canım valla bak rahat olmaya çalış..umutlu olmak başka bişey rahat olmak başka çünkü...sen acaba olmuş mudur düşüncesinden kurtulmaktan ziyade,ondan kurtulmaya çalışmak düşüncesinden sıyrıl gülüm.inşallah anlatabilmişimdir...yani varsın olmuş mudur diye düşün bişey olaz o da umudun bi parçası..çok aşırı takıntı yapmadıgın sürece normal yani böyle düşünmek.
inşallah kıss..hepimiz kalıcaz inşallah yakında...
ebuşum o salak eczaneden aynı testi aldım gene yaa.deli miyim neyim..turkuazımın dedigi gibi var o markada bişeyalsanaalsanasmileminicik ekranı bide zor görüyom.
yaaa o malum şey ne bana da diyin yaaa merak ettimmm.... huuuuu
maviş varya içime dogdu kız senin hamile oldugun sende bişeyler var diycektimde demedimselam canlarım
bugün test dün test yaptım çık silik çıkmıştı sabah yaptım biraz daha belirginleşti dayanamadım kanda baktırdım ve sonuç pozitif hamileyim sizlerle de paylaşmak istedim herkese kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum dualarımdasınız
OYYYYYY MAŞALLAH MIZ MIZ DARISI BİZİM BAŞIMIZA İNŞALLAH
kızlar bebısıme bakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kucucuk fazla bellı olmuyo ama var
kız derin İNŞALLAH hamileisndir RABBİM gönlüne göre versin canım benimŞenizyesssssssssssŞeniz
kıslar ben hamile olabilirim..bundan sonra olaylara bakış açımı degiştiriyorum:))
sürekli yoktur,bu ay da olmadı gibi düşünceleri bi kenara fırlattım attım...
ben galiba hamileyim:)) çok sık mişe gidiyom..gögüsler hep acır adet öncesi ama hiç acı yok..bu enteresan bişey...sonraa tam ortaya bıçak batıyo gibi oluyo ve alta vuruyo:kedi:
abla hoşbuldum sen nasılsınyaşasın toplaştık
hoşgeldin kuzum naber?
haberin varmı maviş hamile
aleynam hoşgeldin canım bu arada....
malum şey ne kardeloş ben anlamadım........
saol balım bende iyiyim çok şükürmaviş varya içime dogdu kız senin hamile oldugun sende bişeyler var diycektimde demedim
hayırlı ugurlu olsun canım darısı başımıza İNŞALLAH:teytey::teytey::teytey::teytey:
BU AY ÖZELLİKLE YAPTIGIN BİŞELER VARMI BİZLE PAYLAŞ ŞEKERİM OLURMU
kardeleninde dediyi gibi cok aimli bi kıssın valla MAŞALLAH başardında da
kız derin İNŞALLAH hamileisndir RABBİM gönlüne göre versin canım benimŞeniz
abla hoşbuldum sen nasılsın
tugce sagol canım hoşbuldum sen nasılsın
malum şey idrar kuzum
cıssss yaniiii:kedi:
kaydirigubbakcemile3delü yaaa...bi öncekini okumşsun sen...iki kere yaptım kuzu...malum şey kabım gerçektende hazır duruyo sırnaşık şeyokudumda,üç gün geçti,sen şimdiye bi düzine alıp yapardın,malum şey kabında hazır ve nazırdır.
aminnnn inşallahhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:sonrada ben patlatcam müjdeyi,mademn olumlu düşünüyoz,bende hamileyim bu ay inş.
bu arada liste için istenilen tarihim 6 yada 7 ekim,sen 7 yaz istersen ebroş.
