Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
karnım acıktı makarna yedim yaaaaaaaa dayanamayıpppppppp
kızlar bugün resim cekildim yarın alınca gösteriyim yeni resmimi
daha nüfüs cüzdanlaroımızı deyişmemişiz varya ne ihmal kişileriz biz halen bekar yazıyoooo nufuz cüzdanımızda
:roflol::roflol::roflol:
yok galiba bende yanılmıım kaptanmı bahsediyomuş bu delü kardeloş
okap bendede var söylesem ayıp olcek sonra
iyki geldin canım dikkat et yakalamasın kocişin
sağolun kızlar,tuğçecim,gönder canım,yapayım bende,zaten önce kolumun başından başladı,yani omuzdan,ama biliyom,romatizma ve geziyo benimkisi,sürekli yer değiştiriyo ağrı,genede egzersiz iyi gelir.
daha nüfüs cüzdanlaroımızı deyişmemişiz varya ne ihmal kişileriz biz halen bekar yazıyoooo nufuz cüzdanımızda
:roflol: onu da yaptım ben bi ara merak etmee:))))))benim yok kabım canım yaaa... ama benimki sağolsun plastik bardağımı eksik etmiyo... delüüü olduğumu bildiğinden... çünkü bir keresinde ilk hamile kaldığımda evde deli olcam plastik hiç bişey yok arıyom tarıyom heyecandan bide kafam durdu kocişin deodorantının kapağına şey etmiştim.... kapaksız kaldı adam... şimdi görev edindi... biz karar verdiğimiz ay bakıyo plastik bardak yoksa alıyo hemen............:roflol::roflol:
gönderirim gülüm hepinize.....
derin alem kıssın kızzzzzzzzz kapakmı hiç aklıma gelmemiştikaydirigubbakcemile3
canım bence birkaç gün bekle kanda baktır eniyisi o bide çıkmıyomu 500lerde filan anam bayram ederiz yaabi önceki yaptıgım başkaydı cnm..5 tl ye aldım onu:))degişik bi kittii..ama yinede çıkmadıonu erken yaptım zaten de neyse:))
sagol canım inşallahh.tek temennimboshayallersmile
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
hee kızzz.açıklıyorum kabımı..yüzey temizleyicinin şeffaf kapagııııııııııııııı:roflol:
ben kanıma acıyom ya yazık herseferinde bir tüp kan boşa gidiyo :roflol::roflol::roflol:ben kap falan edinmedim,idrarda tahlil yapmayı bırakalı çok oldu,illa kanda yaptırıp emin olmalıyım,onun içinde kap gerekmiyo:roflol::roflol:
evet haklısın canom devam ettiremiyoruz psikolojimiz okadar bozulmuşki
bişey diycem kızmayın bugün çocuk esirgemenin sayfasına girdim
koruyucu aile olayına filan baktım sonra ağladım yani boşver işte böylemafoldumben
çok güzel anlattın sorun oydu zaten
çok şükür oldu geldi minişi
bi önceki yaptıgım başkaydı cnm..5 tl ye aldım onu:))degişik bi kittii..ama yinede çıkmadıonu erken yaptım zaten de neyse:))
sagol canım inşallahh.tek temennimboshayallersmile
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
hee kızzz.açıklıyorum kabımı..yüzey temizleyicinin şeffaf kapagııııııııııııııı:roflol:
tugçemm egzersiz deyince atladım hemen kusura bakma kızz.zayıflamaya gitti aklım:)))
ama boyun fıtıgım için benim de ihtiyacım var egzersize yani.
geçmiş olsun balım dedimya yaşlandık
benimde aynen bugün iyi ama dün içtiğim ilaç fayda etti
belkide 10 yıldır ilk defa düşünmeden ilaç içtim ne olursa olsun dedim bayanssulusmile
:roflol: onu da yaptım ben bi ara merak etmee:))))))
hee kıss..zaten minnak bişey alıyoz teste damlatıyoz ne gerenk var şar şar öyle:roflol:
saçmalama,evlilik cüzdanını verirken,vermediler mi yeni cüzdan,sizi nufusa göndermediler mi,biz evlilik cüzdanını bile nufus memurluğundan aldık,öyle dediler bize.çok ihmalkar davranmışınız ha.
canım yapma nolur tamam koruyucu aile olma güzel bişey ama kendi çocuğun olsun yine olursun inşallah koruyucu aile.... üzülme bak bende ağlarım heee.....
kuzum bende boğun fıtığı egzersizi yok ama pilates cd si var onu yoliim. sana....boshayallersmile
canım yapma nolur tamam koruyucu aile olma güzel bişey ama kendi çocuğun olsun yine olursun inşallah koruyucu aile.... üzülme bak bende ağlarım heee.....
kuzum bende boğun fıtığı egzersizi yok ama pilates cd si var onu yoliim. sana....boshayallersmile
yok tugce vermediler bitek evlilik cüzdanımızı verdiler okadar eşimde sagolsun dogum günüme getirdi denk nikah günümüzü süpriz yaptı aceleye geldi anlıycan
ya bende plates yapmak istiyorum,ebru şallıdan başka kimsenin cd si yok mu,sinir oluyom o na,benden para kazanmasını istemiyorum,o yüzdende almadım,niye sinir oluyorum,şişman kadınlar çirkinmiş,öyle diyo zatışahaneleri,ondan gıcığım var.
aa gerçekten ya kardeloş haklı..evlenirken yeni nüfus alınmaması çok ilginç ki..Allah korusun boşandıktan sonra degişmeyeni duymuştum da ne bilim bu banada enteresan geldi.
ya valla bugün kkda okudum evlat edinmeyle ilgili bişeyler çok ağladım hoşuma gitti ayrıca
sonra bakıyım dedim evlat edinme zor iş herkes üstesinden gelemez gerçekten
koruyucu aile olayını epeydir düşünüyorum ama bişekilde beni bişey engelliyo oda ilerde çocuğum olurda onunla ilgilenemem korkusu çocuk ruhu kırılır filan .buyüzden hep askıya aldım .yok şuan iyiyim o anlık bişeydi geçti