazarlar herkese.
selam canım gece muhabbetleri özeldir bizim topicde buara ara vermiştik tekrar dönücez inşallah eski günlere sende katılsan negüzel olurdu
kızlar ben kaçtım,görüşürüz.a.s.a.s.a.s.

naniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik

selam topicin engüzel anne adayları hepiniz iyisinizdir inşallah
ben şu listeleri halledip dönücem

[DERİN için ayetel kürsi listesi
ebrar....................20bitti
kardelen...............20
hale.....................20
boncuk................20
derda...................20
leylamecnun.........20bitti
samyeli................20
pelin....................20bitti
turkuaz.................20bitti
ayşen...................20
bulut.....................20
maviş....................20bitti
nigar abla.............10
azra......................20
tuğçe....................20bitti
makber...................13
zeyno......................10 BİTTİ

kızlar liste tamamdır
okuyanlar bildirsin
PAZAR AKŞAMI DUAMIZ VAR

]

bizde iyi diyelim iyi olsun yaw şu aşılama nasıl oluyo anlatın yaptıran varsa öğrenelim neyse ben kaçıyorum yarın çok işim var bye kk nın şekerleri
canım aşılama nasıl oluyo biliyormusun yumoşların büyüyo sonra çatlatıyolar iğneyle
sonra aşılama günü sperm alıyolar onlar yıkanıyo ve ince bir kataterle içeri yolluyolar 1 saat kadar yatıyosun sonra bekliyosun test gününü.ben yapmadım ama bildiğim bu kuzum
kız ebrar gelmedin ama sana iki lafım var üzüldüm senin duanda burda yoktum haberim sonradan oldu okuyamadım duan yapılmış olsada sonra bidehe yaparız sizin kadar bilemesemde elimden geldiği kadar hepinize dua okumayı isterim beni aranıza alıp dua okumayı gösterdiğiniz için ayrıca hepinize teşekkür ederim birazda olsun arada sorunlarımı unutmaya çalışıyorum bak sevap kazanmış oldunuz bunlar size yol--su-- hastane--bebiş olarak geri dönsün inşallah aminnn...hepinizi öpüyorum

canım olsun sorun değil ya okumuş kadar oldun duanda unutma yeter
canım nemutlu bize ve sana inşallah devamı gelicek duaların hepimize bebiş olarak dönsün
rabbim seninde sıkıntılarını hafifletsin inşallah

0235.gif
civciv13uc6.gif
0235.gif

HAYIRLI UGURLU OLSUN
bsm.gif

0090.gif
0003.gif
:nazar:AGUSTOS AYI LİSTEMİZ :nazar:
0003.gif
0090.gif

KUBİ------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------11 AĞUSTOS
DİDGOK----------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AĞUSTOS
AŞKMEŞK------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AGUSTOS
YELİZ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------25 AĞUSTOS
NANELİŞEKER-------------------------------------------------------------------------------------------------------27 AGUSTOS
MASAL800-------------------------------------------------------------------------------------------------------------31 AGUSTOS

0090.gif
0003.gif
:nazar:EYLÜL AYI LİSTEMİZ:nazar:
0003.gif
0090.gif

[ESREDMAAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------3EYLÜL
EZGİM_EZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------4 EYLÜL
UGURBONCUGUM---------------------------------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
BULUT83-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
SAMYELİ 26-----------------------------------------------------------------------------------------------------------12 EYLÜL
ASİ-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
AZRAPERİ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
KARDELEN-------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 EYLÜL
BİRSEN29---------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
DERİNSU----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
OPTİMİST_BALİM----------------------------------------------------------------------------------------------------21 EYLÜL
SEYDAM----------------------------------------------------------------------------------------------------------------28 EYLÜL
TUGCAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------30 EYLÜL[/B]

0090.gif
0003.gif
:nazar:EKİM AYI LİSTEMİZ :nazar:
0003.gif
0090.gif

HALE---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 EKİM
AZRAPERİ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
TURKUAZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
EBRAR_53--------------------------------------------------------------------------------------------------------------10 EKİM
PELİN67------------------------------------------------------------------------------------------------------------------10 EKİM
AYŞEN_34--------------------------------------------------------------------------------------------------------------??
ALEYNA...........................................................................................20 EKİM