evet yapmuştık bitanem..ama sürdürmekte öneml..sürekli olumlu düşünelim ki etkisi olsun cnm benim.:roflol::roflol::roflol::roflol:
buna koptum maum şey haaa
kuzu biz bunu biara yine yapmıştık hatırlıyonmu diğer topicdeyken
nebiliyim ondanda bişey çıkmadı ama inşallah gerçeğe dönüşücek
belli olmaz canım hayırlısı inşallah
niyeki acep geçmiş olsun...bu akşamda benim kolum ağrıyo,sağ dirsekten alt,bileğe doğru,üst kol.
pzt ben aleyna ile ebrara yollıcam egzersiz prog sana da yoliim mail olarak....
ya sen bilmiyosun,derin geçen aylarda çok günü geçmişti,sürekli test yapıyodu,e sürekli plastik bardak,yada başka bişey kullancana,ona özel bi kap edinmiş,ufacık bişey.aklinialirimsmile
:roflol::roflol::roflol:heeee... tamam bende hamişlik için bişey mi hemen aliim dicektim....:roflol::roflol:
kardelen uku tutmadı kız eşim uyudu haberi yok burda oldugumdan bi bakim dedim iyiki de gelmişim
:roflol::roflol::roflol:
yok galiba bende yanılmıım kaptanmı bahsediyomuş bu delü kardeloş
okap bendede var söylesem ayıp olcek sonra
iyki geldin canım dikkat et yakalamasın kocişin
evet haklısın canom devam ettiremiyoruz psikolojimiz okadar bozulmuşkikaydirigubbakcemile3delü yaaa...bi öncekini okumşsun sen...iki kere yaptım kuzu...malum şey kabım gerçektende hazır duruyo sırnaşık şey
aminnnn inşallahhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:
evet yapmuştık bitanem..ama sürdürmekte öneml..sürekli olumlu düşünelim ki etkisi olsun cnm benim.
niyeki acep geçmiş olsun...
banada yolla kıs bi zahmett..bugün yeşil ekşi elma aldım gene yiyim biraz diyom acıkınca:))
aleyna mavişin yaptığı tek şey,eşiyle buluşmak galiba,eşi başka yerde kendi başka yerdeydi kaç aydır,ondan öncede kist tedavisi gördü sanırım.
bi önceki yaptıgım başkaydı cnm..5 tl ye aldım onu:))degişik bi kittii..ama yinede çıkmadıkuzu yaa başka marka al bari
yakında ovarmış ama bari başka eczaneye git
bellimi olur test dandikdir
yaaa o malum şey ne bana da diyin yaaa merak ettimmm.... huuuuu
sagol canım inşallahh.tek temennimboshayallersmilemaviş varya içime dogdu kız senin hamile oldugun sende bişeyler var diycektimde demedim
hayırlı ugurlu olsun canım darısı başımıza İNŞALLAH:teytey::teytey::teytey::teytey:
BU AY ÖZELLİKLE YAPTIGIN BİŞELER VARMI BİZLE PAYLAŞ ŞEKERİM OLURMU
kardeleninde dediyi gibi cok aimli bi kıssın valla MAŞALLAH başardında da
kız derin İNŞALLAH hamileisndir RABBİM gönlüne göre versin canım benimŞeniz
abla hoşbuldum sen nasılsın
tugce sagol canım hoşbuldum sen nasılsın
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeyya sen bilmiyosun,derin geçen aylarda çok günü geçmişti,sürekli test yapıyodu,e sürekli plastik bardak,yada başka bişey kullancana,ona özel bi kap edinmiş,ufacık bişey.aklinialirimsmile
:roflol::roflol::roflol:
yok galiba bende yanılmıım kaptanmı bahsediyomuş bu delü kardeloş
okap bendede var söylesem ayıp olcek sonra
iyki geldin canım dikkat et yakalamasın kocişin
sağolun kızlar,tuğçecim,gönder canım,yapayım bende,zaten önce kolumun başından başladı,yani omuzdan,ama biliyom,romatizma ve geziyo benimkisi,sürekli yer değiştiriyo ağrı,genede egzersiz iyi gelir.