- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
evet ya gelen giden yok malesef..bende yatarım az sonra..ebroş arkidişine gitmişti galiba dimi.
evet,öyleymiş,ama artık gelmiş olması gerek,yatıya kalmadı ya.
boynum ağrıdı,bide kocişin nazı var başımda,burda kalırsam,sabah ondan önce kalkıp kahvaltı hazırlıcakmışım,yarın pazar,yatsa nolur acaba biraz,yada kahvaltıyı o hazırlasa,dimi ama?:mymeka:bu ondan bana mı,benden o na mı bilemedim.kaydirigubbakcemile3
kardeloşum hala adet olmadım ben canım..progestan kullanırken senin nasıl oluyodu yaa.yani kullandıgımız ay hemen geliyo zaten bitince..ertesi ay da etkisi sürmüştü bende..20 günde oldum hep..bu sefere gelmedi ya.
nereye gidim,baksana hatun gitmeyin demişoff beyazlarım yıkandı asmadım hala yaa çok üşeniyomş uanda..bugün çok yoruldum kalabalıktı cadde...şimdi kalkıp onları seriyim bende napiim..sende gidiyosun mademki.
ben geldimmmm biyere gitmeyin
inş.hamilesindir canım.
bende bi sefer ertesi gün gelmişti,ikincide bi hafta sonra,gün aşırı lekelenmeler oldu,toplamda 15 gün sonra başaldı,ki o ay çok umutlanmıştım.
geçen sefer de,bıraktıktan dört gün sonra gelmişti,beni baz alırsan yanılırsın,ilaç kullanmadığımda daha düzenli regl oluyorum.
anladım canım..benim de 20 günde oldu hep.son oldugum 24 günde oldu..yani hapım bitti 4 gün sonra falan oldum ikinci içtigimde..bu ay etkisi sürmüş olsa yine 25-30 günde gelirdi diyorum ben ama hayırlısı artık..normalde dün 30 gün bitti.bakalım nolcak.
kızlar hemen gelcem.dakika tutun 5 dakikayı geçmicek söz.
hayır kızlar çok yanılıyosunuz artık malesef giriş yapmadan okuyamıyorum
çünkü çıkış yapsamda tekrar açtığımda direk giriyo yani hiç şifre filan yazmıyorum aslında pek iyi olmadı ama napıyım artık .yani öyle gizli okuyan ben değilim haberiniz ola
ya geçmişe bakıyım diycem busefer sizi kaçırcam varmı bişeyler kızlar