- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
slm ben yeni üye oldum arkadaş edinmek ve fikirler almak istyorum
illaki zamanı geldiği için oldu ama,rızık allahtan diye,evde oturamıyoz,o rızığın karnımıza girmesi için çalışmamız gerek,bebekte böyle,biz uğraşcaz,rabbim takdir etcek.
Sen bunun en başarılı örneğisin.kaydirigubbakcemile5
merhaba bende yeni üye oldum afed gibi bende yeni arkadaşlar edinmek ve sizlerle fikir alışverişi yapmak istorum.. ben 24 yaşında 1,5 yıllık evliyim ve pcoluyum 9aydan beride bebek istiyoruz ama olmuyo birtürlü klomen ve pregestan içtim 3ay olmadı da bu konularda yeniyim ne yapcamı bilmiyorum ama morellerim çok bozuk çünkü herkes ne zaman bebek diyince üzülüyorum desteklerinizi bekliyorum...
arkadaşlar teşekkür ederim cvvp yazdığınıız için 1 yıllık evliyim 6 ay korundum yaklaşık 6 aydır bebiş düşünüyoruz hala sonuç alamadık
ay MAAŞALLAH yaa mızmızımmm...inşallah dogdugu zaman resimlerini de görücez canım benimopuyorumnanaktanŞeniz
kızlar bebısıme bakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kucucuk fazla bellı olmuyo ama var
selam cnm benim nasılsın?selam güzeller geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir bende iyiyim misafirim vardı şimdi gittiler hepinizi çok öptüm
selam aramıza hoşgeldin..kardelenin dedigi gibi gelebilecegin en güzel topic burası cnm:lepi:slm ben yeni üye oldum arkadaş edinmek ve fikirler almak istyorum
aynen katılıyorum tatlım sanaŞeniznasılsa Allah rızkı veriyo deyip hiç çalışmasın o zamna erkekler bilhassa...mantıksız yani..ugraşıcaz ki olsun..ben kendimede kızıyorum,kür falan hiçbişey yapmıyom çabalamıyorum..AMA YUMURTLAMAK İÇİN BİŞEYLER YAPICAM YAKINDA.EŞİMEDE YEDİRİCEM.illaki zamanı geldiği için oldu ama,rızık Allahtan diye,evde oturamıyoz,o rızığın karnımıza girmesi için çalışmamız gerek,bebekte böyle,biz uğraşcaz,rabbim takdir etcek.
sen bunun en başarılı örneğisin.kaydirigubbakcemile5
AH CANIM HOŞGELDİN..BENDE PKOLUYUM TATLIM..İNŞALLAH ÇOK BEKLEMEZSİN...ama korkma benim bir kere oldu düşsede en azından hamile kalabildigimi anladım bu da bişey...pko korkulacak birşey degil ama önüne geçilmesi de şar canım..o kistler yumurtlamayı zayıflatıyor çünkü..ilk önce adeti düzene sokmak önemli..merhaba bende yeni üye oldum afed gibi bende yeni arkadaşlar edinmek ve sizlerle fikir alışverişi yapmak istorum.. ben 24 yaşında 1,5 yıllık evliyim ve pcoluyum 9aydan beride bebek istiyoruz ama olmuyo birtürlü klomen ve pregestan içtim 3ay olmadı da bu konularda yeniyim ne yapcamı bilmiyorum ama morellerim çok bozuk çünkü herkes ne zaman bebek diyince üzülüyorum desteklerinizi bekliyorum...
ay MAAŞALLAH yaa mızmızımmm...inşallah dogdugu zaman resimlerini de görücez canım benimopuyorumnanaktanŞeniz
selam cnm benim nasılsın?
geçmişte güzel bir haber var..mavi arkadasımız hamile...
selam aramıza hoşgeldin..kardelenin dedigi gibi gelebilecegin en güzel topic burası cnm:lepi:
aynen katılıyorum tatlım sanaŞeniznasılsa Allah rızkı veriyo deyip hiç çalışmasın o zamna erkekler bilhassa...mantıksız yani..ugraşıcaz ki olsun..ben kendimede kızıyorum,kür falan hiçbişey yapmıyom çabalamıyorum..AMA YUMURTLAMAK İÇİN BİŞEYLER YAPICAM YAKINDA.EŞİMEDE YEDİRİCEM.
AH CANIM HOŞGELDİN..BENDE PKOLUYUM TATLIM..İNŞALLAH ÇOK BEKLEMEZSİN...ama korkma benim bir kere oldu düşsede en azından hamile kalabildigimi anladım bu da bişey...pko korkulacak birşey degil ama önüne geçilmesi de şar canım..o kistler yumurtlamayı zayıflatıyor çünkü..ilk önce adeti düzene sokmak önemli..
selam bitaneciklerim..kayınvalidemden yni geldik..kociş gene play statıon a kaptırdı kendini tabi zorla kaldırdımklava:ay her gittigimizde böyle sinir ediyo beni yaaaaa.
EBRARIM ugramamışsın..ama sanırsam geçmişi okuyan sensin giriş yapmadan okuyon ya bazen
dene canım,herşeyi dene,boşa beklemenin bi faydası yok.
bak sen,demek ebroş giriş yapmadan okuyo geçmişi,hıııııııısempatiksalakcinni
evet canım..yapıcam artık bişeyler kısmetse..
ay kıss kızıcak şimdi banaişi oldugu zamanlarda okuyodur o:) ben gibi gizleniyodum ya bende..aslındda iyi oluyo öyle ama..yanlış anlarsınız diye gizlenmek istemiyom artıkın...
napıyon kıs uyku tutmadımı yoksabayanssulusmile