0090.gif
civciv14.gif
:nazar:HAMıŞLERıMıZ :nazar:
civciv14.gif
0090.gif

GÖKCERANA23-------------------------------------------------------- ----------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ZEYN77-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
YUSNES------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AŞKMELEGı------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan-opuyorumnanaktan
BUURCUUM-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEY86----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SHARK_11---------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BERSUU-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
PNRSM-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AZİZE-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YABADABADU---------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÜNDOĞMADAN-----------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ÖZLEMSOYSAL-------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MIZMIZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GELINCIK-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MAVİŞŞŞŞ..............................................................................................opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
[

civciv3pm9.gif
civcivko3.gif
0003.gif
0002.gif
0004.gif
0001.gif
0003.gif
civcivko3.gif
civciv3pm9.gif

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

0235.gif
civciv13uc6.gif
0235.gif

HAYIRLI UGURLU OLSUN
bsm.gif

0090.gif
0003.gif
:nazar:AGUSTOS AYI LİSTEMİZ :nazar:
0003.gif
0090.gif

KUBİ------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------11 AĞUSTOS
DİDGOK----------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AĞUSTOS
AŞKMEŞK------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AGUSTOS
YELİZ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------25 AĞUSTOS
NANELİŞEKER-------------------------------------------------------------------------------------------------------27 AGUSTOS
MASAL800-------------------------------------------------------------------------------------------------------------31 AGUSTOS

0090.gif
0003.gif
:nazar:EYLÜL AYI LİSTEMİZ:nazar:
0003.gif
0090.gif

[ESREDMAAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------3EYLÜL
EZGİM_EZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------4 EYLÜL
UGURBONCUGUM---------------------------------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
BULUT83-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
SAMYELİ 26-----------------------------------------------------------------------------------------------------------12 EYLÜL
ASİ-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
AZRAPERİ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
KARDELEN-------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 EYLÜL
BİRSEN29---------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
DERİNSU----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
OPTİMİST_BALİM----------------------------------------------------------------------------------------------------21 EYLÜL
SEYDAM----------------------------------------------------------------------------------------------------------------28 EYLÜL
TUGCAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------30 EYLÜL[/B]

0090.gif
0003.gif
:nazar:EKİM AYI LİSTEMİZ :nazar:
0003.gif
0090.gif

HALE---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 EKİM
AZRAPERİ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
TURKUAZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
EBRAR_53--------------------------------------------------------------------------------------------------------------10 EKİM
PELİN67------------------------------------------------------------------------------------------------------------------10 EKİM
AYŞEN_34--------------------------------------------------------------------------------------------------------------??
ALEYNA...........................................................................................20 EKİM

0090.gif
civciv14.gif
:nazar:HAMıŞLERıMıZ :nazar:
civciv14.gif
0090.gif

GÖKCERANA23-------------------------------------------------------- ----------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ZEYN77-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
YUSNES------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AŞKMELEGı------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan-opuyorumnanaktan
BUURCUUM-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEY86----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SHARK_11---------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BERSUU-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
PNRSM-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AZİZE-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YABADABADU---------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÜNDOĞMADAN-----------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ÖZLEMSOYSAL-------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MIZMIZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GELINCIK-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MAVİŞŞŞŞ..............................................................................................opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
[

civciv3pm9.gif
civcivko3.gif
0003.gif
0002.gif
0004.gif
0001.gif
0003.gif
civcivko3.gif
civciv3pm9.gif

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

ebrarım benim tarihim 5 ekim canım..

mrb kızlar,ii
bu sabah doktora gittik yumurta 19 mm olmuş. buakşam 11 de çatlatma iğnesini yapcam ve salı 11 de aşılamam var...

mrb kızlar,ii
bu sabah doktora gittik yumurta 19 mm olmuş. buakşam 11 de çatlatma iğnesini yapcam ve salı 11 de aşılamam var...

ayy hadi gözünaydın semam
inşallah sıkı sıkı tutuncak bebişin busefer
bak endişelendiğine deymedi
buarada öksürüğün geçtimi canım

X