ay MAAŞALLAH yaa mızmızımmm...inşallah dogdugu zaman resimlerini de görücez canım benimopuyorumnanaktanŞeniz
selam cnm benim nasılsın?
geçmişte güzel bir haber var..mavi arkadasımız hamile...
selam aramıza hoşgeldin..kardelenin dedigi gibi gelebilecegin en güzel topic burası cnm:lepi:
aynen katılıyorum tatlım sanaŞeniznasılsa Allah rızkı veriyo deyip hiç çalışmasın o zamna erkekler bilhassa...mantıksız yani..ugraşıcaz ki olsun..ben kendimede kızıyorum,kür falan hiçbişey yapmıyom çabalamıyorum..AMA YUMURTLAMAK İÇİN BİŞEYLER YAPICAM YAKINDA.EŞİMEDE YEDİRİCEM.
AH CANIM HOŞGELDİN..BENDE PKOLUYUM TATLIM..İNŞALLAH ÇOK BEKLEMEZSİN...ama korkma benim bir kere oldu düşsede en azından hamile kalabildigimi anladım bu da bişey...pko korkulacak birşey degil ama önüne geçilmesi de şar canım..o kistler yumurtlamayı zayıflatıyor çünkü..ilk önce adeti düzene sokmak önemli..
selam bitaneciklerim..kayınvalidemden yni geldik..kociş gene play statıon a kaptırdı kendini tabi zorla kaldırdım klava:ay her gittigimizde böyle sinir ediyo beni yaaaaa.
EBRARIM ugramamışsın..ama sanırsam geçmişi okuyan sensin giriş yapmadan okuyon ya bazen